Sierpniowe mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
niedograna wrote:nie rozumiem myślenia kwietniowych mam, nudzi im się czy co?
Coś tam o jakiejś Alisce wypisują, potem ,że październikowa mama ma ten styl... że ja mam podobną stronę pierwszą i również termin na 1. Za długo na wolnym siedzą, że zaczynają wpadać w jakąś paranoję?
No teraz pewnie będą wszędzie widzieć jakiegoś trolla przez Aliskę.
-
agania wrote:Jestes podejrzana, wstawiasz zdjecia z neta
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/50c806c900e3.jpg
Na tle zachodzącego słońca nie znalazłamniedograna, d'nusia, Carolline lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lavendova wrote:A tam nawet ktos celowo zalozyl nowe konto zeby napisac ze ta pazdziernikowa rowniez wstawia foty z netu
No nie wierze ale komedia, dorosle kobiety wydawaloby sie. Ciekawe czy to ta aliska we własnej osobie hahah
A widziałam to. Jakaś całkiem nowa osoba napisała -
Tak też sobie myślę że to całkiem logiczne że założycielki mają terminy na pierwszego, skoro pierwsze dowiadują się o ciąży to też zakładają nowe wątki:) więc ten argument który gdzieś się tam pojawił, że podejrzane osoby mają zawsze terminy na pierwszego, jest raczej bez sensu. Mi się też podoba ta lista na pierwszej stronie, takie fajne podsumowanie ile nas jest, i dumna jestem że mogę być tam wpisana wśród was:)
ingelita, DobrejMysli, Carolline lubią tę wiadomość
17.08.2018 M<33
09.10.2020 A<33
-
edytkaa93 wrote:Tak też sobie myślę że to całkiem logiczne że założycielki mają terminy na pierwszego, skoro pierwsze dowiadują się o ciąży to też zakładają nowe wątki:) więc ten argument który gdzieś się tam pojawił, że podejrzane osoby mają zawsze terminy na pierwszego, jest raczej bez sensu. Mi się też podoba ta lista na pierwszej stronie, takie fajne podsumowanie ile nas jest, i dumna jestem że mogę być tam wpisana wśród was:)7w3d 💔
-
Haha, nie wiem o czym dokładnie ta żywa dyskusja ale zanim nadrobię wątek muszę się podzielić:
wynik nifty prawidłowy:)
Będzie chłopak!
Nasza intuicja się sprawdziła, mówiliśmy tak oboje od początku.. tylko czasem mi było głupio ze być może mówimy ‚on’ o dziewczynceale jednak zjedzony sloik konserwowych ogórków i niechęć do słodyczy okazała się uzasadniona.
marcela123, nesssssa, Existenz, justyna14, Dooti, Ania241188, DobrejMysli, d'nusia, ingelita, Kasiaja, katka/85, e_mii, Gypsy, chabasse, PLPaulina, Leticia, Anuleczek, niedograna, siuLa, Ada2405, jej odbicie, pumka1990, Zosia_wop, Carolline, Eilleen lubią tę wiadomość
-
Nosz kur.... odbieram domofon A tam policja.
Nosz gadam z nimi i gadam i mówię że kot naprawdę mój tylko na szafę wlazł i nie chce im się pokazać.Carolline lubi tę wiadomość
10.08. Irenka. 3700 i 56
9m -9kg. 2 zabki.
13m - 10.300 kg. 6 zabkow 80r -
Qumish wrote:Haha, nie wiem o czym dokładnie ta żywa dyskusja ale zanim nadrobię wątek muszę się podzielić:
Będzie chłopak!
Nasza intuicja się sprawdziła, mówiliśmy tak oboje od początku.. tylko czasem mi było głupio ze być może mówimy ‚on’ o dziewczynceale jednak zjedzony sloik konserwowych ogórków i niechęć do słodyczy okazała się uzasadniona.
Gratulacjeja też wcinam ogórki i konserwowe i kiszone, ale od kilku dni słodycze codziennie a teoretycznie też chłopiec więc smaki dziwne
Qumish lubi tę wiadomość
Aniołek 17.10.2017- 8t5d
-
Qumish wrote:Haha, nie wiem o czym dokładnie ta żywa dyskusja ale zanim nadrobię wątek muszę się podzielić:
Będzie chłopak!
Qumish lubi tę wiadomość
10.08. Irenka. 3700 i 56
9m -9kg. 2 zabki.
13m - 10.300 kg. 6 zabkow 80r -
nick nieaktualnyQumish wrote:Haha, nie wiem o czym dokładnie ta żywa dyskusja ale zanim nadrobię wątek muszę się podzielić:
Będzie chłopak!
Gratuluję i cieszę sie ze dzidzia zdrowaQumish lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny