Sierpniowe mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny pochwalę się zrobionym przez siebie kitchen helperem😅
Jeszcze muszę go pomalować.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2019, 09:54
Natalia05, pumka1990, e_mii, Marta..a, marcela123, PLPaulina, Kasiaja, misia-kasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nie mamy rowerka, też ma jeździk w domu, nie opanował go na tyle żeby wyjść z nim na dwór.. Ale też szału nie robi więc nie Za bardzo ćwiczy ;p zdecydowanie bardziej woli samodzielnie spacerować, a opcja pchacza jest mu totalnie nieznana.. zamiast pchac jeździk próbuje go podnosić i przenosić z miejsca na miejsce ;p
Rowerek najwcześniej na wiosnę myślę6cs: 08.2018 - synek
5cs.: 06.2020 - córeczka 9tc nasz aniołek 👼
2cs.: 12.2021 - córeczka
-
Kitchen helper super my dostaliśmy w prezencie taki od stolarza, do dzisiaj nie pomalowaliśmy
Rowerek biegowy mamy, dzisiaj Filip na niego usiadł, ale on staje i idzie na stojąco...
No ale od dzisiaj moge powiedzieć, że Filip chodzi ♥️Marta..a, pumka1990, kozalia, 1ania1, Paulinaaa, PLPaulina, Kasiaja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoja na początku rowerek albo prowadziła albo szła właśnie na stojąco.
Pchacza nie miałyśmy i nie zamierzamy mieć.
Ale mamy rowerek Biegowy, trojkolowy, jeździk.
To są maluchy. Więc nie ma co liczyć że czymś się zajmą dłużej niż kilka, kilkanaście minut.
Więc staram się daleko z takim sprzętem nie ruszać w daleką drogę. Bo najczęściej od tego zaczynamy. A potem rzuca to i idzie na piechotę.😀
Jeździk jest w domu. Niedawno zaczęła dosięgac 2 stopami jednocześnie. I już małe trasy robi. Choć woli lalkę wozić i muzykę puszczać.😀
A furorę ostatnio robi drewniany pociąg Janod, malowanie kredkami i samochodziki. 😀Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2019, 21:20
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOjoj Ania no zdarza sie Twarde czachy maja na szczescie.
Moja nie wie co to lozeczko 😀 Zostanie dla malucha. Ja sie klade z Emilia na drzemke. Ostatnio duzo spie, duzo leze jakos nie mam sily na nic.
No tak mi sie wydawalo ze za wczesnie na rowerek, jezdzik mamy ale nie daje rady sama sie odpychac za szerokie siedzenie. -
Zuzka mi też gruchnęła na podłogę jak spałam u rodziców, gdy mieliśmy całe mieszkanie gości na chrzciny. Nie chciało mi się rozkładać turystycznego i się z nią położyłam. Tak „wędrowała” na śpiocha, że spadła od strony nóg 🙈 Ale nawet nie rozbudziła się zbytnio 😅 poszła dalej spać.
Ja dziś po integracji z pracy dochodzę do siebie 😅 ale się wybawiłam 😊[/url]
-
A ja mam wyjazd integracyjny na jedną noc 15.11 to będzie moja pierwsza noc bez dziecka najdłużej nie było mnie z nim do 3 w nocy jak miał 5msc i byliśmy na weselu
Ania mój też spadł kiedyś.. rano myślałam, że ze mną przysypia, no i ja przysnęłam a on nie obyło się u nas bez guza, a łóżko nasze ma z 60cm wysokości. Tak to w dzień i w nocy śpi u siebie w łóżeczku.. nawet myślałam żeby mu szczebelki już wyciągnąć ale przeraża mnie gdzie by mógł zawędrować w nocy jakbyśmy się nie zorientowali że wstał
7.11 idę do gina po skierowania na usg i usg piersi, no i te wszystkie badania krwi, morfologię, mocz, tsh i co tam sobie zażyczy przed rozpoczęciem starań kwas foliowy już łykam oczywiście od stycznia ruszamy z działaniami, a jak patrzę na wasze suwaki ciążowe to wam zazdroszczę mam nadzieję, że pójdzie szybciej nam niż pół roku teraz bo na większym luzie tym razem. Oczywiście myślę o tym bo dziś lub we wtorek czekam na @ zależy od aplikacji6cs: 08.2018 - synek
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Natalia myślę że ja pójdę w wiesiolka donpolowycyklu żeby armia miała lepsza pożywkę
Justa u nas katar od 13.09 prawie bez przerw, raz na 1,5 tygodnia był u pediatry osluchiwany, diagnoza że tak może być do kwietnia. No ale my osluchac się mimo wszystko co jakiś czas jeździmy6cs: 08.2018 - synek