Sierpniowe mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAnia ale Olek wyrosl, wyglada na 3 latka 😀 Nie ma wiecej niz 90 cm? Tak na zdjeciu moze
, corcia widze tez sie wyciagnela do gory.
Ja zamowilam sandalki superfit fanni, mialam problem z rozmiarem bo jest gdzies miedzy 22 a 23 i zobaczymy czy nie beda za duze. Nadal czekam na przesylke. To jedyne buty byky ktore jeszcze byly i byly w tym rozmirze a tak wszystko powykupowane. To samo czekam juz ponad tydzien na przesylke z c&a emilia nie ma sie w co ubrac ze wszystkiego wyrosla i ma tylko cieple rzeczy.
U nas 20 stopni bylysmy na krotki rekaw wczoraj ☺️
My nie swietujemy wielkanocy 😀
Moje panienki wczoraj:
Ania241188, PLPaulina, e_mii, marcela123, 1ania1, misia-kasia, pumka1990 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU mnie Hania w ciągu dnia lata na boso po domu, czy to lato czy to zima. Więc pewnie by była w szoku, że nagle do spania ubieramy się cieplej.
W nocy ją po prostu przykrywam kilka razy. A tak naprawdę to od niedawna nie budzi się na jedzenie w nocy. Chociaż i to nie daje gwarancji braku pobudek. 😅
Z racji alergii u Nas wszystkich, w tym u Hani dbamy o odpowiednią temperaturę a przede wszystkim wilgotność w domu.
Ale też nigdy nie była przegrzewana.😊
W sobotę widziałam sąsiadkę bawiąca się na ogrodzie, dziewczyna 6msc starsza.
Kurtka zimowa, szalik i czapka. 😱 Aż mi się gorąco zrobiło gdy ją widziałam. -
My Stasia kładziemy w pajacu do spania plus skarpetki bo on wiecznie jest odkryty a rano stopy ma jak lody, w ciągu dnia skarpety są tylko chwilowe bo ciągle zdejmuje więc też biega boso, ale stopy wiecznie zimne od płytek.
Natalia sliczne są Twoje dziewczyny 🙂
Ania Twoje dzieciaczki super, Olek tak poważnie już wygląda 🙂
A to moja kruszynaWiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2020, 22:16
Natallia05, PLPaulina, 1ania1, Ania241188, Marta..a, e_mii, kozalia, pumka1990 lubią tę wiadomość
Aniołek 17.10.2017- 8t5d
-
nick nieaktualnyEmilia tez nie nosi skarpetek, czy zima czy lato wiecznie boso, zaklada tylko do butow jak wychodzi.
Marcela jaka slodka corcia a jakie juz spojrzenie swiadome😍 Wcale nie wyglada ba mlodsza od mojego skrzata. I jak Stasiu na siostre? Podobni sa? Bo moje w ogole nie podobne do siebie ani z wygladu ani zachowania. Emilka tylko spala i jadla a mala za to nie spi w dzien i maruda. Chyba kolki.
A stosowala ktoras BiGaia? Jak efekty? Moze to zmienic kolor kupy? (sorry za pytanie🤣)
-
Natalia śliczne masz dziewczyny. Starsza chyba podobna do Ciebie?😊
Marcela super parka 🙂 Staś też już poważnie wygląda, a malutka z tą opaską wygląda słodko 😍
Filip chodzi w skarpetkach, chyba nigdy nie przyszło mu do głowy zdejmować nawet.
🙂
Filip kończy dzisiaj 20 miesięcy.
...Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2020, 12:59
PLPaulina, marcela123, e_mii, misia-kasia, pumka1990 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjusta1509 wrote:Filip też bez skarpetek śpi, miał etap ze na widok pajaca z zakrytymi stopami dostawał szału, wiec we wszystkich obcinałam, teraz śpi glownie w leginsach i bluzce z długim rękawem.
-
nick nieaktualny
-
Natalia z wyglądu jest 100% kopia brata, ciekawe jak będzie później bo Staś jest zupełnie do siebie nie podobny, jako noworodek był podobny do mnie a teraz skóra zdjęta z tatusia. Jak narazie dobrze reaguje na Mała, jedyne co to jak mąż weźmie ja na ręce, albo pochyli się nad lozeczkiem to wszystko rzuca i pędzi bo jest zazdrość, ogólnie zagląda do niej, smoczek przynosi, dobrze że jeszcze go nie wypróbował 🙂 a tak to Laura sobie śpi i je a Stasio dalej rozrabia, najgorzej jest z kąpaniem bo on chce się chlapać w wanience i trochę to wszystko na wariata się odbywa. Ostatnio Staś przebudzil się na drzemce i poszłam do niego z Laurą zeby dalej go uśpić to się ucieszył, że Mala jest ze mną, zamknal oczy i na śpiocha szukał jej ręka, jak trafił na nią to galskal ja po głowie 😍
U nas pajace ze stopami to była jedyna opcja żeby stopy były zakryte, teraz ma bez i już jest gorzej z tymi skarpetamiWiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2020, 14:16
PLPaulina, pumka1990 lubią tę wiadomość
Aniołek 17.10.2017- 8t5d
-
Troche spoznione Wesolych Swiat!!!
Mia nadal spi albo pajac i spiworek, albo dwuczesciowa pizamka i spiworek... spi bez skarpet...
W spiworku potrafi po calym mieszkaniu maszerowac, a mamy te tradycyjne, takze dla niej nie ma rzeczy niemozliwych, ostatnio nawet tanczyla w spiworku😂
Sliczne te wasze dzieciaczki sa❤
Wstawiam na chwile mojego zajaczka, nie cytujcie to usune pozniej
Wczoraj bylo 28 stopni w cieniu i caly dzien na podworku, a dzis ledwie 10 stopni i wiatr taki, ze zwiac z powierzchni by moglo, az drzewa wygina, wiec siedzimy w domu
PLPaulina, marcela123, Ania241188, e_mii, misia-kasia, pumka1990 lubią tę wiadomość
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700