Sierpniowe mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa mam hartana racera z 2010 roku po mojej corce, solidny ale ciezki, taka karoca. Ja bym wziela a kupila nowy rowniez bo nawet fajnie miec dwas rozne do wyboru. Hartana to raczej bede uzywac na jakies dlugie calodzienne wycieczki gdzies nad wode jezioro, bo mozna duzo zaopakowac, dziecko moze w nim siedziec jesc spac przewinac tez nie problem. A cos lekkiego zwinnego na miasto do sklepu do galerii do metra autobusu tez potrzebuje
Moze britax affinity 2 albo cybex balios:/ -
nick nieaktualnyjusta1509 wrote:Ja mam ciągle problem z wózkiem... Brat ma całkiem dobrego hartana. Po 2 dzieci, ale w ogóle nie jest zniszczony i nic mu nie dolega, mama upiera się żebym od brata wzięła, a ja chciałabym nowy... Bo w ten sposób moje dziecko będzie miało wszystko używane... I w zasadzie nikt w domu nie chce mi doradzić z wózkiem
Jesteś dorosła.więc kupujesz i robisz co chcesz.
W sklepie potrafią super doradzić..Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2018, 10:45
agania lubi tę wiadomość
-
My wczoraj kupiliśmy wózek :p tak szybkich zakupów to nie pamiętam :p zależało nam w sumie tylko na gondoli bo spacerówkę obiecała nam kuzynka. A okazało się, że znajomi chcą sprzedać swój wózek (a on mi się zawsze podobał) i kupiliśmy od nich za całe 600zł. Może nie jest jakiś firmowy, przynajmniej ja nie słyszałam, ale jest stosunkowo lekki, łatwo się prowadzi, amortyzacja sprawdza się w naszym podmiejskim terenie
Nie umiem wstawić zdjęć, żeby Wam go pokazać, tu jest link do jakiegoś sklepu z tym wózkiem: https://www.mulan.pl/paradise-eko-3w1-paradise-baby-wozek-wielofunkcyjny-z-fotelikiem-kite-0-13kg-polski-produkt.html
Teraz musimy jeszcze poszukać fotelikaWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2018, 11:51
TYMEK ur 30.06.2018r. W 34+4tc ❤️
-
Existenz wrote:Ja już czuje ruchy. Wieczorem. Mam skończone 16. Dziś zaczyna się 17 tydzień więc liczę że za tydzień zacznę 5 miesiac choć belly od dziś tak liczy
Też okres 1.11
Edit. Ustaw sobie suwaczek bo.cos zle liczysz.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2018, 10:48
7w3d 💔 -
To faktycznie szybko miałaś wszystko
ja sobie zostawiam wszystko na lipiec sierpień, a to też niedobrze. Bo nigdy nie wiadomo jak końcówka ciąży będzie wyglądać, ale tak bardzo nie chce iść na zwolnienie że pewnie będę przeciągnąć w nieskończoność :p
-
Ja tez ciąży nie czuje, w nocy czasem mnie ruchy wybudzaja i kopniaki, ale objawow zero... chyba zacznę kompletować wyprawkę i przeglądać te wszystkie śliczności tylko co ja kupię jak wszystko mam po roczniaku? :p o wiem! Pieluchy smoczek i butelki hahahaha... zawsze coś
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2018, 10:50
-
nick nieaktualnyJa tez licze skonczone tygodnie, po co postarzac ciaze
Oj justa no nie wiem, moim zdaniem nie zostawiaj tak na koniec wszystkiego, bnie wiadomo jak sie bedziesz czula itd chociaz powybieraj sobie wszystko co chcesz kupic czy zamowic. Na zamowienie tez czasem trzeba czekac.justyna14 lubi tę wiadomość
-
Ja wychodze zawsze z zalozenia ze do konca 7 msc chce miec juz wszystko bo ostatnie dwa msc to i tak bedzie mi ciezko a nie wiem czy w domu czy nie przyjdzie lezec w.szpitalu wiec wszystko.kupuje szykuje kompletuje do konca 7 msc potem ew dokladam.tylko kosmetyki.szczoteczki kapcie do torby do szpitala.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2018, 10:51
7w3d 💔 -
Sluchajcie ja od kilku dni może tygodnia czułam jakies dziwne rzeczy w brzuchu i sobie wkrecalam że to juz ruchy hihi. Ale dopiero jak poczulam wczoraj to wiem że to TO myślę że gdy to będą naprawde ruchy dziecka nikt tego nie pomyli
justyna14, Leticia lubią tę wiadomość
-
justa1509 wrote:To faktycznie szybko miałaś wszystko
ja sobie zostawiam wszystko na lipiec sierpień, a to też niedobrze. Bo nigdy nie wiadomo jak końcówka ciąży będzie wyglądać, ale tak bardzo nie chce iść na zwolnienie że pewnie będę przeciągnąć w nieskończoność :p
-
My sobie zaplanowaliśmy budżet tak, żeby w czerwcu mieć wszystko. Jakieś drobiazgi zostawię sobie na lipiec, typu buteleczki, sterylizator, podgrzewacz. Pod koniec czerwca chcemy jeszcze na mazury gdzieś wyskoczyć, poleniuchować troszkę, a później już pewnie sobie pogotuję jakieś obiadki do zamrażarki, ostatnie prania, prasowania...
Carolline lubi tę wiadomość
-
justyna14 wrote:I co uwzglednili na gwarancji?
ale poza tą wadą wózek bardzo fajny. Teraz też kupię używany wózek z samą gondolą bo spacerówkę mam nową, która mi idealnie pasuje, a Antosiowi dokupię dostawkę z siedzeniem.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2018, 11:31
[/url]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLavendova wrote:Hehe i sie okazalo ze zalozycielki majowek i czerwcowek tez wstawialy cudze zdjecia z netu jako swoje. O co tu chodzi?
Az tyle kobit wstydzi sie czy udaje ciaze?!
Szczerze to ja tego nie rozumiem..chyba zbyt przekracza to moje rozumowanie świata..
-
Ciuszków mam całą górę u rodziców
to już jedno z głowy. Dużo rzeczy będę zamawiała przez internet, bo do większego miasta mam 100 km, a mąż będzie pracował. Teraz jeszcze nie potrafię myśleć o wyprawie... W zasadzie wszystko jest w sklepach, a rodzice w razie czego mi pomogą