Sierpniowe mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Paulinaaa wrote:ja staram się tylko jeszcze 2 miesiące a jak nie wyjdzie to muszę wrócić do pracy, także nadziei nie mam, nie mam, a jednak ... mam haha taką malutką ;p
[/url]
-
nick nieaktualnyPaulinaaa wrote:a okres Ci wrócił ?
Ja nie karmię od 2 tygodni piersią.. a okres mi wrócił równo na 6 miesięcy Agatki, ale w pierwszą ciążę zaszłąm dopiero jak brałam bromergon na obniżenie prolaktyny, mleko mam nadal więc prolaktyna pewnie wysoka, dlatego niezbyt wierze ze moze sie udac, skoro wtedy to ona blokowała. po 3 tygodniach bromergonu juz sie udalo z Agatą a wcześniej 5 miesiecy nic
Inne są niż wtedy. Mniej spiny.
Niby nie wierzyłam że się uda bez okresu. Ale nadzieja zawsze jest. Bo ciągle mówią, nawet na szkole rodzenia że brak @ o niczym nie świadczy. 🤔
U mnie czas na starania hmm jeszcze 8msc 🤔Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2019, 21:54
Kasiaja lubi tę wiadomość
-
PLPaulina wrote:Ja nie mam okresu jeszcze. 🤦🏻♀️ Więc dziwne te starania wyglądają..
Inne są niż wtedy. Mniej spiny.
Niby nie wierzyłam że się uda bez okresu. Ale nadzieja zawsze jest. Bo ciągle mówią, nawet na szkole rodzenia że brak @ o niczym nie świadczy. 🤔
U mnie czas na starania hmm jeszcze 8msc 🤔
[/url]
-
nick nieaktualny
-
PLPaulina wrote:Czy Wasze maluchy też tak strasznie kręcą się przez sen? 😲 Że gdyby łóżko miało 20m2 to każdy milimetr by do nich należał? 🤔Aniołek 17.10.2017- 8t5d
-
Próbuję Was nadrobić od kilku dni i wreszcie się udało 🙂
Justa ja też chciałabym skończyć juz kp, ale mam ten sam problem, nie chce mm. I też myślałam, że jeśli zje kaszke na mm to później wypije. Ale u nas to nic nie dało. Kaszke zjada i nawet nie muszę dawać mi owoców a z butelki nie ruszy. Jest walka i histeria. Podawałam mu z tej butelki ma mleko nawet herbatkę i to wypije kilka łykow i nie walczy tak a z mlekiem jest tragedia a ja przez to bardziej chodzę zła bo mam wrażenie że nigdy go nie dostawie.Aniołek 17.10.2017- 8t5d
-
PLPaulina wrote:Czy Wasze maluchy też tak strasznie kręcą się przez sen? 😲 Że gdyby łóżko miało 20m2 to każdy milimetr by do nich należał? 🤔
Taaaaa.. dzisiaj go w łóżeczku 3x układała bo wylądował głowa na szczebellach w miejscu gdzie powinien mieć nogi.. W łóżku ciężko z nim spać bo idzie do góry przez sen a my z 3 stron nic nie mamy teraz.. Tylko wzdłuż łóżka od strony męża jest ściana..6cs: 08.2018 - synek
5cs.: 06.2020 - córeczka 9tc nasz aniołek 👼
2cs.: 12.2021 - córeczka
-
Współczuje Wam dziewczyny. Ja tak miałam ze starszą, tylko u niej dochodził jeszcze problem z zaśnięciem bez piersi, no i czym starsza i bardziej rozumna to sama się upominała i dobierała mi się do bluzki. Teraz miałam ogromne szczęście, że moja antybutelkowa mała pewnego dnia zaczęła pić mm. Na początku malutko, 20-30 ml, ale z dnia na dzień co raz więcej. I u nas hipp nie przeszedł, bebilonu też nie chciała, dopiero to zwykle NAN w pudełku jej podpasowało i powoli przeszła na Nan optipro plus. Butelek też kilku probowałam i pije z lovi. Wydaje mi się, że smoczek jest jakiś taki delikatniejszy niż w avent.
-
U mnie noce to ostatnio tragedia. Od 20 do mniej więcej północy śpi dobrze a po pierwszej pobudce zaczyna się dramat. Przekręca się co chwilę z boku na bok. Po kilku obrotach to jest już na granicy łóżka a śpi na środku. Nogi ma tam gdzie głowę. Dzisiaj mi chyba 3 razy usiadła we śnie bo miała zamknięte oczy. Nawet nie płakała przy tym. Ale ogólnie jak się rzuca na boki to za którymś razem już popłakuje i tylko cycek pomoże. Dzisiaj z cyckiem w buzi to spędziła od północy do 3 rano. A najlepsze że wydaje mi się że już śpi to zasłaniam bluzkę a ona znowu chce. Ma słuch jak nietoperz nawet szelest bluzki usłyszy jak chowam cycka.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2019, 08:09
🌸 ❤️ sierpień 2018
🐻❤️ maj 2021 -
PLPaulina wrote:Czy Wasze maluchy też tak strasznie kręcą się przez sen? 😲 Że gdyby łóżko miało 20m2 to każdy milimetr by do nich należał? 🤔
[/url]
-
e_mii wrote:Współczuje Wam dziewczyny. Ja tak miałam ze starszą, tylko u niej dochodził jeszcze problem z zaśnięciem bez piersi, no i czym starsza i bardziej rozumna to sama się upominała i dobierała mi się do bluzki. Teraz miałam ogromne szczęście, że moja antybutelkowa mała pewnego dnia zaczęła pić mm. Na początku malutko, 20-30 ml, ale z dnia na dzień co raz więcej. I u nas hipp nie przeszedł, bebilonu też nie chciała, dopiero to zwykle NAN w pudełku jej podpasowało i powoli przeszła na Nan optipro plus. Butelek też kilku probowałam i pije z lovi. Wydaje mi się, że smoczek jest jakiś taki delikatniejszy niż w avent.
Jakiego smoczka używasz? Ja zastanawiam się czy przejść na ten większy +9miesiecy
-
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700