Sierpniowe mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Lavendova wrote:No to kolejny chłopczyk. Gratuluję synusia
EILLEEN to trzymam kciuki! U nas w tym tc było dobrze wszystko widać
03.08.2017 [*] Aniołek 8tc+3
mthfr677, Pai1-4G, Vr2 —> metyle+ heparyna 0,4mg
Hashimoto, niedoczynność—> euthyrox 75/100 -
Gratuluję wszystkim udanych prenatalnych ja z niecierpliwością czekam na piątek
Wczoraj dostałam o mało co zawału bo robiłam awidoczność cmv i oczywiscie wynik super tylko odczytalam go odwrotnie i sie zdazylam poryczec zanim maz trzeźwym okiem zabral mi laptopa i sprawdził co ten wynik oznacza
Witam się z Wami w II trymestrze! Nie mogę uwierzyć że to już))
Dooti, LondyńskieSerduszko, d'nusia, Leticia, PLPaulina, chabasse, siuLa, Carolline lubią tę wiadomość
6cs: 08.2018 - synek
5cs.: 06.2020 - córeczka 9tc nasz aniołek 👼
2cs.: 12.2021 - córeczka
-
Dziewczyny, przecież teraz czekają nas już same dobre wiadomości
ja właśnie byłam oddać litry krwi w labo!
wracam do domu na śniadanko
wizyta dopiero za tydzień w piątek
gratuluje wszystkim dziewczynom
U mnie jeśli chodzi o picie to strasznie mi się chce pic! Wszystko ale głównie wodę, co chwile wypijam szklankę bo inaczej czuje ze usycham... przez to non stop w toalecie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa mam wizytę dopiero po 17 dziś... nie stresowałam się na nią jakoś, ale zmieniło się to dziś w nocy, przebudziłam się i nie mogłam zasnąć, ciągle o tym myśląc. Do tego pół nocy śniło mi się, że mam wizyty i że będę mieć chłopca
ciekawe czy się sprawdzi i ile jeszcze będę czekać na informacje o płci.
-
e_mii wrote:Jestem i ja, już po usg. CRL 74mm- 13t3d!, dzidzia nam wystrzeliła. NT 1,3, kość nosowa jest, wszystko ok. I raczej dziewczynka
a termin porodu na kiedy masz?
i witamy się w 15tcWiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2018, 08:43
d'nusia, justyna14, siuLa lubią tę wiadomość
-
My juz po, szczesliwa i spokojna. NT 1,6 mm CRL 71 mm BPD 25 mm termin porodu z usg 5.08.18 czyli trzy dni wczesniej niz z OM. Dzidzia pieknie brykala. Kosc nosowa wyrazna obecna , sama widzialam
wszystko dobrze
Lavendova, kozalia, e_mii, agania, justa8902, PLPaulina, Gypsy, iNso87, polkosia, Anuleczek, myszeczka89, niedograna, d'nusia, pumka1990, Patti_MG, jej odbicie lubią tę wiadomość
7w3d 💔 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny