Sierpniowe mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja tez jestem od początku na l4 bo 3 dni później moje miejsce pracy się zamknęło. Ale szczęście
mój M się śmieje ze mi „załatwił” przedłużenie wypłaty :p
03.08.2017 [*] Aniołek 8tc+3
mthfr677, Pai1-4G, Vr2 —> metyle+ heparyna 0,4mg
Hashimoto, niedoczynność—> euthyrox 75/100 -
Jejku ja też sobie nie wyobrażam nic nie robić w ogrodzie. Jak znam siebie to nie wytrzymam i będę coś robić, może nie kosić trawy czy ciąć żywopłotu ( co też uwielbiam
) ale grządki i sadzonki to musowo, już nawet w necie rozglądałam się za „łupami” ogrodowymi. Zaplanowałam też na ten rok grilla wybudować i ubolewam że tylko będę mogła się przyglądać, w zeszłym roku wiatę/altanę stawialiśmy, to równo z moim rękawy miałam zakasane
na szczęście początek sezonu to będzie 2 trymestr więc brzuszek, mam nadzieje, nie będzie mocno przeszkadzał
[/url]
-
Ja trawnikiem się nie zajmuje raczej sianie pielenie. Teraz mi brzuch przeszkadza więc nie będzie lepiej. Po prostu w tym roku nie będzie buraczków na zimę kompocikow dzemow ogoreczkow do ogorkowej. I ta toksoplazmoza której nie przechodzilam.
Też się zwijacie w pół zanim kichniecie10.08. Irenka. 3700 i 56
9m -9kg. 2 zabki.
13m - 10.300 kg. 6 zabkow 80r -
Ja na szczęście przechodziłam ale i tak jak będę w ziemi grzebać to rękawiczki lateksowe i mydło na sucho antybakteryjne w torbie. Oczywiście wszystko zależy od samopoczucia i mam zamiar bardziej relaksacyjne podejść do prac ogrodowych bez szaleństw, jak to mam w zwyczaju
Ja raz jak kichnęłam to mnie z prawej strony tak ukłuło. Myslałam, że się nie wyprostuje nawet na ostatniej wizycie o tym lekarzowi wspomniałam bo trochę mnie to zaniepokoiłoWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2018, 22:07
DobrejMysli lubi tę wiadomość
[/url]
-
Ja się ogródka za rok doczekam jak się wybudujemy
A przy kichaniu też czuję brzuch ale to raczej dlatego że staram się tych mięśni nie używać i takie nagle spiecie boli, więc się tym nie przejmuje6cs: 08.2018 - synek
5cs.: 06.2020 - córeczka 9tc nasz aniołek 👼
2cs.: 12.2021 - córeczka
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTez miałam dwie lewe ręce do ogródka. Ale jsk się patrzy przez okno i mi się widok nie podoba to na szkolenie do babci i teściowej się wybrałam.
Oj kichanie. Najgorsze takie niespodziewane. Jak nie ma czasu na wcześniejszą reakcję..
Ale ogólnie staram się zginac.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2018, 00:08
-
Dziś wizyta! 8 godzin do wyjazdu z domu
Co do ogrodu. Dowiedzieliśmy się, że do mieszkania które wynajmujemy przynależy działka i teraz mamy dylemat. Nawet szpadla nie mamy :pWiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2018, 07:18
d'nusia, Ania241188, DobrejMysli lubią tę wiadomość
-
Mnie brzuch ciągnie jak kaszle,kicham,a nawet jak zbyt szybko zmienię pozycję. To podobno normalne. Ból trwa kilka sekund i przechodzi.
Co do ogrodu Lavendowa nie jesteś sama.Mnie siła nikt nie zaciągnię do prac ogrodowych. Ja lubię posiedzieć, poopalać się zrobić grila tyle.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2018, 07:52
-
Ja w marcu będę miała budowany taras, działkę będziemy równać a ja już od dwóch lat się do tego przygotowuje.Uwielbiam roślinki, uwielbiam zielone ogrody, uwielbiam grzebanie w ziemi wiec....tak sobie po cichu marze ze w marcu to jeszcze brzuchol nie będzie przeszkadzał i w żółwim tempie coś tam sobie porobie...Mój mąż to nawet kaktusa potrafi zmarnować..wiec nie wyobrażam sobie tego e on sam miałby obsadzić cały ogród...
Aniołek [*] 6 tc 5.07.2017
Moje serduszko Olcia 12.03.2014
Aniołek [*] 6 tc 2011 -
A nas w tym roku czeka wielki remont domu, od rozbudowy, po wymiane dachu, ocieplenia i remontu środka, co nam napewno zajmie z kilka lat... Więc o sadzeniu krzaczków moge narazie zapomniec:p Wszystko nam się zbiegło w czasie tzn dziecko i ten remont, normalnie to bym mogła pomóc mężowi w robocie a tak to jedynie będę mogła sobie popatrzeć17.08.2018 M<33
09.10.2020 A<33
-
nick nieaktualnyEilleen wrote:Polecacie jakieś DHA z alg? Bo tak szukam w internecie i nie wiem który wybrać. Bo chciałam kupić Prenatal duo i tam DHA jest 600 mg a te z alg mają mniejsze dawki.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2018, 09:05
Eilleen lubi tę wiadomość