Sierpniowe mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
pumka1990 wrote:Dziewczyny jestem załamana. Dziś miałam USG, maluszek ma 3.9 cm, FHR 171, widziałam jak rusza rączkami i nóżkami, ale.. Lekarz widział przepuklinę pępowinową
Mój Kubuś tez miał, tydzień później na USG już nic nie było. SpokojnieWojtuś 09. 03. 2013
Kasia 20. 05. 2015
Kubuś 13. 11. 2016
Aniołek Bogusia24.01.2018
[*] 10 tc
Tęczowe Dziewczynki 1k1o - Zosia i Oleńka - 15.01.2019 -
NiecierpliwaOna wrote:HEJ dziewczyny, dzisiaj dostałam wynik badań genetycznych - to była/jest dziewczynka
niby częsty sex - co drugi dzień, dzień przed owulaca i dzień po owulacji a jednak wygrał ten ciężki i słaby plemniczek z X a nie Y. Szkoda, że na tak krótko
Aniołek [*] 6 tc 5.07.2017
Moje serduszko Olcia 12.03.2014
Aniołek [*] 6 tc 2011 -
Torecan to sulny lek . Uzaleznia długo stosowany. Ja to brałam 2 tyg bo 5 tabletek jak od słońca przegrzaly mi się klepki w mózgu. Ledwo dojechałam z dziećmi do domu. Rano już po karetkę dzwoniłam bo wymiotowalam gdzie popadnie. Pol godz Mi zajęło doczolganie się na lokciach do wc. Do najgorsze wspomnienie z mojego życia. 24h na dobę tak się kręcilo w głowie przez tydzień że przez pół roku nie tknelam alkoholu bo mi się źle kojarzyło. A to było lewostronne upośledzenie blednika10.08. Irenka. 3700 i 56
9m -9kg. 2 zabki.
13m - 10.300 kg. 6 zabkow 80r -
Anuleczek wrote:A jakaś przyczynę poronienia wskazali? Od kiedy możesz się ponownie starać?
W przyszłym tyg.będą dopiero wyniki pozostałych badań,ale wątpię,żeby coś zbaleźli. Jak tylko dostanę @ i na USG okaże się że wszystko się eygoiło po łyżeczkowaniu,to możemy działaćWojtuś 09. 03. 2013
Kasia 20. 05. 2015
Kubuś 13. 11. 2016
[*] 10 tc
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNiecierpliwaOna wrote:W przyszłym tyg.będą dopiero wyniki pozostałych badań,ale wątpię,żeby coś zbaleźli. Jak tylko dostanę @ i na USG okaże się że wszystko się eygoiło po łyżeczkowaniu,to możemy działać
-
Ja już po USG. Wychodzi na to że spodziewamy się synka!Crl 83,8mm Waga 101g
Przewidywany termin porodu 1.08
d'nusia, siuLa, Existenz, katka/85, myszeczka89, Leticia, Dooti, marcela123, cindi88, Kasiaja, Patti_MG, PLPaulina, pumka1990, Natina19, Anuleczek, Gypsy, polkosia, Marta..a, DobrejMysli, Zuuziia, agania, chabasse, niedograna lubią tę wiadomość
13.07.2018 Mój Cud Wiktorek!!!
Celiakia, mutacja MTHFR
Lipiec 2015 - 6tc [*] Grudzień 2015 - 6 tc [*]
Laparotomia- CP Marzec 2016 6 tc [*]
Wrzesień 2017- invicta start - naturalny Cud!
-
nick nieaktualny
-
Ja dzisiaj po wizycie
jest wszystko dobrze na ten moment. Maluch ma 3 cm. Spał więc nie mogła zmierzyć inaczej. Ale pokazywała mi ręce, nogi
posluchalismy serca. Po prostu super
Leticia, myszeczka89, Dooti, Kasiaja, PLPaulina, pumka1990, d'nusia, katka/85, Anuleczek, Gypsy, polkosia, Marta..a, DobrejMysli, agania, chabasse, niedograna lubią tę wiadomość
-
frezyjciada wrote:Tule Cię skarbulku! Będę pamiętać o Tobie przy modlitwie! :*
Nawet nie wirsz jak bardzo tego teraz potrzebujęWojtuś 09. 03. 2013
Kasia 20. 05. 2015
Kubuś 13. 11. 2016
[*] 10 tc
NiecierpliwaOna wrote:Nawet nie wirsz jak bardzo tego teraz potrzebuję
-
Dooti wrote:Ja mam to samo, teraz miałam 3 dni urlopu, dziś wróciłam do pracy i dętka. Dociagnę jeszcze do kolejnej wizyty a potem idę na l4.
Ja na zwolnieniu od samego początku, dwa dni się przemeczylam w pracy gdzie od razu musiałam kierowniczce powiedzieć o ciąży bo ciągle wymiotowalam. Także ja już od miesiąca leżę w domu, a od tego leżenia i podjadania co chwilę bo ciągle mnie mdli to będzie ciekawie, szybciutko zacznę się toczyćmyślałam, że już przechodzi źle samopoczucie, dwa dni były normalne i po południu powtórka z rozrywki, znowu źle
"
Aniołek 17.10.2017- 8t5d
-
NiecierpliwaOna wrote:HEJ dziewczyny, dzisiaj dostałam wynik badań genetycznych - to była/jest dziewczynka
niby częsty sex - co drugi dzień, dzień przed owulaca i dzień po owulacji a jednak wygrał ten ciężki i słaby plemniczek z X a nie Y. Szkoda, że na tak krótko
-
nick nieaktualnyNiecierpliwaOna wrote:Nawet nie wirsz jak bardzo tego teraz potrzebuję
Patti_MG lubi tę wiadomość
-
myszeczka89 wrote:Jessi gratulacje ❤️Mam do Was pytanko bo widzę ze niektóre z Was wstawiają foty z usg 3D. Czy lekarz sam Wam je proponuje i robi czy wcześniej za to dopłacacie i sami decydujecie ze chcecie 3D?
Nasz sam włączył na prenatalnym. Nawet nie wspomniałam o tym
Niecierpiliwa, nie wiem czy zainteresuje Cię ten temat, ale jeżeli masz stwierdzoną płeć, to możesz starać się o zasiłek macierzyński, to chyba wypada 8 tygodni. Musiałabyś w Fundacji Gajusz poczytać, ale coś takiego ostatnio mi się obiło o uszy. Może potrzebujesz teraz wolnego od pracy czy coś...Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
marcela123 wrote:Ja na zwolnieniu od samego początku, dwa dni się przemeczylam w pracy gdzie od razu musiałam kierowniczce powiedzieć o ciąży bo ciągle wymiotowalam. Także ja już od miesiąca leżę w domu, a od tego leżenia i podjadania co chwilę bo ciągle mnie mdli to będzie ciekawie, szybciutko zacznę się toczyć
myślałam, że już przechodzi źle samopoczucie, dwa dni były normalne i po południu powtórka z rozrywki, znowu źle
"
Mi minęły takie mocne wymioty dwa dni temu dopiero. Wczoraj tak się ucieszyłam ich brakiem że za dużo zjadłamno i krótka powtórka. Ale chodzę do pracy, raz wzięłam urlop na żądanie no i ze dwa trzy razy musiałam wcześniej się zwolnić. Teraz już jest lepiej i oby tak zostało
nawet wczoraj mięso jadłam:D
6cs: 08.2018 - synek
5cs.: 06.2020 - córeczka 9tc nasz aniołek 👼
2cs.: 12.2021 - córeczka