Sierpniowe mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lavendova wrote:Mialyscie wszystkie badane teraz tsh w ciąży? Mi tu nikt nie robił, mam się domagać?
Ja nie miałam. Nie dostałam skierowania. Gdy spytalam o nie, to zdaniem mojej pani gin, nie jest to konieczne, bo nie miałam nigdy problemów z tarczycą, w ciążę zaszłam w 3 cyklu staran, więc nie ma wskazań do tego badaniaWojtuś 09. 03. 2013
Kasia 20. 05. 2015
Kubuś 13. 11. 2016
Aniołek Bogusia 24.01.2018 [*] 10 tc
Tęczowe Dziewczynki 1k1o - Zosia i Oleńka - 15.01.2019 -
Dziewczyny... ja tez sie żegnam. Poronilam w niedzielę. Zaczelam.krwawic "zywa krwią". Zaraz szpi tal,.usg, serduszko juz nie bilo. Stalo sie to nagle. Bylam w szoku. Teraz wciaz płaczę.
W sobote pdebralam wyniki niskiej awidnosci przeciwcial Igg toxo.
Jestem z Wami.statystyki juz wyczerpalam.
Trzymam kciuki za Wasze dzieciaczkiWiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2018, 10:02
2006 Kubuś
Aniołek [*] 14.01.18 -9tc2
Ola [*] 27.06.2018 - 14 tc -
nick nieaktualny
-
Martula78 wrote:Dziewczyny... ja tez sie żegnam. Poronilam w niedzielę. Zaczelam.krwawic "zywa krwią". Zaraz szpi tal,.usg, serduszko juz nie bilo. Stalo sie to nagle. Bylam w szoku. Teraz wciaz płaczę.
Trzymam kciuki za Wasze dzieciaczki
Strasznie mi przykroIva79 lubi tę wiadomość
Wojtuś 09. 03. 2013
Kasia 20. 05. 2015
Kubuś 13. 11. 2016
Aniołek Bogusia 24.01.2018 [*] 10 tc
Tęczowe Dziewczynki 1k1o - Zosia i Oleńka - 15.01.2019 -
Martula współczuję straty. Przykro mi.
Ja nie mierze temperatury już od dawna.
U mnie też biało za oknem.
Ja badam tsh co kilka tygodni, ponieważ mam Hashimoto i muszę pilnować. I niestety ostatnio mi wzrosło z 0,30 do 5,56. Dostałam większą dawkę euthyroxu tydzień temu i jutro idę do laboratorium sprawdzić czy jest poprawa.
Mimo wszystko myślę że warto sprawdzić tsh. Nie jest to drogie badanie a wiadomo, w ciąży różnie bywa.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2018, 10:07
-
d'nusia wrote:Może to być powikłanie ciążowe. Mam sterydy i 100 leków, zapisać się na rehabilitację i ma rezonans głowy, ale to po ciąży. No dramat mówię wam
-
Lavendova wrote:Mialyscie wszystkie badane teraz tsh w ciąży? Mi tu nikt nie robił, mam się domagać?
-
Martula78 wrote:Dziewczyny... ja tez sie żegnam. Poronilam w niedzielę. Zaczelam.krwawic "zywa krwią". Zaraz szpi tal,.usg, serduszko juz nie bilo. Stalo sie to nagle. Bylam w szoku. Teraz wciaz płaczę.
Trzymam kciuki za Wasze dzieciaczki -
nick nieaktualnyjustyna14 wrote:Cos podobnego mial sasiad w ubieglym roku, u niego wlasnie to wirusowe bylo. Meczyl sie chyba ze 3 tyg , pol twarzy mial sparalizowane jakby. A Ty jak to odczuwasz?
-
nick nieaktualnyMartula78 wrote:Dziewczyny... ja tez sie żegnam. Poronilam w niedzielę. Zaczelam.krwawic "zywa krwią". Zaraz szpi tal,.usg, serduszko juz nie bilo. Stalo sie to nagle. Bylam w szoku. Teraz wciaz płaczę.
Trzymam kciuki za Wasze dzieciaczki
Bardzo mi przykro. -
Leticia wrote:Ja tez się zastanawiam co z wózkiem. Między dziećmi będą 23 miesiące różnicy. Myślicie, że starsza da radę na dostawce do wózka? Chodzi już teraz całkiem nieźle, ale wiadomo, na dworze na razie nieduże dystanse (pół km, czasem może więcej). Chyba jest szansa, że za 7 miesięcy poradzi sobie bez wózka? Albo inaczej, czy ja sobie poradzę?
U nas będą 22 miesiące różnicy i nie planujemy podwójnego wozka, synek już teraz ładnie spaceruje wiec do sierpnia myśle ze już w ogóle będzie chciał chętnie chodzić. Zawsze będę tez taka ze sobą nosidełko i kupimy dostawkę do wozka ale taka z krzesełkiem, nie tylko stojącaIva79 lubi tę wiadomość