Sierpniowe mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
lu.iza wrote:Ja tez milalam wodę w miseczce na przewijaku, nie ogrzewalam chusteczek i nie widziałam żeby mały jakoś zle reagował na zimne wiec twardy typ
w okolicy przewijaka nie mam kontaktu, to jest na prąd czy baterie wystarcza? W razie gdyby drugi był delikatniusi
byłam dzisiaj z synek kupić buty... rozmiar 24! Jakie Wasze dzieci w podobnym wieku maja buty? Bo my chyba mamy jakaś wielka stopę :p
Moja skończyła wczoraj 4 latka, jak na swój wiek jest bardzo duża, rozmiar buta tez spory a nosi 27.... Z tego co się orientuje dzieci w jej wieku maja stopę właśnie 23-25.Wiec Twój synuś ma raczej spora ta stópkę jak na swój wiek
Aniołek [*] 6 tc 5.07.2017
Moje serduszko Olcia 12.03.2014
Aniołek [*] 6 tc 2011 -
Anuleczek wrote:Moja skończyła wczoraj 4 latka, jak na swój wiek jest bardzo duża, rozmiar buta tez spory a nosi 27.... Z tego co się orientuje dzieci w jej wieku maja stopę właśnie 23-25.Wiec Twój synuś ma raczej spora ta stópkę jak na swój wiek
Moja 3-latka nosi 25-26... Oby nie miała kiedyś 46 po tatusiu -
lu.iza wrote:Ja tez milalam wodę w miseczce na przewijaku, nie ogrzewalam chusteczek i nie widziałam żeby mały jakoś zle reagował na zimne wiec twardy typ
w okolicy przewijaka nie mam kontaktu, to jest na prąd czy baterie wystarcza? W razie gdyby drugi był delikatniusi
byłam dzisiaj z synek kupić buty... rozmiar 24! Jakie Wasze dzieci w podobnym wieku maja buty? Bo my chyba mamy jakaś wielka stopę :p
My dzisiaj kupiliśmy rozmiar 23a koleżanka kupiła synkowi miesiąc młodszemu od mojej rozmiar 21. Więc tak, Filipek ma niezłe kopytko
-
Jakie znacie „lepsze” marki ciuszków typu KAPPAHL NEWBIE?
Nie mam na myśli oczywiście smyka, 5.10.15 czy H&M tylko coś bardziej unikatowego
03.08.2017 [*] Aniołek 8tc+3
mthfr677, Pai1-4G, Vr2 —> metyle+ heparyna 0,4mg
Hashimoto, niedoczynność—> euthyrox 75/100 -
Existenz wrote:W biedronce sa woreczki sniadaniowe zielone. W sam raz na zwinieta pieluche i mozna zawiazac. Uzywam do zwirku kota. Podobnych uzywalam 10 lattemu choc sa tez specjalne na pieluchy...drozsze
-
LondyńskieSerduszko wrote:Jakie znacie „lepsze” marki ciuszków typu KAPPAHL NEWBIE?
Nie mam na myśli oczywiście smyka, 5.10.15 czy H&M tylko coś bardziej unikatowego
Aniołek [*] 6 tc 2011 -
Ja dziś wstąpiłam do reserved Kids, hm Kids i do smyka.Wniosek na dziś: zakupy dla synka tylko w reserved
Narazie kupiłam komplet dla koleżanki do której jadę w sobotę bo rodzi lada moment i mam ochotę tam wrócić po małe conieco dla mojego szkraba;-)
Aniołek [*] 6 tc 2011 -
nick nieaktualny
-
Ja mam podgrzewacz z aventu i u mnie się kompletnie nie sprawdził. Woda się bardzo długo podgrzewa, a dziecko to już ryczy z głodu ;/
Myślałam, że woda ciepła będzie się w nim utrzymywać a tu lipa. Chyba, że są jakieś inne, ale ten mój się nie sprawdził. -
LondyńskieSerduszko wrote:Jakie znacie „lepsze” marki ciuszków typu KAPPAHL NEWBIE?
Nie mam na myśli oczywiście smyka, 5.10.15 czy H&M tylko coś bardziej unikatowegoingelita lubi tę wiadomość
-
Ojej nie wiem jak udało mi się dwójkę chować bez tych wszystkich gadżetów
jedynie co mam to czajnik z regulacją temperatury od 20st, co 10 st. Mój wstaje o 5 do pracy to daje młodemu kaszkę na śpiocha i ja dzięki temu śpię do 9-10 aż się Antoś nie obudzi. Starszy ma wszystko naszykowane do szkoły więc też mnie nie musi budzić
[/url]
-
Eilleen wrote:Ale jak się pomyśli ile dodatkowego plastiku się wyrzuca to chyba lepiej jednak raz dziennie to wyrzucić do śmieci. I tak się wychodzi na spacer.10.08. Irenka. 3700 i 56
9m -9kg. 2 zabki.
13m - 10.300 kg. 6 zabkow 80r -
nick nieaktualny
-
Leticia wrote:My dzisiaj kupiliśmy rozmiar 23
a koleżanka kupiła synkowi miesiąc młodszemu od mojej rozmiar 21. Więc tak, Filipek ma niezłe kopytko
ja mam 37 wiec chyba do przedszkola będzie już chodził w moich w takim razie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2018, 21:04
Leticia lubi tę wiadomość