Sierpniowe mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
jej odbicie wrote:Ja polecam tape a l'oeil- TAO - najlepsza jakość ze wszystkich moich marek, poza tym lubię: Zarę, Mayoral, Cocodrillo i Benetton (ale w Polsce dopiero od 1 rż.). Wójcik fajny, ale chyba nie mój styl, za dużo tiulu i różu, pudru i cukru, ale coś tam czasem kupię
Z tańszych lubię Smyka (ale tylko na promocji, bo taka jakość, że bez wyprzedaży to zdzieranie kasy), H&M oraz w TESCO są dobre gatunkowe bodziaki, do spania w sam raz. Lidla nie polecam, ciuchy się rozciągają chyba jeszcze przed wypraniem, słaby gatunkowo jest. Kaphala miałam coś, ale też porażka, strasznie zszarzało body, choć prawie nienoszone, bo rozmiarówka była strasznie zawyżona.
To te marki, które mam i przetestowałam. Nie wiem gdzie jeszcze kupujecie?
A w tym TAO rozmiarówka 0m to jest 56 ?
-
justyna14 wrote:Hej, nadrobilam wczorajszy dzien. Proponuje olewac nowe osoby ktore pisza ze czytaja i chca tu byc. Byl czas tez niech sibie szukaja miejsca gdzies indziej. Jakiegos trolla na pewno mamy ale coz, nie podawajcie publicznie zadnych danych i bedzie ok.
Kciuki za wizyty i miłego dnia
Tak sie zastanawiam, czy to fair wrzucać wszystkich do jednego wora? Ja tu jestem od moich badań prenatanych i jakoś wcześniej nie pomyślałam ze są takie fora dla przyszłych mam. Na początku więcej czytałam niż pisałam...
Dziś wizytuje wieczorem!Miłego dnia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2018, 07:50
Francess, pumka1990 lubią tę wiadomość
-
jej odbicie wrote:Kiedy ginekolog bada CRP?
Mi też teraz zbadał bo skarzylam się na ból w podbrzuszu i skupili się na pęcherzu + crp żeby wykluczyć infekcje.
Mam nieliczne bakterie w moczu i crp < 1,00 mg/l to chyba dobrze? W morfologia NEUT podwyższone ale to chyba też norma w ciąży?6cs: 08.2018 - synek
5cs.: 06.2020 - córeczka 9tc nasz aniołek 👼
2cs.: 12.2021 - córeczka
-
Vikaa wrote:U mnie prawie 11 latka 35
Crp z tego co się orientuję to przy infekcji wirusowej w organizmie... może coś się dzieje bez objawowo.Trzymam kciuki, żeby nic poważnego
CRP podwyższone świadczy o tym, że gdzieś w organizmie znajduje się stan zapalny czyli np. toczy się jakaś infekcja niekoniecznie musi być wirusowa. Może to być i przeziębienie i równie dobrze próchnica w zębiepolkosia lubi tę wiadomość
-
justyna14 wrote:Hej, nadrobilam wczorajszy dzien. Proponuje olewac nowe osoby ktore pisza ze czytaja i chca tu byc. Byl czas tez niech sibie szukaja miejsca gdzies indziej. Jakiegos trolla na pewno mamy ale coz, nie podawajcie publicznie zadnych danych i bedzie ok.
Dlaczego? Skończyła się data naboru wyznaczona przez Ciebie?nesssssa lubi tę wiadomość
-
misia-kasia wrote:Tak sie zastanawiam, czy to fair wrzucać wszystkich do jednego wora? Ja tu jestem od moich badań prenatanych i jakoś wcześniej nie pomyślałam ze są takie fora dla przyszłych mam. Na początku więcej czytałam niż pisałam...
Dziś wizytuje wieczorem!Miłego dnia
Jak ktoś chce dołączyć to niech dołącza nawet w sierpniu
Gorzej jak pojawia się wiadomość, że "macie trolla, wyrzućcie go z forum" i tego typu wypowiedzi. Kompletnie nic nie wnoszą, oprócz zamętu.Francess, misia-kasia, niedograna lubią tę wiadomość
-
Zolza_ wrote:Dziewczyny a miała któraś z Was to rozejście łonowe? Bo sobie poczytałam i zaczynam się vbac tego bólu jak dzidzia będzie większa.
Niestety nie słyszałam żeby ktoś je miał, postaraj sie nie zamartwiać na zapas. Mi sie zaczyna odzywać moja choroba stawów choć jestem w remisji od 8 lat. Staram sie nie dokładać kolejnego stresu i zamartwiać. Mam nadzieje, ze u Ciebie wszystko dobrze sie ułoży i nie będzie tak źle jak przeczytałaś na forach.
-
Dzisiaj zaczynamy 21 tydzień ;P
temat trolli u mnie zamknięty, a wczorajszej akcji nie komentuję, bo ktoś po prostu się nudził i pisał to samo na każdym forum.
A co do przychodzenia nowych osób na forum to ja nie mam problemu. Może dołączyć kto chce nawet w sierpniu byle nie robił niepotrzebnego zamętu jak wczoraj ;PWiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2018, 09:16
pumka1990, DobrejMysli, misia-kasia lubią tę wiadomość
-
Hej. My po kolejnej wizycie na 99% będzie druga córeczka
niestety nie wiem czy moje łożysko się podniosło, bo usg było już przez brzuch i dalej muszę czekać w niepewności co będzie.
Moja córka 2 lata z haczkiem nosi rozmiar 22 to raczej z tego co widzę ma małą stópkę.Ania241188, misia-kasia, chabasse lubią tę wiadomość
-
Co do nowych osób... W pierwszej ciąży też jakoś po połowie dołączyłam do jakiegoś forum, bo nawet nie wiedziałam, że tworzą się takie grupy
A trolle... to jest otwarte forum, każdy może czytać, pisać. Ważne, aby wśród nas chociaż kilka osób i historii było prawdziwych, żeby sobie pomagać
pumka1990, Existenz, Leticia, Zosia_wop lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zosia_wop wrote:Hej. My po kolejnej wizycie na 99% będzie druga córeczka
niestety nie wiem czy moje łożysko się podniosło, bo usg było już przez brzuch i dalej muszę czekać w niepewności co będzie.
Moja córka 2 lata z haczkiem nosi rozmiar 22 to raczej z tego co widzę ma małą stópkę.
Trzymam kciuki żeby chociaż Tobie się podniosło. U mnie na razie lipa.Zosia_wop lubi tę wiadomość
-
wracam do tego szczepienia na pneumokoki.
Mysle ze teraz bedzie jeszcze mocniejsza akcja zeby sie
szczepic ta bezplatna szczepionka synflorix - zakupili zwyczajnie
za duzo i teraz zalega to w magazynach.
Trzeba było nie refundowac zadnej i rodzice sami by decydowali którą
zakupić tansza czy drozsza ktora chroni przed dodatkowymi szczepami.