Sierpniowe mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
A ja dzisiaj dostałam pierwszy okres. O.. i strasznie się go boję, bo po pierwszej ciąży dostałam dokładnie tak samo jak teraz.. 10 i pół miesiąca po porodzie. I pamiętam, że krew się lala jak że świniaka.. a i ból przy tym był dość mocny. Jednak dzisiaj nie jest źle. Ani bólowo, ani ilościowo. Więc nie wiem czy to tylko nie wstęp...
No i właśnie przyjechałam X dwójką dzieci na wieś do rodziców.. jestem więc tydzień bez męża. A młoda ma totalną mamozę. Więc o pomocy dziadków nie ma mowy przy niej. No nic.. jakoś wytrwam. Na szczęście pogoda ładna, to większość dnia na ogródku. -
My wczoraj byliśmy na basenie, małemu strasznie się podobało, może się zapiszemy na te zajęcia 😉 sama trochę popływałam, było super.
Szwagierka męża dzisaj w nocy urodziła, 4300 g SN w tempie ekspresowym. Sama się tym jej porodem stresowałam😁Marta..a, pumka1990, misia-kasia lubią tę wiadomość
-
1ania1 wrote:My wczoraj byliśmy na basenie, małemu strasznie się podobało, może się zapiszemy na te zajęcia 😉 sama trochę popływałam, było super.
Szwagierka męża dzisaj w nocy urodziła, 4300 g SN w tempie ekspresowym. Sama się tym jej porodem stresowałam😁
Byśmy spali dłużej ale Pola nas obudziła eh.
-
Hmm.. z tym chłopcem to w sumie nie wiadomo czy zostawili go śpiącego czy.np był.z nimi i się bawił i.nagle sobie poszedł czy co rzecz straszna, ciężko osądzać zawsze w takiej sytuacji bo ile razy się słyszy że np dwulatek wypadł z okna a w domu był rodzic.. wtedy zawsze uznaje to za tragedię w domu. Nie oceniam bo nie mam pojęcia jak do tego doszło tak na prawdę
Ja w sobotę jadę z małym an wakacje takie tygodniowe nad jezioro z moja mama nie wiem co mam zabrać zaczynam ogarniać co zabrać i chyba wezmę pół dom i zaraz
Mój też trochę mamoza się robi w domu.. uśpić to z mama wtulony i trzyma żebym sobie nie poszła. Ma szczęście poza domem robi się bardziej samodzielny6cs: 08.2018 - synek
5cs.: 06.2020 - córeczka 9tc nasz aniołek 👼
2cs.: 12.2021 - córeczka
-
Ania241188 wrote:A ja miałam problem z moimi 2700 i 3280 😅
Byśmy spali dłużej ale Pola nas obudziła eh.
Najlepsze jest to, że pierwszy syn ważył 3100g tylko, a tu całkiem inna ciąża, poród. Nie mogę się doczekać aż zobaczę małego, jeszcze mi się zatęskni za noworodkiem haha 😁Marta..a, pumka1990 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny1ania1 wrote:PLPaulina też pokazuje małemu jak schodzić z łóżka, ale narazie wali na wprost jak przecinak😁😁😁😆😆😆 przez co matka ma zawał kilka razy dziennie
Myślałam że się nie doczekam 😊 -
U nas Łucja wydłużyła sobie sen do 6:30, ale się wysypiam Dzisiaj mąż wrócił do pracy po urlopie. Boję się troszkę tego dnia bo mała złapała katar, marudzi od dwóch dni i cały czas muszę być przy niej. Do tego w tygodniu byliśmy u dziadków i mała nie daje się nikomu wziąć na ręce. Odpycha innych, a jak nawet komuś dała się wziąć to i tak po minucie krzyk i wzrok na mnie. Z tego wszystkiego zaczęliśmy zastanawiać się nad moim powrotem do pracy, chyba zostanę z nią jeszcze pół roku.
Ja już wniosek złożyłam przez bank A schodzenia z łóżka moja też jeszcze nie ogarnia, ale rzadko mam okazje ją tego uczyć bo czas w domu spędzamy w 99% na podłodze albo na rączkach -
nick nieaktualnyDla mnie to wewnętrzny spokój że to opanowała. Bo dla Hani wspinaczki po narożniku to świetna zabawa 😅
Rączki są bleee.. A podłoga robi się mało ciekawa. Przecież wyżej też są rzeczy?! 🤣
Też złożyłam wniosek o 500+☺️Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2019, 09:07
-
E_mii Filipowi zdarza się mnie ugryźć w ramię jak go noszę. Mam nadzieję, że wyrośnie, zawsze mu mówię, że nie wolno bo to boli, ale cóż narazie ma to w nosie 😆😆
Ufff zasnął mi prawie w krzesełku do karmienia, nie wiem co mu się stało, musiałam go szybko przenosić do łóżeczka.