Sierpniowe mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPierdyliard pobudek dziś na mleko. Ile można pić w nocy?!
Podziwiam dziewczyny że wam się chce prać co 2 dni i że znajdujecie na to czas. Ja nienawidze robic prania, nie wyobrazam sobie tego Widoku rozwieszonego w domu prania tez nie cierpie, a potem to skladac to katorga A przecież jeszcze dochodzi zwykle pranie wasze dziecka i męża... -
U nas pomimo wszystko wreszcie normalna noc, nie taka fajna jak jeszcze 1 tygodnie temu, ale narzekać nie mogę. Poszedł spać o 21.25 obudził się o 22.45(nie mam pojęcia na co i po co -Tatuś ululał i po minucie spał dalej). Później obudził się o 3 na mleczko, 3.15 już spać i dospał do 6.25. przy cycku też jeszcze spał, ale ostatecznie się rozmyślił...a miałam nadzieję, że dospi do 7 chociaż
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2019, 09:05
Emil - 28.07.2018 r - godzina 22.18 - 2530 gram i 50 cm szczęścia do kochania
[/link]
24+0 - 692 g/29+0 - 1392 g/32+6 - 2233 gramy szczęścia
-
nick nieaktualnyLavendova wrote:Pierdyliard pobudek dziś na mleko. Ile można pić w nocy?!
Podziwiam dziewczyny że wam się chce prać co 2 dni i że znajdujecie na to czas. Ja nienawidze robic prania, nie wyobrazam sobie tego Widoku rozwieszonego w domu prania tez nie cierpie, a potem to skladac to katorga A przecież jeszcze dochodzi zwykle pranie wasze dziecka i męża...
I jak widzę suszarke w domu to mam wrazenie ze mam syf i zaraz zła jestem.
U Nas tez noc tragiczna. Miliony pobudek.
Obroty, przewroty.😭😭😭 -
Ja mam małe mieszkanie, ale pralkę i suszarkę w piwnicy od niedawna więc do domu przynosze suche. Albo susze na dworze albo w suszarce, pieluchy przechowuje w worku zamykanym pul z kilkoma kropelkami olejku eterycznego . Ja też nie zapieram , używam papierków które razem z kupa wpuszcza się w toalecie. Ja bardzo mało jedno używam ale też kilka w miesiącu się zdarzy. A jak mam miejsce w pralce to dorzucam tam też jakieś inne rzeczy typu tetra żeby nie prać na pusto bo to się mija z ideą
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2019, 08:21
Pai1,zesp Antyfosfolip.,niedobór białka S
Agatka ur 17.08.2018 o 23.41 3880g 54cm
38w-3762g; 35w-2759g; 32w-2300g; 29w-1703g
08.2016 cp [*] 03.2017 [*] -
Antonio jak ogarniał raczkowanie to też miał pierdylion pobudek, na szczęście teraz już jest ok, budzi się tylko raz nad ranem na mleko i potem od razu zasypia.
Teraz łazi przy meblach jak szalony, otwiera szuflady, wszystko wyciąga. Największy problem mam ze stojąca lampą, uwielbia ją, ciąglę przy niej siedzi i próbuje wstawać przy niej a ja niestety nie mogę jej wynieść bo jest nam potrzebna, prowizorycznie zastawilam ją stolikiem.
Jutro wieczorem zaczynamy naszą majówkę a górach a mąż w końcu wybiera 2 tygodnie urlopu ojcowskiego. Oby tylko pogoda nam dopisała.Nasz cud ANTOŚ 24.06.2018 (33tc +2) 52cm, 2200g
trombofilia-niedobór białka S, dodatnie ANA
Aniołki 06.2016 9tc, 12.2016 9tc , 03.2017 9tc
"Dla Boga bowiem nie ma nic niemożliwego" ŁK 1,37 -
1ania1 wrote:Oszaleję z tym nocnym raczkowaniem i siadaniem 😐
Dooti udanego wypoczynku. Gdzie się wybieracie? 😉
Zaczynamy w Beskidzie sądeckim komunią chrześniaka a potem Pieniny, termy itp.Nasz cud ANTOŚ 24.06.2018 (33tc +2) 52cm, 2200g
trombofilia-niedobór białka S, dodatnie ANA
Aniołki 06.2016 9tc, 12.2016 9tc , 03.2017 9tc
"Dla Boga bowiem nie ma nic niemożliwego" ŁK 1,37 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
My przed chwilą byłyśmy na wycieczce wiejskiej niedaleko domu. Pięknie nam słońce poświeciło w jedną stronę, a z powrotem goniłam byle przed deszczem zdążyć🤣 pola rzepaku, zapach czosnku niedźwiedziego tylko dziecko w wełnianym kombinezonie....
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/863aed76a18b.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2019, 14:25
PLPaulina, 1ania1, Ania241188, pumka1990 lubią tę wiadomość
-
A u nas majówka upływa na planowaniu, praniu i pakowaniu Pakowanie to istny koszmar. Nie wiem jak się zapakować z dzieckiem nie zabierając przy okazji całego domu w poniedziałek wylatujemy na prawie 2 tygodnie do Portugalii. Z jednej strony nie mogę się doczekać bo chcę zmienić otoczenie i jestem już trochę znudzona tym że w domu każdy dzień jest taki sam, a z drugiej trochę się stresuję lotem jak mała go zniesie. Tam na miejscu jestem pełna optymizmu że będzie ok. Chcemy trochę pojeździć po kraju, który nie jest za duży, a mała w samochodzie ostatnio spisuje się jak zawodowa podróżniczka. Wyszły nam już te nieszczęsne 4 zęby na górze, apetyt wraca i mam jakby inne dziecko w domu Trzymajcie kciuki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2019, 16:16
Ania241188, chabasse lubią tę wiadomość
🌸 ❤️ sierpień 2018
🐻❤️ maj 2021 -
Dooti wrote:Antonio jak ogarniał raczkowanie to też miał pierdylion pobudek, na szczęście teraz już jest ok, budzi się tylko raz nad ranem na mleko i potem od razu zasypia.
Teraz łazi przy meblach jak szalony, otwiera szuflady, wszystko wyciąga. Największy problem mam ze stojąca lampą, uwielbia ją, ciąglę przy niej siedzi i próbuje wstawać przy niej a ja niestety nie mogę jej wynieść bo jest nam potrzebna, prowizorycznie zastawilam ją stolikiem.
Jutro wieczorem zaczynamy naszą majówkę a górach a mąż w końcu wybiera 2 tygodnie urlopu ojcowskiego. Oby tylko pogoda nam dopisała.
A ile czasu zajęło Wam ogarnięcie raczkowania ? Potem od razu było lepiej ze spaniem?
Udanego wypoczynkuEmil - 28.07.2018 r - godzina 22.18 - 2530 gram i 50 cm szczęścia do kochania
[/link]
24+0 - 692 g/29+0 - 1392 g/32+6 - 2233 gramy szczęścia
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Super, że jedziecie na wycieczkę 😊 my latem też się gdzieś wybierzemy. Może polskie może. Niedaleko mamy. Ale jakaś miejscowość nieoblegana. Macie jakieś do polecenia?
Narazie moim marzeniem jest żeby Olek nie budził się pierdyliard razy, żeby te nieszczęsne zęby wyszły. Bo ząbkowanie u niego to istny dramat plus doszedł katar. W nocy budził się co pół godziny z płaczem. Dziś już mu tak prewencyjnie dałam czopek.
-
nick nieaktualny
-
W Niechorzu kiedyś byliśmy i było super. Ale ogólnie uwielbiamy Władysławowo- w tym roku jedziemy tam już trzeci raz, ale przed tem zwiedzamy Rowy:)
Tzn zacznijmy od tego że ja uwielbiam polskie morze, dla mnie to najlepsze miejsce do podróży, więc gdzie bym tam nie pojechała to dla mnie byłoby super ekstra i w ogóle.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2019, 21:51
17.08.2018 M<33
09.10.2020 A<33