Sierpniowe mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Widziałam anex sport wczoraj, piękny i miał wysoko gondole, co dla mnie jest super bo jestem wysoka i mniej schylania, ale jak potem poczytałam opinie to nie... za to bardzo podoba mi się adamex vicco, wie może któraś z was jak się sprawuje?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2018, 07:05
nesssssa lubi tę wiadomość
Aniołek 27.09.2017 - 9 tydzień -
chabasse wrote:Ja miałam Holland. I byłam zadowolona. Musiałam go po schodach wnosić na pół piętro i dawałam radę nawet z dzieckiem i małymi zakupami. Ale fakt.. Ciężki jest. Jednak z prowadzenia, wielkości gondoli i spacerówki, kół i innych regulacji byłam bardzo zadowolona. Używałam go jakieś półtora roku I sprzedałem w stanie idealnym niemalże. Ze swojej strony polecam.
Mam zamiar podjechać do dużego sklepu z wózkami i tam pomacacja go nigdzie nosić nie będę. Mam windę od samego wejścia, nawet na polpietro jest więc na luzie pod tym względem. Wydawało mi się że 14kg to nie jest za ciężki. Podoba mi się że to polski produkt
Ile ważą lekkie wózki?6cs: 08.2018 - synek
5cs.: 06.2020 - córeczka 9tc nasz aniołek 👼
2cs.: 12.2021 - córeczka
-
nick nieaktualny
-
Anuleczek wrote:Co do wózków to ja dokupuje jedynie gondole do mojego xlandera x- cite bo spacerowke uwielbiałam a gondole kupię używana za 2 -3 stówki bo one się prawie niezużywają. Nawet mam już upatrzoną na olx wiec lada moment będę miała pierwszy dzidziusiowi zakup za sobą.Drugim zakupem będzie fotel z brw:-)
Jak się prowadzi ten wózek? Radzi sobie z amortyzacją? Ostatnio wytypowałam move lub city właśnie. W sobotę pojedziemy gdzieś pooglądać te wózki. W city spodobało mi się składanie ze spacerówką, i chyba nie jest taki ogromny.
Bebetto miałam z córka, silvie, wszystko ok, byłam zadowolona. -
nick nieaktualnye_mii wrote:Jak się prowadzi ten wózek? Radzi sobie z amortyzacją? Ostatnio wytypowałam move lub city właśnie. W sobotę pojedziemy gdzieś pooglądać te wózki. W city spodobało mi się składanie ze spacerówką, i chyba nie jest taki ogromny.
Bebetto miałam z córka, silvie, wszystko ok, byłam zadowolona.
O to ja poprosze relacje z wozka xmoveInteresuje mnie czy oparcie mozna ustawic tak by dziecko siedzialo prosto, bo na wszystkich filmach widze ze jest jakby odchylone do tylu do pol lezacej.
A slyszalyscie cos o graco evo xt? wyglada fajnie. -
Babcia nie może uwierzyć że przez 5 miesięcy nie czuje się w ógole w ciąży. Nawet jakby brzuch się trochę zmniejszył Ale może to przez jelita. No kompletnie nic mi nie dolega nie dolegalo. Gdybym miała okres to nadalabym się do programu "ciąża z zaskoczenia"
Ale ledwo wytrzymałam do 10 dpo i beta ponad 50 była.corka w końcu dała za wygraną i zamiast Zuzy będzie Pola.
pumka1990 lubi tę wiadomość
10.08. Irenka. 3700 i 56
9m -9kg. 2 zabki.
13m - 10.300 kg. 6 zabkow 80r -
Ja słyszałam o anexie niezbyt dobre opinie, zwłaszcza w odniesieniu do spacerówki a przecież wiadomo, że to spacerówką jeździ się więcej. Poza tym gondola podobno słabo "oddycha".
My też zamierzamy pojsc do jakiegos sklepu z wózkami i sie rozejrzeć, który jak się prowadzi ale bierzemy pod uwage przede wszystkim cybex balios albo Baby design.
-
Existenz wrote:Babcia nie może uwierzyć że przez 5 miesięcy nie czuje się w ógole w ciąży. Nawet jakby brzuch się trochę zmniejszył Ale może to przez jelita. No kompletnie nic mi nie dolega nie dolegalo. Gdybym miała okres to nadalabym się do programu "ciąża z zaskoczenia"
Ale ledwo wytrzymałam do 10 dpo i beta ponad 50 była.corka w końcu dała za wygraną i zamiast Zuzy będzie Pola.
Moja córka 1.5 roczna ma na imię Pola:-)
-
Justa, ja nawet nie czytam o tych wszystkich zabobonach i przesądach w ciąży
Existenz, ja mam tak samo, żadnych objawów, żądnych dolegliwości, itp. Ciekawe, czy pierwsze miesiące macierzyństwa tez bedą takie przyjemne, czy szybko zatęstnimy za brzucholemWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2018, 08:56
-
gosia.kak wrote:Justa, ja nawet nie czytam o tych wszystkich zabobonach i przesądach w ciąży
Existenz, ja mam tak samo, żadnych objawów, żądnych dolegliwości, itp. Ciekawe, czy pierwsze miesiące macierzyństwa tez bedą takie przyjemne, czy szybko zatęstnimy za brzucholem
-
A mi jeśli chodzi o wózek to najbardziej chodzi o to żeby był w miarę lekki i żeby była długa gondola, żeby całą zimę w niej przejeździć. Z pierwszą córkę mieliśmy CAMARELO i wózek miał długą gondolę, dużo miejsca mała miała. A koleżanka miała córkę z lipca i w grudniu musiała już ją wsadzić do spacerówki, bo do gondoli się nie mieściła. Dlatego to jest dla mnie priorytet.
-
nick nieaktualny