Sierpniowe mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja nie płaczę raczej
Co do poduszki to już dużo dziewczyny pisały, ja mam C na razie nie mam prawie wcale brzucha, więc jest mi wygodniedzięki niej nie przewracam się na brzuch bo mnie z każdej strony blokuje. Tylko ja jej nie przenoszę z boku na bok tylko nogi przekładam pod nią tak że na lewym bokiem mam ją wzdłuż brzucha, a na prawych mam ją przy plecach
6cs: 08.2018 - synek
5cs.: 06.2020 - córeczka 9tc nasz aniołek 👼
2cs.: 12.2021 - córeczka
-
DobrejMysli wrote:Dzięki za odpowiedzi. Mimo że staram się być na bieżąco musiał umknąć mi ten temat
Tez sobie zakupie taką poduszke, może wreszcie skupie się na spaniu a nie kręceniu7w3d 💔 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa długo nosiłam swoje biodrowki. Bo zapięcie pod brzuchem. Ale po 5 miesiącu już chyba nie da rady.
Dodam że biodrowki musiały być rozciagliwe lub o rozmiar większe, żeby się komfortowo nosiły. Właśnie w przyszłym tygodniu planuje zakupy. Jak wciągam brzuch nadal wystaje mi kulka, wiec u mnie to też nie oponkaWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2018, 00:53
-
Ja nosze od 10 tc legginsy ciążowe z H&M z tym pasem na brzuch. Wiadomo ze pas jeszcze nie jest na brzuchu idealnie opięty ale jest w nich mega wygodnie. Nic nie ciśnie i nie uwiera
polkosia lubi tę wiadomość
03.08.2017 [*] Aniołek 8tc+3
mthfr677, Pai1-4G, Vr2 —> metyle+ heparyna 0,4mg
Hashimoto, niedoczynność—> euthyrox 75/100 -
Ja w pierwszej ciąży chodziłam w legginsach i sukienkach (są rajstopy ciążowe, wygodniejsze niż zwykle
). Bez ciąży tez w legginsach nie chodzę, ale kupiłam w hm jedne ciążowe dżinsy i szybko zaczęły mnie uwierać pod brzuchem. W rezultacie prawie ich nie nosiłam. Nadawały się może do początku 5 miesiąca, później zrobiły się niewygodne.
-
nick nieaktualnyEilleen wrote:To chyba jednak będę musiała kupić spodnie ciążowe ale jeansy bo w leginsach nie chodzę. Jakbym założyła leginsy to w pracy od razu by się zastanawiali
bo ja ciągle w jeansach chodzę.
jednak to była najwygodniejsza opcja
-
Ja też już szukam spodni ciążowych
Teraz muszę z otwartym guzikiem chodzić
Wydaje mi się, że teraz jakoś brzuch mi wyskoczył, po usg prenatalnym, wcześniej nic nie było widać. A w pierwszej ciąży moim ulubionym zestawem były leginsy i jakiś dłuższy sweterek albo tunika. Wygodnie i tyłek zakryty
-
nick nieaktualny