Sierpniowe mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNatalia05 wrote:Mialam takie szelki ze smycza przy pierwszej corce, dlatego ze nawet jak juz umiala chodzic to sie ciagle wywracala. Uprzedze pytania, nie, nie prowadze jej do tej pory na szelkach sama potrafi chodzic 🤣
Wąskie chodniki, tramwaje, auta..Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2019, 20:52
-
Potwierdzam opinie o emelkach Moja starsza też w nich zaczynała chodzić. Półbuty pewnie ich kupie, ale sandałków szukam troche tańszych. Szkoda mi 200 zł wydać, jak młoda jeszcze nie chodzi i może w ciągu miesiąca z 10 razy założy.
PS. Nie, nie oszczędzam na dziecku. Gdyby już chodziła to pewnie bym kupiła -
e_mii wrote:Potwierdzam opinie o emelkach Moja starsza też w nich zaczynała chodzić. Półbuty pewnie ich kupie, ale sandałków szukam troche tańszych. Szkoda mi 200 zł wydać, jak młoda jeszcze nie chodzi i może w ciągu miesiąca z 10 razy założy.
PS. Nie, nie oszczędzam na dziecku. Gdyby już chodziła to pewnie bym kupiła
Też myślę o emelkach raczej jak już mały będzie dobrze chodził i będę miała pewność, że posłużą mu trochę. 😉
Teraz chciałam coś tańszego, bo pewnie na kilka razy. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kurcze Olek ma 39 stopni gorączki. Mam nadzieję że to trzydniówka tylko. Bo nic innego nie widzę. Tak było wszystko ok. Tylko po kąpieli mam lekko ciepła głowę zmierzyłam mu miał 37.7 a teraz już tyle. Nie pamiętasz jak to przy córce z trzydniówka było
-
Ania241188 wrote:Kurcze Olek ma 39 stopni gorączki. Mam nadzieję że to trzydniówka tylko. Bo nic innego nie widzę. Tak było wszystko ok. Tylko po kąpieli mam lekko ciepła głowę zmierzyłam mu miał 37.7 a teraz już tyle. Nie pamiętasz jak to przy córce z trzydniówka było
-
e_mii wrote:Ania, moja mała właśnie się obudziła i ma 38,4 Trzydniówkę przechodziła w kwietniu... eh mam nadzieje, że to nic poważniejszego
No oby nic poważnegoWiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2019, 22:56
-
e_mii wrote:Też tak około 38,5. Wyżej nie szła, ale szybko po lekach wracała.
Edit. Czopków starczy.
Zasnąć nie może. Od godziny. A mi się oczy same zamykająWiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2019, 23:35
-
PLPaulina wrote:Dziewczyny czy po porodzie cykle, tzn ich długość się zmieniają?
Czy faza lutealna pozostaje taka jak przed, czy jednak może ulec wydłużeniu?
U mnie cykl taki sam ale mam jakieś dziwne plamienia między miesiączkami 😐 byłam już ostatnio u ginekologa robiła usg cytologię i wszystko ok wyszło..
25.07.2018 🦊
-
Ania241188 wrote:Najgorzej się boje ze może być znowu ZUM. A oczywiście weekend i ani badania moczu ani nic. Nawet nie wiem czy mi leków starczy. Matko. Chyba na FB napiszę czy ktoś poratuje czopkami
Edit. Czopków starczy.
Zasnąć nie może. Od godziny. A mi się oczy same zamykają
A nie macie gdzieś w okolicy szpitala ? Ja zaniosłam mocz Helenki do laboratorium w szpitalu. Czynne calodobowo i wynik byl po godzinie. Posiew na nastepny dzien rano ale juz po badaniu ogolnym widac bylo ze cos sie dzieje z ukladem moczowym.
Nas tylko szybka reakcja uchronila od szpitala. A tez wszyscy mowili ze trzydniowka zebym nie panikowala. Nie wiem to chyba jest naprawde jaks intuicja bo ja wiedzialam ze cos sie dzieje innego. A naprawde nie jestem z tych co biegaja ze wszystkim do lekarza.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2019, 08:31
🌸 ❤️ sierpień 2018
🐻❤️ maj 2021 -
squirrel wrote:A nie macie gdzieś w okolicy szpitala ? Ja zaniosłam mocz Helenki do laboratorium w szpitalu. Czynne calodobowo i wynik byl po godzinie. Posiew na nastepny dzien rano ale juz po badaniu ogolnym widac bylo ze cos sie dzieje z ukladem moczowym.
Nas tylko szybka reakcja uchronila od szpitala. A tez wszyscy mowili ze trzydniowka zebym nie panikowala. Nie wiem to chyba jest naprawde jaks intuicja bo ja wiedzialam ze cos sie dzieje innego. A naprawde nie jestem z tych co biegaja ze wszystkim do lekarza.
-
nick nieaktualny