Sierpniowe mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny:) to może i ja się dołączę do Waszego sierpniowego wątku:) termin mamy na 24/25 sierpnia:)
co do ubrań to mam fajnie bo dużo jeszcze zostało mi sprzed roku gdy ważyłam 12 kg więcej, więc może coś z tego wybiore;)PLPaulina, d'nusia, chabasse, Anuleczek, niedograna lubią tę wiadomość
17.08.2018 M<33
09.10.2020 A<33
-
Ja jeszcze chodzę w jeansach, jakimś cudem się w nie mieszczę, ale kupiłam dwie pary nowych leginsów i jedne jegginsy. Te jegginsy to mega wygodne są i mają sporo miejsca na brzuch. A po domu to dres
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2018, 09:48
Nasz cud ANTOŚ24.06.2018 (33tc +2) 52cm, 2200g
trombofilia-niedobór białka S, dodatnie ANA
Aniołki 06.2016 9tc, 12.2016 9tc , 03.2017 9tc
"Dla Boga bowiem nie ma nic niemożliwego" ŁK 1,37 -
Ja już też w jeansach ciążowych chodzę, z poprzedniej ciąży mam trzy pary. W normalne jeszcze wczodzę ale przy siedzeniu już ciężko
Justa wiesz kiedy będą te leginsy? Rzadko jeżdżę do Lidla ale jak będą to bym się wybrałaWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2018, 10:14
[/url]
-
nick nieaktualnyJa też normalnie wchodzę w swoje ubrania.
Ale przy siedzeniu czuje już różnicę.
Musiałam z rozpietym guzikiem w pracy siedzieć.
Muszę się rozejrzeć za spodniami ciążowymi.
W leginsach chodzę po domu, więc jak będę kupować jeansy to i może od razu wezmę coś po domu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2018, 10:15
-
Ja mieszkam zaraz obok Lidla to będę sprawdzać na bieżąco
Kasiaja lubi tę wiadomość
Ja też po domu w legginsach albo dresach, a poza domem mam jedne dżinsy z hmu ciążowe, bardzo je lubię, nie są z takiego typowego sztywnego i grubego jeansu, tylko takie bardziej miękkie, bardzo mi w nich wygodnie. No i mogłam sobie spokojnie zmierzyć stacjonarnie, a nie kupować w ciemno. Z bonprix mam ze dwie rzeczy nieciążowe, moja mama i ciocia często zamawiają stamtąd i są zadowolone, także za jakiś czas i na ciążowe się zaczaję. Wart tam czytać komentarze, dużo dają pod kątem informacji o jakości i wyborze rozmiaru.
Kasiaja lubi tę wiadomość
Aniołek 27.09.2017 - 9 tydzień -
Kupilam dwie pary spodni - jedne jeansy a drugie materialowe w happy mum - naprawde mega ok. Tylko niestety sklepy sa w duzych miastach, wiec to minus tej sieciowki. Chcialam kupic spodnie w h&m ale jak widac w warszawie wszystkie ciezarne sa super slim, wiec moja super udka zatrzymaly spodnie na wysokosci kolan i tyle bylo z tych zakupow.
Dobra opcja jest tez zalando - gatunkowo dobre materialy, a zawsze mozna odeslac za darmoWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2018, 12:30
-
Kasiaja wrote:Dzięki dziewczyny
na Bonprix jest też trochę rzeczy ciążowych. Na zdjęciu ładnie wyglądają ale nigdy z tamtąd nie zamawiałam i nie wiem jak to gatunkowo wygląda bo ceny są przyzwoite do 100 zł
[Url]https://www.google.pl/search?q=bonprix+kurtka+ciążowa&client=ms-android-google&dcr=0&prmd=isnv&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiWvtK21onZAhVBCuwKHc6rBsgQ_AUICSgB&biw=424&bih=668#imgrc=tsSBmvPoFsrTfM:[/Url]Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2018, 12:57
-
No ja to jak emi w pierwszej ciąży legginsy i tuniki.Teraz będzie gorzej bo brzuchol przypada na całe lato wiec chyba będę inwestować w sukienki.Poki co mam plan zdjąć ze strychu ciążowe legginsy bo tez mnie cisną zwykle a biodrówek niecierpię. Wczoraj także dostrzegłam ze mój wzdeciowy brzuszek coś nie znika i jak wciągnęłam brzuch to się nie dało bo zostawała taka kulka
Fajnie...tak jak to któraś dawno temu napisała- ciąża to taki fajny okres kiedy nie trzeba wciągać brzucha;)
siuLa lubi tę wiadomość
Aniołek [*] 6 tc 5.07.2017
Moje serduszko Olcia 12.03.2014
Aniołek [*] 6 tc 2011 -
Ja to wam powiem, że boję się co będzie z tym moim brzuchem dalej, bo to moja pierwsza ciąża no, druga, ale poronienie w 9 tygodniu nie ma wpływu raczej na tempo rośnięcia brzucha), mam nadwagę, a brzuch ciążowy już mi widać. I to na pewno nie wzdęcia, bo na czczo taki jest i uparcie od 2 tygodni już tak ma;)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2018, 13:44
DobrejMysli, Dooti, Kasiaja, PLPaulina, d'nusia, Leticia, Existenz, Anuleczek, siuLa, Gypsy, pumka1990, Iva79, Carolline lubią tę wiadomość
nick nieaktualny
-
jej odbicie wrote:Gdzie ta nadwaga, masz fajne kształty
, a brzuszek boski
Bo jestem typową gruszką
Przy 175 ważę 87 kilo, także nadwaga jest, na szczęście mam farta i w miarę sprytnie się rozłożyła
Ja juz poczyniłam zakupy w hm mama jest zniżka dodatkowe -20% wchodzi na wszystko, wiec dwie sukienki, tunika i leginsy są moje
generalnie ostatnio rodziłam zimą, wiec nie było powodu sie stroić miałam tylko jeansy, których nie lubiłam, bo mimo większego rozmiaru uwierały i jedna koszulkę, a tak kupowałam oversizowe bluzki i leginsy i jakos przechodziłam zimę. Jednak teraz latem nie zamierzam siedzieć caly czas w domu, wiec trzeba bedzie jakos wyglądać. Troche sie tego boje, bo ja jestem raczej szczupła 170cm s/m, a miałam tak wielki brzuch, ze byłam jak piłka i wyglądałam bardzo niekorzystnie
Co do poduchy w kształcie litery C to u mnie średnio sie sorswdzila, mimo łóżka 180cm jakos było mało miejsca, a przekręcanie sie z boku na bok było wyczynemdobrze mi sie na niej leżało dopóki brzuch nie urósł
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2018, 17:15
Ithildin, Kasiaja, PLPaulina, d'nusia, Leticia, Existenz, Anuleczek, DobrejMysli, niedograna, siuLa, Gypsy, pumka1990, marcela123, Iva79 lubią tę wiadomość
Jejku ja to w kompleksy przy Was popadnę, przy Was wyglądam jak w 8 miesiącu
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9dd056cc7d4a.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2018, 15:55
Leticia, Ithildin, d'nusia, Dooti, Existenz, justa1509, Anuleczek, DobrejMysli, niedograna, polkosia, PLPaulina, siuLa, Gypsy, pumka1990, marcela123, Iva79, Carolline lubią tę wiadomość
[/url]