Sierpniowe mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
A nie masz telefonu bezpośrednio do kogoś z kadr?? Jednak zadziałanie bezpośrednio do pracodawcy powinno przynieść szybszy efekt, a inspekcja to jednak zleci kontrolę, to potrwa.
Albo napisać do nich pismo z zaznaczeniem, że jeśli nie zareagują to skierujesz sprawę do inspekcji lub sądu po prostu.
-
Ja tez mieszkam na 3 pietrze bez windy ! Przeważnie w jednej ręce taszcze małego , w drugiej torbę z zakupami i na samej gorze jestem juz cała mokra i ledwo łapie oddech
Za miesiąc czeka mnie przeprowadzka i juz odliczam dniWiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2018, 13:53
-
Ja mieszka na "parterze", ale mam do pokonania 8 schodków, niestety bez możliwości pozostawienia wózka na samym dole. I powiem, że masakra. To wynajmowane i szukamy innego, bo jeśli okaże się, że znów będę musiała mieć cesarkę, to na dobre 3-4 miesiące będę więźniem we własnym domu
-
U nas dom w budowie, mamy cichą nadzieję, że na końcówce roku uda nam się już tam przeprowadzić, ale to wszystko niezależne od nas, bo wiadomo, trzeba skończyć budować, zrobić wszystkie instalacje i potem tę całą masę innych rzeczy, a wszędzie fachowcy się obsuną... a póki co wynajmujemy kawalerkę na bardzo dziwnym czwartym piętrze, schody mają chyba trochę za wysokie stopnie bo nawet znajomy trener personalny dotarł do nas zlany potem nie mogąc złapać oddechu, więc początki mogą być ciekawe, ba, już ciąża z większym brzuchem ma szansę dać popalić.
Aniołek 27.09.2017 - 9 tydzień -
nesssssa wrote:A nie masz telefonu bezpośrednio do kogoś z kadr?? Jednak zadziałanie bezpośrednio do pracodawcy powinno przynieść szybszy efekt, a inspekcja to jednak zleci kontrolę, to potrwa.
Albo napisać do nich pismo z zaznaczeniem, że jeśli nie zareagują to skierujesz sprawę do inspekcji lub sądu po prostu.7w3d 💔 -
nick nieaktualnyChciałabym żeby mój mąż chodził ze mną na wizyty.
Ale niestety jak się pracuje to ciężko było nam pogodzić żeby każdemu z nas godzina pasowała.
Tetaz gdy jestem na l4 juz dostosuje czas żeby jemu też pasowało.
Ja akurat mieszkam na parterze. Ale bez auta życia sobie nie wyobrażam.
Z buta 15 min do sklepu. A jeszcze przez plamienia nosić mi nie wolno. Więc jest i tak ciekawie.
-
Kasiaja wrote:Justa ja miałam to samo z tym, że 19.01 wynik wyszedł fatalny i pH 5,5. Na następny dzień oddałam próbkę do innego labu i tam już wyniki idealne i pH 7! Ja nie wiem jak oni robią te badania. Czy możliwe jest, żeby w 1 dobę tak mi się zmieniło pH?
TakW zależności co zjadłaś na kolację.
Kasiaja lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Marta..a wrote:dlaczego cytologii nie udało się zrobić? Ja miałam też wymaz dzisiaj i w sumie nie wiem co on ma dokładnie na celu
Też miałam pobraną cytologię na ostatniej wizycie.Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
agania wrote:Wczoraj miałam prenatalne. Z dzieciątkiem wszystko dobrze, termin porodu 14 sierpnia. Nie znamy jeszcze płci. Krwiaka już nie ma, ale.... jest duża większa komplikacja. Łożysko umiejscowiło się w bliźnie po cc i może być nieciekawie. Jeśli będzie przodujące to czeka mnie leżenie w szpitalu, cc w 36 tygodniu ciąży i może usunięcie macicy... czy któraś z Was zna taki przypadek? jestem przerażona mówiąc szczerze.
Wejdź na FB na grupę Naturalnie po cesarce - widziałam tam takie przypadki. Ale nie martw się na zapas!!! Przecież nie ma gwarancji, że będzie łożysko przodujące.Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Kasiaja wrote:Uff u mnie też już kamień z serca
wszystko prawidłowe
termin mi się tylko przesunął z 23.08 na 18.08
pytałam o płeć ale powiedziała, że coś tam wystaje ale za wcześnie żeby powiedzieć że to chłopak. Ale ja już nie mam złudzeń, że to będzie synuś, No cóż nie dana mi córcia. W domu 4 „chłopa” będę mieć dobrze, że chociaż pies to dziewczyna
Kasia, musimy się zamienićKasiaja lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Na przeziębienie ziemniaki w skarpety na noc i cebula w ćwiartki przy głowie postawiona do spania i będziecie jak nowe następnego dnia
lu.iza, DobrejMysli, pumka1990 lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
nesssssa wrote:Dziewczyny ja już po teście obciążenie glukozą 75 i wyniki na pewno nie przekraczają norm, ale za to niepokoje się że są jakieś za niskie.
Glukoza na czczo (pkt 0) 80,20
Glukoza po 1 godz. (pkt 1) 54,50
Glukoza po 2 godz. (pkt 2) 66,60