Sierpniowe mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Anuleczek wrote:Ja dziś wstąpiłam do reserved Kids, hm Kids i do smyka.Wniosek na dziś: zakupy dla synka tylko w reserved
Narazie kupiłam komplet dla koleżanki do której jadę w sobotę bo rodzi lada moment i mam ochotę tam wrócić po małe conieco dla mojego szkraba;-)
-
Leticia wrote:My dzisiaj kupiliśmy rozmiar 23
a koleżanka kupiła synkowi miesiąc młodszemu od mojej rozmiar 21. Więc tak, Filipek ma niezłe kopytko
Ja mam 35/36Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2018, 21:55
-
nick nieaktualnyMarnat wrote:U nas 16 miesięcy i buciki 21
Znam francuską markę Petit Bateau- bardzo ładne ciuszki wysokiej jakości i o adekwatnej cenie :p po za tym może tape a l'oeil- TAO w skrócie?
Ja polecam tape a l'oeil- TAO - najlepsza jakość ze wszystkich moich marek, poza tym lubię: Zarę, Mayoral, Cocodrillo i Benetton (ale w Polsce dopiero od 1 rż.). Wójcik fajny, ale chyba nie mój styl, za dużo tiulu i różu, pudru i cukru, ale coś tam czasem kupię
Z tańszych lubię Smyka (ale tylko na promocji, bo taka jakość, że bez wyprzedaży to zdzieranie kasy), H&M oraz w TESCO są dobre gatunkowe bodziaki, do spania w sam raz. Lidla nie polecam, ciuchy się rozciągają chyba jeszcze przed wypraniem, słaby gatunkowo jest. Kaphala miałam coś, ale też porażka, strasznie zszarzało body, choć prawie nienoszone, bo rozmiarówka była strasznie zawyżona.
To te marki, które mam i przetestowałam. Nie wiem gdzie jeszcze kupujecie? -
PLPaulina wrote:Crp powiększone. Gin dzwoniła, jutro mam przyjechać.
A nie masz zadnej ranki ? Kolezanka miala wysokie crp przy 3 szwach na palcu ale niestety sie okazalo ze to przez cos o wiele gorszego ale nie drazyli bo gin myslal ze od palca10.08. Irenka. 3700 i 56
9m -9kg. 2 zabki.
13m - 10.300 kg. 6 zabkow 80r -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjej odbicie wrote:Kiedy ginekolog bada CRP?
Miałam złą morfologie.. sporo podwyższone leukocyty..
I musiałam iść na crp.. coś się gin nie spodobało i mnie skierowała.
Zobaczymy jutro. Bo nie byłam ostatnio chora. Nic też się nie działo dziwnego..Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2018, 22:47
-
nick nieaktualny