Sierpniowe mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania241188 wrote:I jak noc u Was?
U nas całkiem ok.
Dziś robię część dekoracji żeby na ostatnią chwilę tego nie robić.
Olek drzemkuje.
Teraz jak chodzi to dopiero mam robótki. We wózku nie chce siedzieć. Najlepiej jeszcze po schodach ciągle chodzić i pod górki.
U nas noc fajna spał od 22.10-6.50 ciągiem bez jedzenia. Później nie chciał zasnąć. Niestety ma problem z drzemka. Chyba 3 razy od skończenia pół roku. Nie ważne czy przy cycku, czy nawet zdesperowana próbowałam na rękach... Zasypia na 30 sekund i budzi się z wrzaskiem jakby ktoś Go ze skóry obdzierał. Dałam Camille i niestety zero efektów . Już nie wiem co zrobić. Bo strasznie śpiący i marudny... W końcu nie śpi od 5h 45 minutEmil - 28.07.2018 r - godzina 22.18 - 2530 gram i 50 cm szczęścia do kochania
[/link]
24+0 - 692 g/29+0 - 1392 g/32+6 - 2233 gramy szczęścia
-
nick nieaktualnye_mii wrote:Moja też zrobiła 2 kroczki sama ostatnio i chyba stwierdziła, że to jeszcze nie dla niej Zniosłam jej pchacza po siostrze, ale chyba jej zabiorę bo przy tym nie może spokojnie chodzić. Jak go pcha, to on za szybko jedzie i zaczyna ją ciągnąć do przodu a ona musi prawie biec. Zdecydowanie lepiej w tej roli sprawdza się pudełko z zabawkami i fotelik malucha
Za rączki nie prowadzamy w ogóle, bo wiem że jak jej się to pokaże to później nie będzie spokoju.
Mój chrzesniak był od czasu do czasu prowadzony za rączki.. Bo przecież to nie szkodzi gdy jest z głową.
I gdy chłopak już potrafił samodzielnie chodzić to nadal lubił te formę - za rączki..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2019, 12:57
-
nick nieaktualny
-
Mój nic nie pcha, woli stabilne podpórki lub mnie.. jak coś mu się odsuwa to się na tym nie podpiera.
Kasiaja ja tak będę się stresować jak go w żłobku zostawię a to będzie 5min autem z domu, a co dopiero 400km
Paulina będę ignorować Twoje wpisy bo nie czytasz niestety ze zrozumieniem tego co pisze więc nie chce mi sie wdawać w jałowe dyskusję.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2019, 13:18
6cs: 08.2018 - synek
5cs.: 06.2020 - córeczka 9tc nasz aniołek 👼
2cs.: 12.2021 - córeczka
-
nick nieaktualnyBo nie wszystko co mówię tyczy się Ciebie.. 😀
Opowiadam swój punkt widzenia i nie atakuje ciebie.. ☺️
To tak jakbym stwierdziła, że lubię lody. A ktoś mówił, że on nie.. A ja bym się obrazala i dziecinne fochy stroila bo ktoś ma inne zdanie. 🤣
Ale możemy ignorować - tak będzie super.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2019, 13:29
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
PLPaulina wrote:Widziałam ostatnio te buty, nawet różowe 😍 i cena super. ☺️
Z chęcią się też dowiem jak się sprawują😀
Właśnie teraz w Martesie są po 85 zł. Narazie chyba kupię te skarpetki z gumową podeszwą, a jak zacznie samodzielnie chodzić to będziemy szukać odpowiednich butów.
-
nick nieaktualny
-
1ania1 wrote:Aniu jak te sandałki z nike?
My dzisiaj byliśmy na zakupach i przymierzałam je Filipowi i on ma tak "grubą" stopę, że nie weszły 😁
Czuję, że z kupowaniem butów jak zacznie chodzić będzie problem.
-
Natalia05 wrote:Oo to jak prowadzenie teraz za rączki bedzie skutkowac tym ze szalejacy poltoraczniak czy 2 latek bedzie wolał isc za raczke zamiast leciec sam do przodu to ja w to wchodze w ciemno 😂😂😂 Niestety tak to nie dziala hahah
-
Ja mam attipasy te tęczowe z białą podeszwa, to po tygodniu podeszwe jest szara i żadna szmatką nie chce to zejść wrzucę do pralki.. trudno najwyżej się rozkleja
Emelki mamy sandałki na razie 2x w kościele w nich chodził
Ania te smycze mnie bawiły zawsze jak tak można dziecko uwiazac ale przy takich mega ruchliwych dzieciach mogą się przydać, mój raczej z tych co za rączkę pójdzie się wydaje.. chociaż jak obudzę cel to nic go nie powstrzyma. Dzisiaj znowu bawił się z dziećmi, ja poszłam wypić kawkę i ciasto zjeść i został z ciocia i zero płaczu, więc w żłobku sobie myślę poradzi6cs: 08.2018 - synek
5cs.: 06.2020 - córeczka 9tc nasz aniołek 👼
2cs.: 12.2021 - córeczka
-
nick nieaktualnyJa się właśnie zastanawiam jak to będzie z pielęgnacją Attipasów.
Jutro planuje ubrać, bo idziemy białym Mercedesem na wieś. 😀
Po domu śmiga z tym autkiem. Więc czas i na dwór wyjść. I tutaj buty to konieczność.
U nas na placu zabaw wszystkie dzieci są na boso zawsze 😊