Sierpniowe mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja po genetycznych. Oczywiście wszystko super. 6 cm szczęścia;)
PLPaulina, nesssssa, Ada2405, justyna14, Leticia, Zolza_, Ithildin, jej odbicie, Marta..a, katka/85, Paulinaaa, Carolline, d'nusia, Dooti, Gypsy, myszeczka89, Lavendova, chabasse, Anuleczek, polkosia lubią tę wiadomość
10.08. Irenka. 3700 i 56
9m -9kg. 2 zabki.
13m - 10.300 kg. 6 zabkow 80r -
nick nieaktualny
-
Narobiłyście mi smaka na kawę zrobiłam sobie, może wypiję
Jakieś 2-3 tygodnie temu pisałam jakie laboratorium jest u mnie nieogarnięte, bo nawet cen nie znają, i probówek odpowiednich nie mają. Wczoraj przeglądam te wyniki, spoko. A w nocy mnie oświeciło, a MOCZ?! Rano przewertowałam kartki, nie ma... dzwonię 2h dzwonienia, bo nikt nie odbiera. Udało się, i co? ktoś zgubił mój pojemniczek i mi nie zrobili.... Na badania brałam wtedy urlop i teraz też wezmę jeden dzień urlopu żeby wszystko załatwić.... Nosz kurde! -
Zolza_ wrote:Gratulację duża dzidzia, a jakieś podejrzenia płci czy nie chcecie wiedzieć?10.08. Irenka. 3700 i 56
9m -9kg. 2 zabki.
13m - 10.300 kg. 6 zabkow 80r -
Ja już też po badaniach. Wszystko pięknie, ładnie - dzidziuś ma 52mm, przezierność 1mm.
Duphaston już odstawiamy, mam ostatnie 3 tabletki i koniec Witaminy też mam brać co drugi dzień
Ale przyszłam do domu i się poryczałam... Co te hormony robią z człowiekiem. Już kolejny raz nastawiłam się na chłopaka, a tu psikus. Jak jeszcze mąż był w gabinecie to powiedział, że 65% dla dziewczyny, ale później jeszcze jak oglądaliśmy to powiedział, że przecież jest jeszcze szansa, że się pomyli, ale jak na jego oko marne szanse na chłopaka Zresztą sama ewidentnie widziałam 3 kreseczki na wzgórku, tak jak było u mojej Hani
Wiadomo, że najważniejsze, żeby dzidzia była zdrowa, ale znowu się czuję taka oszukana przez los
justyna14, Carolline, Marta..a, katka/85, PLPaulina, Dooti, Gypsy, niedograna, chabasse, Existenz, Patti_MG, polkosia lubią tę wiadomość
-
justa1509 wrote:Narobiłyście mi smaka na kawę zrobiłam sobie, może wypiję
Jakieś 2-3 tygodnie temu pisałam jakie laboratorium jest u mnie nieogarnięte, bo nawet cen nie znają, i probówek odpowiednich nie mają. Wczoraj przeglądam te wyniki, spoko. A w nocy mnie oświeciło, a MOCZ?! Rano przewertowałam kartki, nie ma... dzwonię 2h dzwonienia, bo nikt nie odbiera. Udało się, i co? ktoś zgubił mój pojemniczek i mi nie zrobili.... Na badania brałam wtedy urlop i teraz też wezmę jeden dzień urlopu żeby wszystko załatwić.... Nosz kurde! -
nadine24 wrote:Ja już też po badaniach. Wszystko pięknie, ładnie - dzidziuś ma 52mm, przezierność 1mm.
Duphaston już odstawiamy, mam ostatnie 3 tabletki i koniec Witaminy też mam brać co drugi dzień
Ale przyszłam do domu i się poryczałam... Co te hormony robią z człowiekiem. Już kolejny raz nastawiłam się na chłopaka, a tu psikus. Jak jeszcze mąż był w gabinecie to powiedział, że 65% dla dziewczyny, ale później jeszcze jak oglądaliśmy to powiedział, że przecież jest jeszcze szansa, że się pomyli, ale jak na jego oko marne szanse na chłopaka Zresztą sama ewidentnie widziałam 3 kreseczki na wzgórku, tak jak było u mojej Hani
Wiadomo, że najważniejsze, żeby dzidzia była zdrowa, ale znowu się czuję taka oszukana przez losWiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2018, 10:09
nadine24, Patti_MG lubią tę wiadomość
-
Hej.
Gratuluje udanych wizyt
U mnie nasiliło sie zle samopoczucie, mdłości i rzyganko bleee...czy któraś z Was stosowała/stosuje na mdłości magnez+B6? Gdzies przeczytałam, ze podobno pomaga, ale nie wiem ile w tym prawdy i czy jest sens kupować?
Musze zrobic badania, ale jak tu jechac z rana na czczo do labo? Juz sie boje -
justyna14 wrote:O rany! A placilas za te badnia? Bi teraz to chyba juz za free powinni zrobic jesli bylo odplatne. Skarge bym zlozyla, to jakas kpina. Pewnosc masz ze reszta wynikow Twoja?
-
nick nieaktualnyjusta1509 wrote:Już sama nie wiem czy to wzdęcia...
https://zapodaj.net/1f2ffe652ae8a.jpg.html -
kozalia wrote:Justa nie umiem otworzyć tego zdjęcia, skasowałaś już? Ciekawa jestem tego Twojego brzuszka, bo ważymy tyle samo, też mam 11tydz i już od jakiegoś czasu u mnie coś widać.
Wkleję jeszcze raz
Chciałam żeby zdjęcie się na forum wyświetliło, ale nie wiem jak to zrobić...
https://zapodaj.net/1f2ffe652ae8a.jpg.html
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2018, 10:33
justyna14 lubi tę wiadomość
-
Zosia_wop wrote:Hej.
Gratuluje udanych wizyt
U mnie nasiliło sie zle samopoczucie, mdłości i rzyganko bleee...czy któraś z Was stosowała/stosuje na mdłości magnez+B6? Gdzies przeczytałam, ze podobno pomaga, ale nie wiem ile w tym prawdy i czy jest sens kupować?
Musze zrobic badania, ale jak tu jechac z rana na czczo do labo? Juz sie boje
migdały na mdłości działają, pomogły mi przy pierwszej ciąży
Zosia_wop lubi tę wiadomość
-
agania wrote:migdały na mdłości działają, pomogły mi przy pierwszej ciąży
Na migdały niestety nie moge juz patrzeć, nie spodziewałam sie, ze moze miec to az takie natężenie dlatego juz kombinuje na wszelkie sposoby zeby sibie ulżyć :]