Sierpniowe mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
justa1509 wrote:Weekend! Jakieś szczególne plany macie? My idziemy na imprezę firmowa
jutro muszę jeszcze buty ogarnąć, dzisiaj poćwiczyć jakieś uczesanie
tez mmay impreze karnawałową jutro i szczerze mówiąc jestem totalnie nieprzygotowana,Nie wiem w czym pojde bo widac mi juz troche brzuch i wszystkie sukienki ktore mam - dopasowane w talii - wyglądają na mnie jakbym.... sie za bardzo najadła i miała wzdęcia
justa1509 lubi tę wiadomość
-
gosia.kak wrote:tez mmay impreze karnawałową jutro i szczerze mówiąc jestem totalnie nieprzygotowana,
Nie wiem w czym pojde bo widac mi juz troche brzuch i wszystkie sukienki ktore mam - dopasowane w talii - wyglądają na mnie jakbym.... sie za bardzo najadła i miała wzdęcia
bo też widać mi brzuch, ale nie mam butów.... Mam tylko szpilki, ale w nich nie wytrzymam nawet godziny :p
-
I ja melduję się po prenatalnych
usg dzisiaj 2x, na pierwszym wyszło, że mamy pępowinę dwu naczyniową, a nie trzy. Wyszło przypadkiem dlatego lekarz skierował mnie na pappe stąd drugie usg tego samego dnia u innej lekarki bo czas mieliśmy tylko do poniedziałku. W poniedziałek mam też wyniki z krwi.
Po usg maluch o dzień starszy niż to wynika z OM, CRL 72 mm i NT 2,3 mm ponoć jest ok bo maluch już jest spory, a to zależy też od jego wielkości. Kość nosowa jest, nóżki rączki itp. wszystko na swoim miejscu. Na pierwszym usg nie był skory do pokazywania czegokolwiek, a na drugim już pięknie pozował
Na drugim usg pani nam zdradziła, że ewidentnie widzi chłopakajej odbicie, Leticia, d'nusia, PLPaulina, Natina19, Gypsy, chabasse, DobrejMysli, Ada2405, Anuleczek, katka/85, polkosia, niedograna lubią tę wiadomość
6cs: 08.2018 - synek
5cs.: 06.2020 - córeczka 9tc nasz aniołek 👼
2cs.: 12.2021 - córeczka
-
nick nieaktualny
-
angelika1995 wrote:ja ciągle płaczę , nie wiem już nawet dlaczego
Powód zawsze się znajdzieNasz cud ANTOŚ24.06.2018 (33tc +2) 52cm, 2200g
trombofilia-niedobór białka S, dodatnie ANA
Aniołki 06.2016 9tc, 12.2016 9tc , 03.2017 9tc
"Dla Boga bowiem nie ma nic niemożliwego" ŁK 1,37 -
nick nieaktualny
-
Lavendova wrote:Oglądam od początku, też uwielbiam! Oj wiele razy płakałam ma tym serialu nawet bez ciąży czy okresu
A mój kot to chyba specjalnie wszystko robi żeby mnie wkurzyc hehe
Ja mam 2, podwójnie mnie denerwująale jak zaczynają się gania to zastępują nam tv
-
Marta..a wrote:I ja melduję się po prenatalnych
usg dzisiaj 2x, na pierwszym wyszło, że mamy pępowinę dwu naczyniową, a nie trzy. Wyszło przypadkiem dlatego lekarz skierował mnie na pappe stąd drugie usg tego samego dnia u innej lekarki bo czas mieliśmy tylko do poniedziałku. W poniedziałek mam też wyniki z krwi.
Po usg maluch o dzień starszy niż to wynika z OM, CRL 72 mm i NT 2,3 mm ponoć jest ok bo maluch już jest spory, a to zależy też od jego wielkości. Kość nosowa jest, nóżki rączki itp. wszystko na swoim miejscu. Na pierwszym usg nie był skory do pokazywania czegokolwiek, a na drugim już pięknie pozował
Na drugim usg pani nam zdradziła, że ewidentnie widzi chłopaka
Ja w poprzedniej mialam Crl 69mm a Nt 2.3 i zdrowy chlopak.hratuluje...ja badania we wtorek ...juz sie denerwujeMarta..a lubi tę wiadomość
-
Cześć kochane. Mam pytanie
Jako, że moje noce robią się coraz bardziej bezsenne przez to, że jest mi niewygodnie (odpadła juz moja ulubiona pozycja spania -na brzuchu) czy możecie doradzić mi czy warto kupić poduszkę dla ciężarnych? Dużo dobrego o nich słyszałam ale czy któraś przyszła mama ją ma?chodzi mi o takie w kształcie litery J czy C
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2018, 20:06