Sierpniowe mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
chabasse wrote:A ja się zapisałam na jutro na nifty. Przed pobraniem Bede miała usg. No zobaczymy co tam powychodzi
DobrejMysli lubi tę wiadomość
10.08. Irenka. 3700 i 56
9m -9kg. 2 zabki.
13m - 10.300 kg. 6 zabkow 80r -
Hej dziewczyny. Chciałabym się przywitać
Jak byłam na USG w 8t4d maluszek miał 20 mm. Dziś zaczęłam 10 tydzień, natomiast prenatalne mam na 19.02
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2018, 17:34
DobrejMysli, Kasiaja, niedograna, Leticia, PLPaulina, siuLa, Dooti, d'nusia, Existenz, Carolline lubią tę wiadomość
Emil - 28.07.2018 r - godzina 22.18 - 2530 gram i 50 cm szczęścia do kochania
[/link]
24+0 - 692 g/29+0 - 1392 g/32+6 - 2233 gramy szczęścia
-
syska89 wrote:Dziewczyny NT 3,5 ...jestem zalamana.mam zrobic pappa
Mój syn miał NT 3,1. Ja akurat nie robiłam żadnych badań prenatalnych. Wtedy jeszcze nie było to tak popularne, a poza tym ja nie chciałam, bo proponowali amniopunkcję.
To było 6 lat temu. Urodził się zdrowy chłopak. Wszystko jest dobrze. Bardziej go oglądali przy kolejnych usg, szczególnie serduszko. Teraz wszystko ok.DobrejMysli, polkosia lubią tę wiadomość
-
syska89 wrote:Dziewczyny NT 3,5 ...jestem zalamana.mam zrobic pappa
Trzymaj się, na pewno wszystko będzie dobrze.polkosia, DobrejMysli, mi88 lubią tę wiadomość
7w3d 💔 -
Syska89 moze akurat podniesie Cie to na duchu,u mnie tez wyszła podwyższona przeziernosc i któraś dziewczyna podlinkowala mi ten artykuł https://mamaginekolog.pl/oznacza-podwyzszona-przeziernosc-karkowa-nt/
Popatrz na tabelki procentowe jak bardzo prawdopodobne jest to, ze dzidzia jest całkowicie zdrowa !
A jak inne parametry? Serduszko czy kość nosowa?
Póki co głowa do góry
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam wszystkich na forum.Mam termin na 27 sierpnia mam córeczke 7 letnią wiec róznica bedzie duża.Ciąze od początku mam na podtrzymaniu biore 2 razy dziennie duphaston i teraz jeszcze złapało mnie zapalenie oskrzeli i biore antybiotyki.Dziewczyny jak tam macie jakieś zachcianki bo ja nie mam nic a nic nawet nie mecza mnie wymioty a pierwszą ciąze strasznie przesłam.
niedograna, chabasse, d'nusia, Existenz, Patti_MG, Carolline lubią tę wiadomość