Sierpniowe mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyU mnie też już widać, zamówiłam sobie jeansy ciązowe takie pod brzuch na amazonie i okazało się że trochę za luźne w biodrach, a rozm 36 i mniejszych nie było. I teraz bede szukać mniejszych bo już moje normalne mnie cisną i musze odpinać guzik. I gdzie je kupic nie mam pojęcia, jakiś mały wybór.
-
Lavendova wrote:U mnie też już widać, zamówiłam sobie jeansy ciązowe takie pod brzuch na amazonie i okazało się że trochę za luźne w biodrach, a rozm 36 i mniejszych nie było. I teraz bede szukać mniejszych bo już moje normalne mnie cisną i musze odpinać guzik. I gdzie je kupic nie mam pojęcia, jakiś mały wybór.
Ja kupiłam w h&m są wygodne, wzięłam roz 36 ale teraz się zastanawiam czy nie lepiej było wziąć 34 bo ten pas materiałowy na brzuch trochę się rozciągnął od naciągania na dupciepo praniu są super ale wkładam drugi raz trzeci i czuję trochę luzu w pasie.
Jednak póki co jakoś z tym wytrzymam a może niebawem brzusio bardziej urośnie to luzów już nie będzie
25.07.2018 🦊
-
W swoje spodnie mieszczę się bez kłopotu, ale dzisiaj już nie mam paska! I jak siedze to spodnie muszę tak wyżej naciągnąć bo mnie cisną, a guzika nie rozpinam bo jeszcze zapomnę i będę chodzić z rozpiętym
W domu to teraz dresy, legginsy są ciasne.
teraz tak mniej więcej wyglądam
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/fc814990d14e.jpg -
Jakie poduszki do spanie polecacie? C? U?
Słyszałam ze C jest niepraktyczna bo jak w nocy chce się zmienić bok to trzeba tą całą poduchę razem z sobą obracać...
03.08.2017 [*] Aniołek 8tc+3
mthfr677, Pai1-4G, Vr2 —> metyle+ heparyna 0,4mg
Hashimoto, niedoczynność—> euthyrox 75/100 -
siuLa powodzenia i miłych widoków
Ja leżałam i gapiłam się w ekran, dla mnie to był niesamowity film akcjiszkoda tylko, że nie widziałam męża... akurat lekarz tak siedział, że mi go zasłonił
Skubaniec niby tak to go nie rusza za wiele, ale nadal przeżywa te maleńkie rączkii mówi, że małe pokazało poniesionego kciuka
Ja nie bede inwestowała w poduszkę, w nocy strasznie się kręcę i wtulam w męża, między nogi wciskam kołdrę, albo zarzucam na męża właśnieWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2018, 09:52
siuLa lubi tę wiadomość
-
Londyńskiego serduszko ja mam i C i U wiec jest porównanie. Dokładnie tak jak piszesz z C jak zmieniasz bok i chcesz miec poduchę pod brzuch to musisz ja przerzucić nad sobą, co mnie osobiście wybudza. Natomiast w U jest wygodniej, jej minusem jest to, ze się na łyżeczkę najwyżej w poduchę można wtulić, dla faceta miejsca nie ma :p
LondyńskieSerduszko lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam się w drugim trymestrze
ale się cieszę z tego powodu
u mnie brzuszek też już widać, ale jeszcze mieszczę się moje spodnie, z dużą domieszką lycry
Poduszkę planuje chyba kupić w kształcie prostego walca, taką mi kuzynka polecała, tylko nie wiem, czy jej źle nie zrozumiałam, bo nie widziałam takiej nigdzie.
A co do wina 0%, to łaziłam wczoraj po auchanie jak jakieś zombie i za cholore nie znalazłam wina 0%, może w złym dziale szukałam... w ogóle ostatnio wszelkie zakupy to dla mnie męka, co chwile czegoś zapominam, za co juz zapłaciłam i zostawiam to przy kasie -
nick nieaktualnyWłaśnie zamówiłam sobie na zalando rozm 34 i znając moje szczęście będą za ciasne ;P
A dzisiaj rozpoczyna się chiński rok psa. Ja już mam w domu koguta i tygrysa to będzie ciekawe towarzystwoMoja młodsza tygrysica dzisiaj wykonała karczemną awanturę z powodu podkoszulki. Pół godziny płaczu i wrzasku bo ona nie chce podkoszulki, w efekcie stała w przedpokoju już ubrana z wyborem albo się rozbierze i spóźni do szkoły albo pójdzie w podkoszulce, obrażona ale wybrała jednak się nie spóźnić. Taka dumna jestem
-
Co do wagi, dzisiaj rano weszłam na wagę i jestem zdziwiona, we wtorek na prenatalnych 54 oczywiście w całym opakowaniu a dzisiaj 52,3 w piżamie. Wg dzisiejszej wagi byłby tylko kg do przodu
a co do brzucha to rano jest maleńki, w ciągu dnia przybiera w rozmiarze
Aniołek 17.10.2017- 8t5d
-
nick nieaktualny
-
hej hej
wszystkim
chciałabym dołączyć, termin na początek sierpnia, według usg 9, według miesiaczki 15.
zobaczymy.
widzę, ze większośc już ma ciuchy ciążowe. ja nie mamale jakieś spodnie muszę sobie skombinować.
OlgaZlota- ja też Kraków. jak to nie problem to możesz mi na priv napisać gdzie chodzisz do ginka i czy jesteś zadowolona, bo ja własnie chcę zmieniać swojego prowadzącego...
Leticia, d'nusia, PLPaulina, Kasiaja, Zozza, niedograna lubią tę wiadomość
Malwa09