Sierpniowe mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Eilleen wrote:Nie mam pojęcia niestety. A nie wycierałaś się jakoś inaczej że te bakterie mogły się dostać?
Raczej nie, generalnie pisza że to częste więc jakoś bardzo się nie martwiętylko nie rozumiem czemu te wyniki takie rozbieżne.
6cs: 08.2018 - synek
5cs.: 06.2020 - córeczka 9tc nasz aniołek 👼
2cs.: 12.2021 - córeczka
-
justa1509 wrote:Co wieczór macam brzuch i nic :p ale to pierwsza ciąża, więc pewnie jeszcze mi zejdzie
czekam i czekam i nic :p
Nasz cud ANTOŚ24.06.2018 (33tc +2) 52cm, 2200g
trombofilia-niedobór białka S, dodatnie ANA
Aniołki 06.2016 9tc, 12.2016 9tc , 03.2017 9tc
"Dla Boga bowiem nie ma nic niemożliwego" ŁK 1,37 -
Hej
ja tez jeszcze nic nie czuje, ale macica w ksztalcie jaja coraz wueksza , super czuc jak leze na plecach jiz i jest coraz wyzej
takze dzidzia rosnie
no i coraz czesciej czuje to chwilowe stawianie sie macicy, takie chwilowe twardnienie i puszcza.
7w3d 💔 -
nick nieaktualny
-
A ja znalazlam pewna ciekawostke na okreslenie plci dziecka. Test za pomoca sody, jesli soda w polaczeniu z moczem sie pieni to niby chlopiec a jesli nie to dziewczynka. Tak dla zabawy postanowilam to sprawdzic, u mnie sie nie pieni...czyzby dziewczynka
Zobaczymy juz niedlugo
pumka1990 lubi tę wiadomość
-
Z tą sodą zostalo to obalone już dawno temu na innym portalu. Dziewczyny które by po 20 tygodniu i miały określona płeć na 100% sprawdzamy to i się nie sprawdza
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2018, 12:29
-
LondyńskieSerduszko, i jak plecy? Tak pomyślałam, że jeśli to ból od mięśni, to może ci pomóc elektryczna poducha. Wiesz, taka jakimi babcie sobie plecy grzeją
Ja korzystałam kilka tygodni temu jak mi wlazł jakiś ból w krzyż i bardzo pomagało
Ależ już bym chciała znać płeć dziecka! Jakoś łatwiej byłoby to sobie wszystko wyobrazić, czekać na syna czy córkę, a nie na ”ono”We wtorek mam wizytę, ale pewnie będzie najwyżej kilkusekundowe usg, żebym zobaczyła, że serce bije.
-
nick nieaktualny
-
Lavendova wrote:Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Taki kokon jest spoko jak np chcesz w ciągu dnia ułożyć dziecko na kanapie, żeby się nie sturlało. W nocy nigdy nie korzystałam, ale moja spała w łóżeczku. Myślę, że mogłoby być ciasno (przynajmniej przy łóżku 160), bo to jest dosyć spore.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2018, 13:58
-
Ja też myślę że taki kokonik to dobry w ciągu dnia żeby dziecko mogło bezpiecznie sobie poleżeć na kanapie. Ja mam zamiar kupić kosz mojżesza by dziecko mogło być ze mną w pokoju czy w kuchni, a w nocy to oczywiście łóżeczko w sypialni. Ale to będzie zagwozdka dla nas zmieścić łóżeczko i przewijak w naszej sypialni bo jest bardzo mała. Ale jakoś pokombinujemy. Niby mieszkamy w domu ale sypialnia trafiła nam się malutka:)17.08.2018 M<33
09.10.2020 A<33
-
nick nieaktualnyNo właśnie w tym celu miałam to na myśli chociaż nie wiem czy się sprawdzi bo nie uzywalam wcześniej. Masza sypialnia tez mała i też nie wiem jak zmieszcze łóżeczko i jakaś komode z przewijakiem. Taki koszyk mojzesza chyba będę na początku używać, też fajna opcja że ma kolka i można w razie czego miec pod kontrolą dziecko, chociaż raczej będę sie starala żeby spało w pokoju.
-
nick nieaktualny
-
A już myślałam, że tylko ja planuje osobny pokoik dziecięcy i w nim łóżeczko.
Sypialnie mamy sporą, ale chciałabym aby została tylko nasza (ale wiadomo, że życie zweryfikuje czy mi się uda :p )
A na dole w domu w salonie chcę postawić kołyskę na początekTYMEK ur 30.06.2018r. W 34+4tc ❤️