Sierpniowe mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLeticia wrote:Nie boję się mdłości od tabletek, boję się mdłości od niezjedzenia śniadania od razu po wstaniu
Niecierpliwa bardzo mi przykro Życzę szybkiego powrotu do błogosławionego stanu i tym razem ze szczęśliwym zakończeniem ;*
Mam jutro wizytę, ale niestety bez USG, co bardzo mnie wkurza, bo jak tu sprawdzić inaczej, że wszystko jest okej? Rano zrobię progesteron i może jeszcze betę. -
Cześć, to i ja dołączam do sierpniówek, termin 14.08.2018. Niedługo badania prenatalne, chyba niczego tak się nie boję...Dobrze, że powoli mijają mdłości, może powróci dawna energia
ingelita, PLPaulina, chabasse, Ada2405, niedograna, Iva79, Kasha, agania lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
d'nusia wrote:Dziewczyny powodzenia na wizytach.
Cccierpliwa myślałam wczoraj jak u Was
Dobrze że udało się i jednego :*d'nusia lubi tę wiadomość
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
-> 16.06.2021 (39+5) synek
⬇️ moja lista wyprawkowa ⬇️
http://walkaorodzicielstwo.blogspot.com/2018/11/lista-wyprawkowa.html?m=1 -
Kochane co Wy na to, aby utworzyć prywatną grupę na Fejsie ?
Niektórym z nas kończą się abonamenty, nie każda chyba chce też przedłużać (podobno podnieśli się z cennikiem) trochę szkoda byłoby stracić kontakt..Ada2405, cindi88, Kasha lubią tę wiadomość
25.07.2018 🦊
-
Ja mam w tej chwili 2,79, więc niby niewiele powyżej normy, ale po pierwszej ciąży przeszłam poporodowe autoimmunologiczne zapalenie tarczycy, więc teraz dmuchamy na zimne. Wcześniej z tarczycą nie miałam problemów.
Może dobry pomysł z tym braniem w nocy I tak wstaję często, żeby przykrywać córę. Bo budzik pół godziny wcześniej oznacza, że latorośl rozpocznie dzień o 5:30 Śpi z nami w pokoju jeszcze.
-
nick nieaktualnyZuuziia wrote:Kochane co Wy na to, aby utworzyć prywatną grupę na Fejsie ?
Niektórym z nas kończą się abonamenty, nie każda chyba chce też przedłużać (podobno podnieśli się z cennikiem) trochę szkoda byłoby stracić kontakt..
Forum działa bez abonamentu.justyna14 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja osobiście bardzo nie lubię grup na fejsie - są dla mnie strasznie nieintuicyjne i wygodne w śledzeniu tylko jeśli robi się to codziennie, bo dogrzebać się do postów sprzed kilku dni... a na forum wystarczy zapamiętać, że ostatnio była strona ta i ta i można nadrobić
Cccierpliwa, mojej szwagierce w ciąży też się bliźniak wchłonął, urodziła śliczną córeczkę, diable male ma już prawie dwa lata także szkoda, że nie udało się dwóch dzieciaczków mieć, ale będzie dobrzeCccierpliwa, justyna14 lubią tę wiadomość
Aniołek 27.09.2017 - 9 tydzień -
mi88 wrote:Ten artykuł czytałam przed usg genetycznym, żeby nie panikować w razie czego Zobacz sobie https://mamaginekolog.pl/oznacza-podwyzszona-przeziernosc-karkowa-nt/
Dziękuje Ci bardzo!
97% szansy na zdrowe dziecko brzmi juz znacznie lepiej