Sierpniowe mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Marta, dlatego jak coś to pojade. Też sie zastanawiam, bo jakiś czas temu pisałam wam że nie mamy ogrzewania w bloku i tego grzania nie bedzie, każdy ma sam sobie zorganizować. Wychodzi nam wilgoć wszędzie, czy to też nie kwestia tych grzybów...
-
dziewczyny, chce kupic kapcie córci jak np idzie do dziadków ( tam ziiiiiiiiimno ) no i do żłobka za miesiac tez pewnie bd trzeba, jakie polecacie ?? czy to juz obojetnie jakie, nie ma "Wymagań" ?
W ogole nasze pierwsze buty były na 5 tyg !!!!...... i już noga urosla, chodzic nie chciala, i z rozm 20 na 21 przeszłysmy i super teraz
wrzesień 2018 - córcia 6cs
listopad 2021 - corcia 10 cs -
Fajnie że chcecie już kolejne dzieci. Ja jak się mała urodziła to też bardzo chciałam, ale z każdym miesiącem to malało, teraz nawet mam strach że wpadniemy! Choć ja tak łatwo w ciążę nie zachodzę więc pewnie nic sie nie stanie.17.08.2018 M<33
09.10.2020 A<33
-
Paulinaaa wrote:dziewczyny, chce kupic kapcie córci jak np idzie do dziadków ( tam ziiiiiiiiimno ) no i do żłobka za miesiac tez pewnie bd trzeba, jakie polecacie ?? czy to juz obojetnie jakie, nie ma "Wymagań" ?
W ogole nasze pierwsze buty były na 5 tyg !!!!...... i już noga urosla, chodzic nie chciala, i z rozm 20 na 21 przeszłysmy i super teraz
my mamy w żłobku befado ze znakiem zdrowa stopa, a w domu filcowe superfit, te superfit trochę za ciepłę sa na żłobek6cs: 08.2018 - synek
5cs.: 06.2020 - córeczka 9tc nasz aniołek 👼
2cs.: 12.2021 - córeczka
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyedytkaa93 wrote:Fajnie że chcecie już kolejne dzieci. Ja jak się mała urodziła to też bardzo chciałam, ale z każdym miesiącem to malało, teraz nawet mam strach że wpadniemy! Choć ja tak łatwo w ciążę nie zachodzę więc pewnie nic sie nie stanie.
Bo nam przy drugich staraniach poszło rach ciach.
A pierwsze to były monitoringi, leczenie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2019, 07:46
-
nick nieaktualnyedytkaa93 wrote:Fajnie że chcecie już kolejne dzieci. Ja jak się mała urodziła to też bardzo chciałam, ale z każdym miesiącem to malało, teraz nawet mam strach że wpadniemy! Choć ja tak łatwo w ciążę nie zachodzę więc pewnie nic sie nie stanie.
Nie ma sie co zmuszac ani porównywac. Pewnie macie jeszcze sporo czasu na rodzenstwo, a jak nie to jedynaki są w sumie chyba najszcześliwsze bo wszystko mają dla siebie na wylacznosc 😀 Ja dopiero teraz troche rozumiem sens posiadania dzieci z mala roznica wieku. Po pierwszym dziecku nie kumalam po co miec wiecej dzieci 😏 -
nick nieaktualnyPaulinaaa, tez jestem na etapie kapci widziałam dziś na necie kilka ciekawych modeli firmy Ren but, w przyszłym tyg sprawdzimy, czy mają je w naszym sklepie. Mają skórzane wkladki profilowane i tez ze znakiem zdrowa stopa. Jak ich nie będzie to chyba coś z befado wybiorę. Po domu moja boso lub w skarpetkach biega.
Paulinaaa lubi tę wiadomość
-
My Małej tez kupiliśmy superfity jak było tak zimno. Przy ciepłych dniach nie chce ich nosić widocznie jest jej za ciepło.
Marta trzymam kciuki. Ja wcześniej myślałam o drugim ale bałam się jak sobie poradzimy. Teraz jak wróciłam do pracy to sama już nie wiem co myśleć i planować.Marta..a, Paulinaaa lubią tę wiadomość
-
Jak macie ciepło i dzieci chodzą to bym brała takie sandalkowe kapcie, jak ma być to tylko izolacja od podłogi ja takich na wiosnę do żłobka bo teraz ma z przodu zabudowane bo jeszcze trochę raczkowal jak je kupowałam i ni3 chciałam żeby sobie palce poodzieral ;p
Paulinaaa lubi tę wiadomość
6cs: 08.2018 - synek
5cs.: 06.2020 - córeczka 9tc nasz aniołek 👼
2cs.: 12.2021 - córeczka
-
A ja cały weekend na podyplomówce. Ulka z babcią i ciocią. Tragedia tylko przy drzemce, a tak to super. A ja się tak bałam, że myślałam pół soboty jak mała.
U nas chodzenie to najlepsza zabawa...łazi non stop. Na dworze tragedia jak chcę jej zmienić plany...
W ogóle to ma jakąś fiksację i chodzi w jedną stronę, nie skumała jeszcze że można w różne😆
Zrobiłam dzisiaj bułeczki twarogowe od @u_wojtusia_na_talerzu jeśli ktoś korzysta z Instagrama.
Pyszne, obie się zajadałyśmy.
-
nesssssa wrote:A ja cały weekend na podyplomówce. Ulka z babcią i ciocią. Tragedia tylko przy drzemce, a tak to super. A ja się tak bałam, że myślałam pół soboty jak mała.
U nas chodzenie to najlepsza zabawa...łazi non stop. Na dworze tragedia jak chcę jej zmienić plany...
W ogóle to ma jakąś fiksację i chodzi w jedną stronę, nie skumała jeszcze że można w różne😆
Zrobiłam dzisiaj bułeczki twarogowe od @u_wojtusia_na_talerzu jeśli ktoś korzysta z Instagrama.
O Nessa właśnie planuje je zrobić, ona tam w różnych wariantach je robi z tego, co widziałam. Regularnie zaglądam na jej insta i podpatruje🙂
Troche się bałam, że nie wyjdą, ale skoro zachwalasz to spróbuję😁 -
nesssssa wrote:A ja cały weekend na podyplomówce. Ulka z babcią i ciocią. Tragedia tylko przy drzemce, a tak to super. A ja się tak bałam, że myślałam pół soboty jak mała.
-
1ania1 wrote:O Nessa właśnie planuje je zrobić, ona tam w różnych wariantach je robi z tego, co widziałam. Regularnie zaglądam na jej insta i podpatruje🙂
Troche się bałam, że nie wyjdą, ale skoro zachwalasz to spróbuję😁
też się bałam, że nie wyjdą i się zrobi glut, ale trzymałam się mocno przepisu i masę dokładnie wyrobiłam.
Ja posmarowałam z góry mlekiem i posypałam cynamonem, czarnuszką, sezamem.
Macie jakieś ciekawe zabawki do auta? Nie chcę już wychodzić z tabletem...
-
nick nieaktualnyFajny pomysl na bułeczki. 😀 Moja też nie lubi twarogu. I ciekawe czy coś takiego zje. ☺️
Aaaa. Miałyśmy 2 próbę podania kiwi. Tym razem tubka - mus.
I reakcja pojawiła się znowu. Tym razem już nie tak silna.
Mamy skierowanie do alergologa ale terminy kosmos. 🤦🏻♀️Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2019, 16:10