Sierpniowe mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też przyznam, że nie mam negatywnych objawów ciąży.. no, nie licząc tego że na dekolcie i plecach jestem bardzo wysypana..
A i jestem też zapisana na za miesiąc na usg połowkowe ale nie mogłam się doczekać i idę jutro zobaczyć co tam słychać. Ostatnie usg miałam miesiąc temu a jednak dwa miesiące bez zaglądania to za długo.
-
juwelka wrote:Agania też miałam camarello i syna z lipca i dopiero od kwietnia spacerowka mimo że był duży
ale spacerowka kompletne dno sprzedalam wszystko po miesiacu. Teraz poluje na jakies bebetto !
Wczoraj poczułam ruchy
Ja wsadziłam córkę do spacerówki jakoś jak miała 8 miesięcy, jeździła w niej 2 miesiące i kupiliśmy inną, bo to porażka. Ale mamy inną spacerówkę, więc ja się skupiam tylko na gondoli.
-
Existenz wrote:Babcia nie może uwierzyć że przez 5 miesięcy nie czuje się w ógole w ciąży. Nawet jakby brzuch się trochę zmniejszył Ale może to przez jelita. No kompletnie nic mi nie dolega nie dolegalo. Gdybym miała okres to nadalabym się do programu "ciąża z zaskoczenia"
Ale ledwo wytrzymałam do 10 dpo i beta ponad 50 była.corka w końcu dała za wygraną i zamiast Zuzy będzie Pola.7w3d 💔 -
justyna14 wrote:Kolezanka miala camarello i niestety ze spacerowki nie byla zadowolona bo ten palak przed dzieckiem byl dosc nisko i bala.sie ze dziecko gora wyleci. Takze szy ko zamienila na.cos innego.
Jak się chce mieć fajną spacerówkę to trzeba kupić osobno, bo te z zestawów 3w1 to w 90% porażka. Dla mnie gondola za to była super. -
agania wrote:Jak się chce mieć fajną spacerówkę to trzeba kupić osobno, bo te z zestawów 3w1 to w 90% porażka. Dla mnie gondola za to była super.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2018, 09:56
7w3d 💔 -
justyna14 wrote:Byc moze tak jest. Ja z naszego Tutka bylam mega zadowolona dopoki stelaz nie pekl zaraz po gwarancji. Coz tak to jest jak dwojke sie wozi w pojedynczej spacerowce
Tutki chyba tak mają, bo kuzynce też pękł stelaża woziła tylko jedno dziecko
-
justyna14 wrote:Przez 4 i to jeszcze nie pelne. Po skonczonych 5 to malo kto nie czuje ruchow.
Też okres 1.11Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2018, 10:21
10.08. Irenka. 3700 i 56
9m -9kg. 2 zabki.
13m - 10.300 kg. 6 zabkow 80r -
Taak spacerówka camarello do niczego i w dodatku brzydka wielka. Ale gondole mega polecam
tez kupilismy inną spacerowke osobną i myślę że śmiało posłuży na drugie dziecko także teraz szukam dobrej gondoli tak jak Agania pisze żeby dziecko przetrwało w niej calą zimę
-
Ja mam ciągle problem z wózkiem... Brat ma całkiem dobrego hartana. Po 2 dzieci, ale w ogóle nie jest zniszczony i nic mu nie dolega, mama upiera się żebym od brata wzięła, a ja chciałabym nowy... Bo w ten sposób moje dziecko będzie miało wszystko używane... I w zasadzie nikt w domu nie chce mi doradzić z wózkiem
-
Existenz wrote:Za tydzień 5 miesiąc się zacznie. Jednak czas leci szybko.
Ja jestem przerażona tym jak czas szybko leci! W pierwszej ciąży te tygodnie tak mi się dłużyły, nie pracowałam wiec cały dzień miałam dla siebie, chata wysprzątana, obiady dwudaniowe plus deser :p wózek już kupiliśmy w 8 tygodniu chyba hahaha, do 30 miałam już wszystko poszykowane i podrasowane (i dobrze bo potem już było mi ciężko, lato i upały) a teraz musimy jeszcze zrobić remont bo chcemy przenieść sypialnie do innego pokoju a w naszej obecnej zrobić dla chłopców pokój, chyba będę modlić się o przenoszenie ciąży żebym zdążyła ;p
-
gosia.kak wrote:Ja słyszałam o anexie niezbyt dobre opinie, zwłaszcza w odniesieniu do spacerówki a przecież wiadomo, że to spacerówką jeździ się więcej. Poza tym gondola podobno słabo "oddycha".
My też zamierzamy pojsc do jakiegos sklepu z wózkami i sie rozejrzeć, który jak się prowadzi ale bierzemy pod uwage przede wszystkim cybex balios albo Baby design.