Sierpniowe mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej,
pozwolicie, że do Was dołączę?
Co prawda termin według OM mam na wrzesień, ale jestem w ciąży bliźniaczej 1k1o, więc rozwiązanie nastąpi najpóźniej do 15 sierpnia, jeśli wszystko będzie dobrze, dlatego łatwiej będzie mi się z Wami utożsamiać niż z wrześniowymi mamusiamid'nusia, nesssssa, chabasse, Leticia, pumka1990, ingelita, DobrejMysli, Existenz, PLPaulina, niedograna, Ada2405, siuLa, Kasiaja, agania, Gypsy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3643060afb2a.jpg
To mój brzuch. Jak na 13 tydzień to wydaje mi się że jest wieeeelkijustyna14, Dooti, nesssssa, chabasse, Existenz, edytkaa93, d'nusia, Anuleczek, PLPaulina, niedograna, siuLa, Kasiaja, Ada2405 lubią tę wiadomość
-
Cześć wszystkim!
Wczoraj odkryłam Wasze forum i postanowiłam dołączyć po tym jak zaraziłyście mnie pozytywną energiąMój termin to 20.08 dziś mam badania prenatalne i trochę się denerwuję. Mam nadzieję że za parę godzin będę sie mogla pochwalić dobrymi wiadomościami.
PS. Ja mam na koncie 2 pączki zjedzone w pracyWiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2018, 16:46
ingelita, DobrejMysli, chabasse, d'nusia, Anuleczek, PLPaulina, niedograna, Ada2405, siuLa, Kasiaja, agania, Patti_MG, Gypsy lubią tę wiadomość
-
misia-kasia wrote:Cześć wszystkim!
Wczoraj odkryłam Wasze forum i postanowiłam dołączyć po tym jak zaraziłyście mnie pozytywną energiąMój termin to 20.08 dziś mam badania prenatalne i trochę się denerwuję. Mam nadzieję że za parę godzin będę sie mogla pochwalić dobrymi wiadomościami.
PS. Ja mam na koncie 2 pączki zjedzone w pracy7w3d 💔 -
gosia.kak wrote:wow, to juz na tym etapie mozna pozpoznac płec??
U mnie na USG z 10 tyg chyba nawet nie ma po czym wnioskowac o czymkolwie.....
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/309bc675580f.jpg
To tylko z teorii Ramzi czy jakoś tak. U Ciebie z tego USG wg tej teorii byłby chłopak. Ale to ponoć bzduraKlementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Po wizycie..Dobrze że powiedziałam że mnie bardzo nogi swedza. Jutro próby watrobowe mam zrobić. Wszystko ok. Jakaś bakteria oczywiście. Widział dziewczynke
chabasse, d'nusia, Anuleczek, PLPaulina, niedograna, myszeczka89, Marta..a, Kasiaja, pumka1990, polkosia, Gypsy lubią tę wiadomość
10.08. Irenka. 3700 i 56
9m -9kg. 2 zabki.
13m - 10.300 kg. 6 zabkow 80r -
nick nieaktualny
-
justyna14 wrote:Jak u Was waga? U mnie + 1,4 kg ale ostatnio jakis mam wilczy apetyt i chyba musze sie jakos probowac oszukiwac zeby za duzo nie przyszlo kg
No u mnie tak 1,5kg w górę. Też mam apetycik i się obawiam o tempo przyrostu wagi
Przydałaby się bardziej racjonalna dieta, ale tak mi się nie chce gotować, a w dodatku zima i nie ma nic dobrego do jedzenia oprócz chyba kapusty kiszonej
-
Ja zjadłam dziś w pracy 2 pączki, może skuszę się jeszcze na jednego. Teraz gotuję sobie zupkę meksykańską
Dziś doszła moja podusia. Jestem w niej zakochana, w końcu będzie mi wygodnieNasz cud ANTOŚ24.06.2018 (33tc +2) 52cm, 2200g
trombofilia-niedobór białka S, dodatnie ANA
Aniołki 06.2016 9tc, 12.2016 9tc , 03.2017 9tc
"Dla Boga bowiem nie ma nic niemożliwego" ŁK 1,37 -
nick nieaktualny
-
letmegrow wrote:Hej,
pozwolicie, że do Was dołączę?
Co prawda termin według OM mam na wrzesień, ale jestem w ciąży bliźniaczej 1k1o, więc rozwiązanie nastąpi najpóźniej do 15 sierpnia, jeśli wszystko będzie dobrze, dlatego łatwiej będzie mi się z Wami utożsamiać niż z wrześniowymi mamusiamizapraszamy, gratuluję bliźniaków. A na którego masz dokładnie termin porodu?
U nas zaliczony jeden pączek.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2018, 18:30