Sierpniowe mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Nadrobilam Was wreszcie.
W takim razie ja muszę w Auchan zobaczyć bo fajnie wyglądają te tubki a widziałam zawsze tylko z dodatkiem marchewki i nic więcej.
Kurde dziewczyny w sobotę byłam na panieńskim u przyjaciółki gdzie mamy być za świadków na ślubie, miałam być tylko do 20 bo później reszta wieczoru na imprezę a jako, że mój Stasko tylko cyc nawet nie myślałam żeby jechać, ale koniec końców pojechałam, mąż super zajął się Małym a Synek jadł dopiero koło 5 a ja po 2 byłam w domu. Matko dopiero teraz uświadomiłam sobie jak potrzebowałam takiego babskiego wyjścia 🤪 a jeszcze głupia miałam wyrzuty sumienia że zostawiam chłopaków samych, masakra 😂Aniołek 17.10.2017- 8t5d
-
na Dolnym Śląsku też coraz więcej Dino jedne są spoko a inne tragedia, zależy od kierownictwa pewnie.
Muszę się rozejrzeeć za tubkami bo na wyjście mogę dać i uda mi się wtedy może wyskoczyć na dłużej bez bobasa.
A póki co to jedyny "posiłek", który zjada w całości.
18 lipca robię tatuaż i bobas musi jakoś wytrzymać
Odkryłam, ze Ula pije ale z takiej mini szklanki z grubego szkła. Wszystkie bidony poległy...
Dziś mamy konsultacje u neurologopedy z racji podcinanego wędzidełka, dopytam o odruchy wymiotne przy posiłkach lepkiej konsystencji. Też na nfz ze względu na rehabilitację. W ogóle z terminami w naszym ośrodku jest super jak na nfz. To chyba jakiś ewenement.
No a po południu pediatra bo oko zaczerwienioneWiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2019, 10:23
-
U nas dzisiaj znowu gorąco, byliśmy razno na spacerze, mały śpi, żyć nie umierać😉
Boże widziałam wczoraj tv materiał o śmierci tej 9-miesięcznej dziewczynki, coś strasznego. Dokąd zmierza ten świat... Płakać się chce na myśl o tym jaki los dziecku zgotowali rodzice. -
nick nieaktualny
-
U nas też upał.. przyszło do mnie dzisiaj nosidło.. kupiłam chyba najtańsze jakie można i trochę się bałam że i jakość mnie przerazi i dziecku będą źle nóżki wisieć ale wygląda super
nie wyobrażam sobie w nim 3 msc bobasa ale mój spokojnie sobie w nim siedział, no i nie szukałam drogiego bo to tylko w razie w na wakacje no i wykorzystam na przejściu z auta do szatni na basenie także małe odległości, na pewno nie zrobię mu większej krzywdy niż jakbym go źle trzymała na rękach
mam kinderkraft nino
kurcze z tymi wędzidełkami to jest.. mój chrześniak miał podcinane(przypalane?) w wieku 5 lat bo wyszło, że przez nie sepleni i niewyraźnie mówi.. a jakoś jako niemowlak był karmiony piersią i nie było problemów..6cs: 08.2018 - synek
5cs.: 06.2020 - córeczka 9tc nasz aniołek 👼
2cs.: 12.2021 - córeczka
-
Marta..a wrote:U nas też upał.. przyszło do mnie dzisiaj nosidło.. kupiłam chyba najtańsze jakie można i trochę się bałam że i jakość mnie przerazi i dziecku będą źle nóżki wisieć ale wygląda super
nie wyobrażam sobie w nim 3 msc bobasa ale mój spokojnie sobie w nim siedział, no i nie szukałam drogiego bo to tylko w razie w na wakacje no i wykorzystam na przejściu z auta do szatni na basenie także małe odległości, na pewno nie zrobię mu większej krzywdy niż jakbym go źle trzymała na rękach
mam kinderkraft nino
kurcze z tymi wędzidełkami to jest.. mój chrześniak miał podcinane(przypalane?) w wieku 5 lat bo wyszło, że przez nie sepleni i niewyraźnie mówi.. a jakoś jako niemowlak był karmiony piersią i nie było problemów..
Też kupiłam kinderkraft nino bo nie chcialam wydawac na poczatek duzo kasy . Nie bylam pewna czy mala w ogole zaakceptuje nosidlo. Nosidlo pokochala a ja juz mysle o zmianie, bo jest tak jak czytalam na grupie na fb. Ma bardzo maly ten panel pod pupę i mimo ze moje dziecko drobne to teraz jej siega do polowy uda a nie od kolanka do kolanka. Szybko z niego wyrosla. 20 kg dziecko w tym nosidle to sobie nie wyobrazam.
🌸 ❤️ sierpień 2018
🐻❤️ maj 2021 -
Hmm. Mój pasuje ;p A teraz te dzieci już nie będą tak szybko rosły
Do żłobka się nie dostaliśmy zaczynam kombinować.. Trochę ja urlop, trochę teściowa przyjedzie, trochę mąż i moja mama z 1-2 tygodnie. Spróbujemy do grudnia.. jak się nie dostanie do tego czasu to wychowawczy6cs: 08.2018 - synek
-
ja 26 lipca dowiem się czy dostała się do tego opiekuna dziennego. U neurologpedy ok, kontrola we wrześniu.
Ja mam nosidło Bondolino. Ale jak mam na plecach to kiepsko, ma za szerokie te szelki wtedy dla mnie. Do noszenia z przodu super. Ja kupilam okazyjnie używke.
-
nick nieaktualnyMarta..a wrote:Hmm. Mój pasuje ;p A teraz te dzieci już nie będą tak szybko rosły
Do żłobka się nie dostaliśmy zaczynam kombinować.. Trochę ja urlop, trochę teściowa przyjedzie, trochę mąż i moja mama z 1-2 tygodnie. Spróbujemy do grudnia.. jak się nie dostanie do tego czasu to wychowawczy
A może starania wcześniej czas zacząć? 😊😊 -
PLPaulina wrote:Przykro mi.
A może starania wcześniej czas zacząć? 😊😊
To na dofinansowaniem.. dzisiaj się nie didzwobila ale spróbuje na płatne miejsce jeszcze gdzieś.. starania nadal od stycznia ;p od lutego wychowawczy.. jakoś damy radę6cs: 08.2018 - synek
-
nick nieaktualny