Sierpniowe mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja dziś wizytuje o 17.40
niedograna, polkosia, katka/85 lubią tę wiadomość
13.07.2018 Mój Cud Wiktorek!!!
Celiakia, mutacja MTHFR
Lipiec 2015 - 6tc [*] Grudzień 2015 - 6 tc [*]
Laparotomia- CP Marzec 2016 6 tc [*]
Wrzesień 2017- invicta start - naturalny Cud!
-
Swoją drogą dobrze że to już dziś bo już trzeci dzień mam bóle żołądka i jelit i wszystko prawie przeze mnie przelatuje... Cały czas męczyłam się z zaparciami a tu takie coś
mam przeczucie że to od duphastonu, po nim zaczęłam się gorzej czuć i mieć bóle żołądka. Miała któraś podobnie że źle tolerowała duphaston?
13.07.2018 Mój Cud Wiktorek!!!
Celiakia, mutacja MTHFR
Lipiec 2015 - 6tc [*] Grudzień 2015 - 6 tc [*]
Laparotomia- CP Marzec 2016 6 tc [*]
Wrzesień 2017- invicta start - naturalny Cud!
-
d'nusia wrote:Dzisiaj ja USG pierwszego trymestru na 18:00. :d
niedograna, polkosia, katka/85 lubią tę wiadomość
Termin porodu 5 lipiec 2019Monisia
07.04.2018 Franciszek [*] 23 tc
14.07.2018 aniolek 6t [*] ciąża jajowodowa, usunięcie jajowodu
-
Dziewczyny kupiłam dziś w biodrze na próbę nowy sok Tymbarka- karambola z imbirem- rewelka, w ogóle mnie po nim nie muli i nie mdli, a do tej pory każde picie mi rosło w gardle dlatego tez zajadalam się owocami albo w ostateczności piłam gorące mleko.Ten napój jest jak dla mnie trochę za słodki ale po rozcieńczeniu jest super i naprawdę nie jest mi po nim niedobrze.
nesssssa lubi tę wiadomość
Aniołek [*] 6 tc 5.07.2017
Moje serduszko Olcia 12.03.2014
Aniołek [*] 6 tc 2011 -
A tak w ogóle to odebrałam dziś wyniki z krwi i z moczu i pomimo tych wymiotów i tego ze nadal chudnę to wyniki mam wręcz idealne wiec bardzo się cieszę.Mam nadzieje ze dzidzia tez ma się dobrze...
chabasse, Existenz, d'nusia, PLPaulina, jej odbicie, justyna14 lubią tę wiadomość
Aniołek [*] 6 tc 5.07.2017
Moje serduszko Olcia 12.03.2014
Aniołek [*] 6 tc 2011 -
nick nieaktualny
-
Ale Wam zazdroszczę wizyt
moja dopiero w przyszły piątek, odebrałam wyniki, wszystkie bardzo dobre poza leukocytami w moczu i we krwi które są podwyższone wg norm labo, nie wiem jakie są normy w ciąży, glukoza ok i tarczyca tez, to było dla mnie najważniejsze
-
Lu.iza, leukocyty w krwi mogą być lekko podwyższone w ciąży
A na mocz bierz żurawinę albo wypij na czczo sok z cytryny.
Czekam na zdjęcia i wieści z wizyt!!!lu.iza lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnylu.iza wrote:Ale Wam zazdroszczę wizyt
moja dopiero w przyszły piątek, odebrałam wyniki, wszystkie bardzo dobre poza leukocytami w moczu i we krwi które są podwyższone wg norm labo, nie wiem jakie są normy w ciąży, glukoza ok i tarczyca tez, to było dla mnie najważniejsze
Jaką masz glukozę i TSH z ciekawości pytam -
Hej. Po wczorajszej wizycie u nas wszystko ok, jedyne co powstał niewiadomo z czego krwiak ehhh
Za 2,5 tyg prenatalne, ale juz teraz dr mogl sprawdzić przeziernosc, mimo ze sam mówił ze powinno sie od 11tc, ale zmierzył i jest ok 0,6mm
Na mdłości i wymioty przepisał Torecan? Ktos stosował? Ulotka mnie przeraziła, nie wiem czy to brac, czy sie przemęczyćchabasse lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny jestem załamana. Dziś miałam USG, maluszek ma 3.9 cm, FHR 171, widziałam jak rusza rączkami i nóżkami, ale.. Lekarz widział przepuklinę pępowinowąEmil - 28.07.2018 r - godzina 22.18 - 2530 gram i 50 cm szczęścia do kochania
[/link]
24+0 - 692 g/29+0 - 1392 g/32+6 - 2233 gramy szczęścia