Sierpniowe mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Cieszę sie z Waszych udanych wizyt
U mnie tez wszystko okey. Synek rośnie jak na drozdzachjeszcze nie czuję ruchów (lozysko mam na przedniej scianie wysoko ) przez co nie czuje sie jak w ciazy. Dobrze ze chociaz brzuch rosnie
pumka1990, Eilleen lubią tę wiadomość
-
Potrzebuję pomocy... Po goleniu nóg robią mi się czerwone, a później odrastające włoski wrastają w skórę... Zastanawiam się czy to nie jest kwestia jakiegoś uczulenia na maszynki... Krem do depilacji odpada, bo denerwuje mnie to czekanie aż zadziała. Gole zawsze w trakcie kąpieli, więc skóra jest wtedy miękka i namydlona. Golić muszę się jak włoski troszkę odrosną, bo inaczej jest tylko gorzej...
-
Ania241188 wrote:Ciekawe czy nasze forum długo się utrzyma po narodzinach. Czytałam lipcówki 2016 (moja Pola się wtedy urodziła) ale niestety cześć przeniosła się na fb i forum zginęło śmiercią naturalną7w3d 💔
-
justa1509 wrote:Potrzebuję pomocy... Po goleniu nóg robią mi się czerwone, a później odrastające włoski wrastają w skórę... Zastanawiam się czy to nie jest kwestia jakiegoś uczulenia na maszynki... Krem do depilacji odpada, bo denerwuje mnie to czekanie aż zadziała. Gole zawsze w trakcie kąpieli, więc skóra jest wtedy miękka i namydlona. Golić muszę się jak włoski troszkę odrosną, bo inaczej jest tylko gorzej...7w3d 💔
-
nick nieaktualnyjusta1509 wrote:Potrzebuję pomocy... Po goleniu nóg robią mi się czerwone, a później odrastające włoski wrastają w skórę... Zastanawiam się czy to nie jest kwestia jakiegoś uczulenia na maszynki... Krem do depilacji odpada, bo denerwuje mnie to czekanie aż zadziała. Gole zawsze w trakcie kąpieli, więc skóra jest wtedy miękka i namydlona. Golić muszę się jak włoski troszkę odrosną, bo inaczej jest tylko gorzej...
Zapalenie mieszkow wlosowych? -
nick nieaktualnyJak się ma dziecko zsuwac w spacerowce to odpada jak dla mnie. W ogóle zastanawiam sie nad Baby design husky, bebetto tez bralam pod uwage ale to dopiero jak pojade do pl to zmacam. A moze jakis lekki wózek? A może jako druga spacerowke zorganizuje sobie jakiegos kubelka, kurde nie wiem vo wybrać:p
nesssssa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Justa po goleniu wyszoruj skore szorstką gąbką- zawsze.Tylko pamiętaj ze gąbkę trzeba często zmieniać, bo jak się syfy zbiorą to stany zapalne powrócą.Efekt gwarantowany.A i przy okazji zmień maszynkę/ ostrze na nowe.
Aniołek [*] 6 tc 5.07.2017
Moje serduszko Olcia 12.03.2014
Aniołek [*] 6 tc 2011 -
Ja miałam Holland. I byłam zadowolona. Musiałam go po schodach wnosić na pół piętro i dawałam radę nawet z dzieckiem i małymi zakupami. Ale fakt.. Ciężki jest. Jednak z prowadzenia, wielkości gondoli i spacerówki, kół i innych regulacji byłam bardzo zadowolona. Używałam go jakieś półtora roku I sprzedałem w stanie idealnym niemalże. Ze swojej strony polecam.
Marta..a lubi tę wiadomość
-
Co do wózków to ja dokupuje jedynie gondole do mojego xlandera x- cite bo spacerowke uwielbiałam a gondole kupię używana za 2 -3 stówki bo one się prawie niezużywają. Nawet mam już upatrzoną na olx wiec lada moment będę miała pierwszy dzidziusiowi zakup za sobą.Drugim zakupem będzie fotel z brw:-)
Aniołek [*] 6 tc 5.07.2017
Moje serduszko Olcia 12.03.2014
Aniołek [*] 6 tc 2011 -
niedograna wrote:Mnie też zaczyna męczyć zgaga. Czasami w nocy nie idzie przez nią spać.
a może squirrel ty poprowadzisz pierwszą stronę? A kto został jeszcze zdemaskowany? Bo przeglądając fora widzę, że jednak tylko Aliska.
A najgłupsze z tego wszystkiego jest to, że podejrzani są wszyscy co rozpoczynają grupę ;/
Nie będę prowadzić bo mi się najzwyczajniej nie chce. To nie dla mnie. Poza tym nie udzielam się tu za często ani nie bywam. Ledwo ogarniam swoją ciążę a co dopierp setki innych dziewczyn. Stąd zdziwienie budzi u mnie, że są osoby którym się chce. Wcześniej ktoś pisał też o innej dziewczynie. Ale ogólnie wyluzuj. Nic do Ciebie nie mam kikmolwiek jesteś. Napisałam ogólne spostrzeżenie a Ty od razu wyczuwasz atak na siebie ? Dla mnie to te statystyki na 1 stronie to może prowadzić nawet troll. I nie jest to przytyk do Ciebie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2018, 22:31
🌸 ❤️ sierpień 2018
🐻❤️ maj 2021 -
justa1509 wrote:Potrzebuję pomocy... Po goleniu nóg robią mi się czerwone, a później odrastające włoski wrastają w skórę... Zastanawiam się czy to nie jest kwestia jakiegoś uczulenia na maszynki... Krem do depilacji odpada, bo denerwuje mnie to czekanie aż zadziała. Gole zawsze w trakcie kąpieli, więc skóra jest wtedy miękka i namydlona. Golić muszę się jak włoski troszkę odrosną, bo inaczej jest tylko gorzej...10.08. Irenka. 3700 i 56
9m -9kg. 2 zabki.
13m - 10.300 kg. 6 zabkow 80r -
Dajcie spokój.. wątek kwietniowe tu się udzielił A powodów nie ma. Niedograna nie poddawaj obowiązków założycielki skoro się podjęłas i nie bierz do siebie "Na przykładzie luz dziewczyny
Mnie też zgaga wieczorami meczy ostatnim razem codziennie przez 5 miesiecy10.08. Irenka. 3700 i 56
9m -9kg. 2 zabki.
13m - 10.300 kg. 6 zabkow 80r -
miałam dziś wizytę, synek waży 175g
16+6
mam bakterie w moczu i mam skierowanie na posiew, zobaczymy co wyjdzie .
17 marca połówkowechabasse, Ania241188, pumka1990, PLPaulina, katka/85, Leticia, Ithildin, Marta..a, Dooti, Existenz, niedograna, Eilleen lubią tę wiadomość
angelika22 -
Lavendova wrote:Stokke trailz fajny tylko ma idiotyczny podnozek. Właściwie tylko dla starszego a maluchowi wiszą. Znacie jakiś kubelek co ma sensowne oparcie i podnozek?