Sierpniowe mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Mój partner dzisiaj wymyślił imię dla ewentualnego synka. Jakbyście mogły podzielić się ze mną opiniami na temat tego imienia bo jestem sceptyczna. Imię samo w sobie mi się podoba, ale nie wiem jak z odbiorem społecznym
Uwaga uwaga - OlgierdAda2405 lubi tę wiadomość
-
u mnie nadal 3kg na minusie, dzisiaj 2 pączki za mną
Mam wyniki pappy i wszystko okryzyko trisomii 21 powyżej 13tyś, dwie pozostałe < 1:20000, poród przedwczesny 134
kozalia, Kasiaja, d'nusia, PLPaulina, chabasse, Eilleen, niedograna, agania lubią tę wiadomość
6cs: 08.2018 - synek
5cs.: 06.2020 - córeczka 9tc nasz aniołek 👼
2cs.: 12.2021 - córeczka
-
nick nieaktualnyCo do imion dla dziewczynek to już dawno wpadła mi do głowy Laura, nie słyszałam wtedy, żeby ktoś tak nazwał córeczkę. Ale jak czytam wasze posty, trochę mnie martwi, ile osób wpadło na to samo imię
nie chciałabym dawać popularnego imienia, jakim np przez kilka ostatnich lat jest Julia. Dziś przyjrzę się moim zdjęciom i spróbuje coś wywnioskować co do płci z waszych teorii
Co do wagi, to moja stoi w miejscu, co mnie bardzo dziwi, wiedząc jak sobie dogadzama brzucho już wystaje.
Ostatnio zauważyłam już kresę ciemną! Macie już? -
Marta..a wrote:u mnie nadal 3kg na minusie, dzisiaj 2 pączki za mną
Mam wyniki pappy i wszystko okryzyko trisomii 21 powyżej 13tyś, dwie pozostałe < 1:20000, poród przedwczesny 134
Kresy u mnie nie ma, jedynie ciemne włoskija też sobie dogadzam cały czas, no ale zawsze waga mi się trzymała w miejscu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2018, 20:27
-
nesssssa wrote:Mój partner dzisiaj wymyślił imię dla ewentualnego synka. Jakbyście mogły podzielić się ze mną opiniami na temat tego imienia bo jestem sceptyczna. Imię samo w sobie mi się podoba, ale nie wiem jak z odbiorem społecznym
Uwaga uwaga - Olgierdmam tylko pytanko, wiem pewnie głupie ale nie wiem tego, czy to imię ma zdrobnienie? Dla maluszka może być za „ciężkie” ale dla nastolatka jak i dorosłego mężczyzny bardzo fajne. Kojarzy mi się z takim eleganckim biznesmenem
[/url]
-
Kasiaja wrote:No ładnie
mam tylko pytanko, wiem pewnie głupie ale nie wiem tego, czy to imię ma zdrobnienie? Dla maluszka może być za „ciężkie” ale dla nastolatka jak i dorosłego mężczyzny bardzo fajne. Kojarzy mi się z takim eleganckim biznesmenem
Olek, Olo, OliKasiaja lubi tę wiadomość
-
Witam się w 12 tygodniu!
)
Vanilia 120 ja tez mam taki brzusio już a nawet może większy :p to moja druga ciąża więc pewnie dlatego szybciej widać. W pierwszej ciąży byłam plaska i dopiero na początku 5 miesiąca nagle wyskoczyła mi piłeczkaa Twoja która ciąża?
-
Pocieszylyscie mnie, ze nie tylko u mnie taki apetyt.
Co do jedzenia, to ja sue chyba wezme od poniedzialku konkretnie za siebie i tylki zdrowe jedzonko bez smazonego i slodkosci. Po porodzie niby waga spada sporo ale ja chcialabym zeby spadla do nizszej niz przed ciaza o 15 kg wiec nie chce sobie teraz za bardzo pofolgowac, a to chyba najlepszy moment zeby z pewnych zlych nawykow zrezygnowac na zawsze.7w3d 💔 -
nesssssa wrote:Olek, Olo, Oli
imię jak najbardziej mi się podoba tylko te zdrobnienia... nie żeby mi się one nie podobały tylko sugerują inne imię
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2018, 20:54
[/url]
-
siuLa wrote:Witam się w 12 tygodniu!
)
Vanilia 120 ja tez mam taki brzusio już a nawet może większy :p to moja druga ciąża więc pewnie dlatego szybciej widać. W pierwszej ciąży byłam plaska i dopiero na początku 5 miesiąca nagle wyskoczyła mi piłeczkaa Twoja która ciąża?
-
Olgierd mi się podoba...tez usilnie szukamy imion ale żadne do mnie nie trafia...tatuś wymyślił dla córki Klaudia... synek kiedyś miałbyc Adaś ale córci się podoba Aleksander- ona jest Aleksandra wiec jakoś tak byłoby śmiesznie...podoba mi się Oliwier, Leon,Gabriel...dla dziewczynki Kaila, Nela, Pola, Gaja, Zoja, Elena, Lena, Laura, Maja....
Kasiaja lubi tę wiadomość
Aniołek [*] 6 tc 5.07.2017
Moje serduszko Olcia 12.03.2014
Aniołek [*] 6 tc 2011 -
Kasiaja wrote:Olek to chyba od Aleksander, a Oli od Oliwiera, na Olo bym nie wpadła
imię jak najbardziej mi się podoba tylko te zdrobnienia... nie żeby mi się one nie podobały tylko sugerują inne imię
Kasiaja lubi tę wiadomość
7w3d 💔