Sierpniowe mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasiaja wrote:Oj te infekcje w ciąży
w poprzedniej praktycznie cały czas na jakichś globulkach leciałam, lekarz nie mógł sobie z tym poradzić.
Kiedyś ( jakieś pół roku temu) skończył mi się płyn do higieny intymnej, więc nie mając wyjścia rozpakowałam szare mydło, nawet nie wiem skąd je miałam i tak się myję teraz cały czasi, póki co, żadnej infekcji. Nie mam pewności, że to zasługa tego mydła ale cieszę się że narazie nie mam infekcji bo strasznie się ich bałam w tej ciąży, tak mi dały w poprzedniej popalić
polkosia, Kasiaja lubią tę wiadomość
-
Leticia wrote:My tak proponowaliśmy, ale jak mu utniemy z czynszu, to mu pewnie na ratę nie styknie
Ogólnie to racja jest po naszej stronie, umowa jasno precyzuje, kto ponosi koszty napraw tego rodzaju. Denerwuje mnie tylko sama sytuacja, że mamy się teraz z nim przepychać o takie oczywiste rzeczy
No i jakby nie było, to człowieka trochę szkoda
-
nick nieaktualny
-
Witam się w 14 tygodniu i w II trymestrze!
Leticia, Zuuziia, Dooti, d'nusia, polkosia, Ada2405, Zozza, chabasse, Kasiaja, niedograna lubią tę wiadomość
03.08.2017 [*] Aniołek 8tc+3
mthfr677, Pai1-4G, Vr2 —> metyle+ heparyna 0,4mg
Hashimoto, niedoczynność—> euthyrox 75/100 -
Kciuki za wizyty!
Ja mam wizytę dopiero w przyszłym tygodniu. Tak mi się już dłuży ten czas.Nasz cud ANTOŚ24.06.2018 (33tc +2) 52cm, 2200g
trombofilia-niedobór białka S, dodatnie ANA
Aniołki 06.2016 9tc, 12.2016 9tc , 03.2017 9tc
"Dla Boga bowiem nie ma nic niemożliwego" ŁK 1,37 -
Jestem w 14t+3d i od piątku wieczorem dostałam zawrotów głowy i mdłości, a które to objawy utrzymują się do dziś choć może już nie z takim natężeniem. Zastanawiam się czy któraś z Was tego doświadczyła i jak sobie z tym poradziç. Ile czasu u Was trwało?
-
Dziewczyny w środę o 10.00 bardzo prosze o modlitwę za mnie i moją rodzinkę. Wtedy będzie pogrzeb Naszego Aniołka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2018, 09:35
Wojtuś 09. 03. 2013
Kasia 20. 05. 2015
Kubuś 13. 11. 2016
Aniołek Bogusia24.01.2018
[*] 10 tc
Tęczowe Dziewczynki 1k1o - Zosia i Oleńka - 15.01.2019 -
Ja mam bóle głowy od ponad tygodnia. Podobno to normalne bo hormony itd. Mam problemy żeby skupić sie w pracy i wszystkiego mam dosyć, mam nadzieje że nie będzie to trwało za długo. Wizytę mam dopiero 27.02
1.12.2017 naturalny cud, bez wspomagania
11.2017 przygotowania do in vitro
11.2016 : 23 t.c. aniołek
06.2016: I ICSI - 7 zarodków, 2 transfer
-
angelika1995 wrote:u mnie migreny, mdłości codziennie. wymioty dochodza sporadycznie. czekam az minie
Miałam nadzieję, że dolegliwości I trymestru już za mną, a II trymestr miał być pięknym okresem a tu zaczął się oś zawrotów głowy, Mdłościami z wymiotami porannymi. Zastanawiam się czy to normalne, aby w ciąży czuć się jak na pstrym kacu
-
Leticia wrote:Ja miałam
Rehabilitant dostosuje ćwiczenia do twojego stanu. A masaże będziesz miała robione leżąc na boku.
Mi niestety rehabilitantka poradziła odroczyć rehabilitacjenawet jeśli ginekolog wyraził by zgodę. Najgorsze jest to, ze jeśli sie coś pogorszy to wtedy można pomyśleć jeszcze raz ale terminy są za 4 miesiące więc wtedy to juz będzie za późno
-
Monsi wrote:Miałam nadzieję, że dolegliwości I trymestru już za mną, a II trymestr miał być pięknym okresem a tu zaczął się oś zawrotów głowy, Mdłościami z wymiotami porannymi. Zastanawiam się czy to normalne, aby w ciąży czuć się jak na pstrym kacu
Też miałam taką nadzieję. Wciąż czekam na ten obiecywany przepływ energii, tymczasem czuję się jakby rozjechł mnie czołg.Nasz cud ANTOŚ24.06.2018 (33tc +2) 52cm, 2200g
trombofilia-niedobór białka S, dodatnie ANA
Aniołki 06.2016 9tc, 12.2016 9tc , 03.2017 9tc
"Dla Boga bowiem nie ma nic niemożliwego" ŁK 1,37 -
NiecierpliwaOna wrote:Dziewczyny w środę o 10.00 bardzo prosze o modlitwę za mnie i moją rodzinkę. Wtedy będzie pogrzeb Naszego Aniołka
Pomodlę
03.08.2017 [*] Aniołek 8tc+3
mthfr677, Pai1-4G, Vr2 —> metyle+ heparyna 0,4mg
Hashimoto, niedoczynność—> euthyrox 75/100 -
misia-kasia wrote:Mi niestety rehabilitantka poradziła odroczyć rehabilitacje
nawet jeśli ginekolog wyraził by zgodę. Najgorsze jest to, ze jeśli sie coś pogorszy to wtedy można pomyśleć jeszcze raz ale terminy są za 4 miesiące więc wtedy to juz będzie za późno
Ja mam straszny problem z kolacjami... o ile śniadanie jakoś zjem, to kolacja jest koszmaremI to chyba jest powód moich mdłości... jestem głodna, ale nie mam na nic chęci, a wręcz jadłowstręt.
-
nick nieaktualny