Sierpniowe mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Niektórzy to naprawdę nie mają co robić...kurcze, a ja jakieś foty tu wstawiłam, jak nic znajdę się w gronie podejrzanych...
A tak zmieniając temat to właśnie poczułam słodkie bąbelki, takie delikatne puk, puk, pukd'nusia, DobrejMysli, Zozza lubią tę wiadomość
Nasz cud ANTOŚ24.06.2018 (33tc +2) 52cm, 2200g
trombofilia-niedobór białka S, dodatnie ANA
Aniołki 06.2016 9tc, 12.2016 9tc , 03.2017 9tc
"Dla Boga bowiem nie ma nic niemożliwego" ŁK 1,37 -
ingelita wrote:A czego oni chcieli od Twojego kota?
ingelita, justyna14, Carolline lubią tę wiadomość
10.08. Irenka. 3700 i 56
9m -9kg. 2 zabki.
13m - 10.300 kg. 6 zabkow 80r -
Aż zajrzałam na naszą pierwszą stronę, ale nam się chłopaków zrobiło:)
Ja miałam pozytywny test 10dpo29.11, a termin na 13.08, 2 tygodnie po niedogranej pozytywny test i termin tez, więc testowałyśmy pewnie na tym samym etapie
Existenz, za każdym razem jak widziałam tego Twojego kota, to zastanawiałam się czy to Twój taki piękny, czy z neta -
e_mii wrote:Teraz zdjęcia brzuchów wstawiajmy z jakąś gazetą, dziennikiem z aktualną datąNasz cud ANTOŚ
24.06.2018 (33tc +2) 52cm, 2200g
trombofilia-niedobór białka S, dodatnie ANA
Aniołki 06.2016 9tc, 12.2016 9tc , 03.2017 9tc
"Dla Boga bowiem nie ma nic niemożliwego" ŁK 1,37 -
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2018, 16:59
Dooti, e_mii, ingelita, marcela123, PLPaulina, myszeczka89, Kasiaja, d'nusia, Qumish, pumka1990, Carolline lubią tę wiadomość
10.08. Irenka. 3700 i 56
9m -9kg. 2 zabki.
Ania241188 wrote:Kurcze ja nie kupuje gazet. A może być zwykła kartka z datą i nickiem?
justyna14 lubi tę wiadomość
10.08. Irenka. 3700 i 56
9m -9kg. 2 zabki.
nick nieaktualnyKot brytyjski? Ja mam kotke maine coon w tym samym kolorze
W piątek miałam wstawić zdjecie porownanie mojego brzucha w 14 tc i 16 tc skonczonym. Ciekawe czy bedzie różnica. Oczywiście obok wszystkie moje dane osobowe także:Djustyna14, Existenz lubią tę wiadomość
-
Wiecie co u nas na grudniowkach 2015 po tej aferze wiekszosc na fb uciekla. A te ktore zoataly to wrzucaja ew fote na pare godzin, potem usuwamy z zastrzezeni zeby zdjec nie cytowac. Nie da sie nie wrzucic czegos raz na.jakis.czas.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2018, 17:14
7w3d 💔 -
Co na zgagę dziewczyny?Jest okropna...mięta nie pomaga,mleko nasila, kefir tak samo
Ogólnie długo mnie nie było muszę poczytać posty
Czy któraś z Was też ma problemy z pracodawcą?Nie przedłużył mi umowy mimo iż powinien (wg niego w tym roku zmieniało się prawo bla bla bla), nerwowe tygodnie za mną, czeka mnie najwyraźniej wizyta w ispekcji pracy bo mam dość, brak wypłaty za chorobowe, problemy by dostarczyć głupie zaświadczenie do zusu do chorobowego więc od nich tez wstrzymane, po prostu do d...
-
Karolciak wrote:Co na zgagę dziewczyny?Jest okropna...mięta nie pomaga,mleko nasila, kefir tak samo
Czy któraś z Was też ma problemy z pracodawcą?Nie przedłużył mi umowy mimo iż powinien (wg niego w tym roku zmieniało się prawo bla bla bla), nerwowe tygodnie za mną, czeka mnie najwyraźniej wizyta w ispekcji pracy bo mam dość, brak wypłaty za chorobowe, problemy by dostarczyć głupie zaświadczenie do zusu do chorobowego więc od nich tez wstrzymane, po prostu do d...
Karolciak lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Karolciak wrote:Co na zgagę dziewczyny?Jest okropna...mięta nie pomaga,mleko nasila, kefir tak samo
7w3d 💔 -
Jestem już po wizycie. Wszystko w porządku, maluch rośnie jak na drozdzach. Ma piękny profil ale po tej aferze ze zdjęciami nie będę sie chwalić
Od jutra możemy odpoczywać na L4ingelita, justyna14, e_mii, edytkaa93, Ania241188, Dooti, PLPaulina, agania, Gypsy, DobrejMysli, Kasiaja, chabasse, katka/85, d'nusia, Anuleczek, niedograna, pumka1990, Zosia_wop, Carolline, Eilleen lubią tę wiadomość
1.12.2017 naturalny cud, bez wspomagania
11.2017 przygotowania do in vitro
11.2016 : 23 t.c. aniołek
06.2016: I ICSI - 7 zarodków, 2 transfer