Sierpniowe mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też sobie posiedze z małą w domu, do lutego 2021 mam wychowawczy płatny więc siedze, żłobków u nas nie ma, tzn są gdzieś w innych miastach minimum 15 km od nas, ale trudno sie dostać. A po wychowawczym zmieniam prace na coś na pół etatu, mój pracuje na 4 zmiany więc jakimś cudem może uda sie to pogodzić. Na cały etat nie dam na pewno rady wrócić niestety. No chyba że gdzieś na weekendy coś znajde dodatkowo ale to zobaczymy, bardzo chce wrócić do pracy, do ludzi przede wszystkim ale dziecko jest na 1 miejscu dla mnie. A może i jakieś rodzeństwo sie przydarzy po drodze, fajnie by było:)17.08.2018 M<33
09.10.2020 A<33
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja pamiętam jak rok temu w maju to zdychałam ale z powodu alergii, nie mogłam tabletek, chodziłam zasmarkana, zapłakana i opuchnięta, a w tym roku to tylko lekki katar, albo mniej pyli, albo mój organizm w zeszłym roku ześwirował z nadmiaru pyłków i ciąży:p17.08.2018 M<33
09.10.2020 A<33
-
Ja pisałam o opaskach ale co z tego że chłopiecy wzorek jak jakoś na główce słabo to widzę
Lavendova ja współczuję samotnym matkom, te o których pisałam celowo wpisalalm w cudzysłów.
Siedzą z partnerem i wszędzie podają , że samotne a tak na prawdę maja normalny związek tylko nieformalny. To tak jakbyś Ty wszędzie podała że jestem samotna a tak na prawdę msz faceta z którym żyjesz. Albo takie jak moja koleżanka z podstawówki, jest w trzeciej ciąży, na dwójkę dzieci brała 500+ chociaż dzieci widuje co drugi weekend bo ich ojciec się nimi opiekuje.. Na szczęście chłop sie ogarnął i sadownie domaga się zwroty tej kasy.. Ale tupet miała żeby brać.6cs: 08.2018 - synek
5cs.: 06.2020 - córeczka 9tc nasz aniołek 👼
2cs.: 12.2021 - córeczka
-
Dziewczyny co myślicie, moja nie raczkuje ani nawet nie ogarnęła pozycji czworaczej, za niedługo wybija nam 9 miesiecy, a wiem że raczkowanie jest bardzo ważne dla rozwoju malucha. No i zastanawiam sie, iść z nią do jakiegoś fizjoterapeuty czy cos? Posadzona zaczyna sie wspinac na kolanka, wygląda na to że prędzej zacznie chodzić niż raczkować, no a ja bym wolała żeby jednak raczkowała...17.08.2018 M<33
09.10.2020 A<33
-
nick nieaktualnyedytkaa93 wrote:Dziewczyny co myślicie, moja nie raczkuje ani nawet nie ogarnęła pozycji czworaczej, za niedługo wybija nam 9 miesiecy, a wiem że raczkowanie jest bardzo ważne dla rozwoju malucha. No i zastanawiam sie, iść z nią do jakiegoś fizjoterapeuty czy cos? Posadzona zaczyna sie wspinac na kolanka, wygląda na to że prędzej zacznie chodzić niż raczkować, no a ja bym wolała żeby jednak raczkowała...
Ale serio to bym odpuściła jesli wczesniej nie zauwazylas nic niepokojacego.
Dala troche czasu.😁
Bo to ze Ty wolisz by dziecko raczkowalo nie znaczy ze ono chce tego samego.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2019, 15:57
-
nick nieaktualny
-
Też widziałam na jakiejś stronie opaski dla chłopców tylko miały kształt coś taki jak korona, takie jakby ząbki, ale jakoś nie widzi mi się to dla chłopca. Dla dziewczynek strasznie podobają mi się te czapeczki turban, ostatnio znajomej córeczkę widziałam w takiej, prześlicznie wyglądała.
U nas dzisiaj lepszy dzień i już wiem czemu były dwa dni marudzenia. Mamy pierwszy ząbek ❤️ dolna prawa jedynka się przebił. Wczoraj tak go męczyło, że podalismy czopek i od razu inne dziecko.Eilleen, justa8902 lubią tę wiadomość
Aniołek 17.10.2017- 8t5d
-
edytkaa93 wrote:Dziewczyny co myślicie, moja nie raczkuje ani nawet nie ogarnęła pozycji czworaczej, za niedługo wybija nam 9 miesiecy, a wiem że raczkowanie jest bardzo ważne dla rozwoju malucha. No i zastanawiam sie, iść z nią do jakiegoś fizjoterapeuty czy cos? Posadzona zaczyna sie wspinac na kolanka, wygląda na to że prędzej zacznie chodzić niż raczkować, no a ja bym wolała żeby jednak raczkowała...
-
Słuchajcie.many wszystkie rogi zabezpieczone, jeden spadł i pech chciał, że Emil chciał coś wyjąć i uderzył się główka. Był płacz, potem spokoj. Po 5 minutach, zobaczyłam lekki ślad krewki na główce w 3 miejscach. Nawet nie wiem w które z tych się uderzył, bo śladu nie na. Raz ulał (uderzył się ok 15.15), ok 17.45 poszedł spać na 45 minut. I teraz cały czas marudzi -nic innego się nie dzieje. Jechać do szpitala? Czy jak zawsze przesadzam?Emil - 28.07.2018 r - godzina 22.18 - 2530 gram i 50 cm szczęścia do kochania
[/link]
24+0 - 692 g/29+0 - 1392 g/32+6 - 2233 gramy szczęścia