Sierpniowe mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa spie na obu bokach ale bardziej na prawym bo na lewym jest mi wyjatkowo niewygodnie i nie zamierzam tego zmieniac . A rece tez mi dretwialy, lewa rowniez. Na plecach tez leze, to dopiero zbrodnia
Nie no teraz to juz napewno przesadzacie ale w to juz nie wnikam kto jak spi
Nasze dzieci maja narazie po 200 gr a nie ponad 3 kg wezcie to tez pod uwage
polkosia, nesssssa lubią tę wiadomość
-
jej odbicie wrote:Ja tam rozumiem i te kobiety co się martwią i te co pracują... najbardziej mnie wkurza nietolerancja i ocenianie przez inne matki, które oceniają tylko uwzględniając swój punkt siedzenia...
Całkowicie się zgadzam. A już najbardziej wkur...wia mnie pisanie o lenistwie i byciu na L4 od początku, albo że ciąża to nie choroba. Mi tam nic nie dolegało, a na L4 poszłam od razu. Nie po to płacę składki, żeby teraz nie skorzystać z tego przez parę miesięcy.nesssssa, Karolciak lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Lavendova wrote:Ja spie na obu bokach ale bardziej na prawym bo na lewym jest mi wyjatkowo niewygodnie i nie zamierzam tego zmieniac . A rece tez mi dretwialy, lewa rowniez. Na plecach tez leze, to dopiero zbrodnia
Nie no teraz to juz napewno przesadzacie ale w to juz nie wnikam kto jak spi
Nasze dzieci maja narazie po 200 gr a nie ponad 3 kg wezcie to tez pod uwage
-
Ja w dzien tez jak juz sie poloze to glownie na plecach bo jak tu inaczej ogladac rzeczy wyorawkowe zerkac na forum itp
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
-> 16.06.2021 (39+5) synek
⬇️ moja lista wyprawkowa ⬇️
http://walkaorodzicielstwo.blogspot.com/2018/11/lista-wyprawkowa.html?m=1 -
Leticia wrote:Ja w zaawansowanej ciąży to spałam niemalże na siedząco, podkładając po plecy kilka poduszek i zwinięty koc. W każdej innej pozycji miałam wrażenie, że się duszę
Na tak wczesnym etapie, przy jeszcze niedużych brzuchach, to pewnie ten bok nie ma takiego znaczenia. A potem ciężarna i tak się tak wierci i budzi w nocy, że nie zdąży nic ucisnąć porządnie
Ja całą ciaze spałam na lewym boku tak schizowalam na tym punkcie że potem mała też była ułożona głównie na tym boku i jak miałam się przewrócić na prawy to była tragedia zaczynała się wiercic że sprawiało mi to taki dyskomfort że i tak musiałam na tym lewym boku spać i takim o to sposobem na lewym boku brzucha mam mega rozstępy i bardziej rozciagniete mięśnie i wygląda to jakbym miała krzywy brzuch bo pępek nie jest po środku
Teraz już nie przesadzam tak z tym. Śpię i na plecach i na prawym boku póki jeszcze idzieWiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2018, 02:34
-
Podejrzewam że najwięcej schiz jest w pierwszej ciąży. Wszystko jest nowe i się martwimy wszystkim żeby nie zaszkodzić maluszkowi. Po sobie widzę że w tej aż tyle nie schizuje choć pewnie jeszcze będę. Jeszcze przyjdą schizy a czy Maluszek się nie rusza za dużo a czy teraz nie za dużo itd itp.
DobrejMysli, Leticia lubią tę wiadomość
-
Jestem w pierwszej ciąży, ale jestem spokojna. Nie czytam w internecie o wadach, czy chorobach. I jestem o wiele spokojniejsza
Śpię różnie, głównie na prawym boku, bo wtedy mąż jest do mnie przytulny i nam tak wygodnie. W zasadzie śpię tak żeby się wyspać i na pewno dziecku tym nie zaszkodzęLeticia, DobrejMysli lubią tę wiadomość
-
Zolza_ wrote:A mówią że bezsenność zaczyna się w 3 trymestrze. Ja nie mogę zasnąć do 2 w nocy pomimo że kładę się po 22. Wierce się kręcę. A jak już zasnę to i tak budzę się co chwila.Co ja mam zrobić żeby się wyspać??
;
-
Ja znowu, od kilku dni budzę się ok. 5 rano na na siku, a potem już nie mogę zasnąć, próbuję ale takie dosypianie na siłę wywołuje u mnie ból głowy.
Dziewczyny u Was też tyle śniegu? Masakra jakaś.Nasz cud ANTOŚ24.06.2018 (33tc +2) 52cm, 2200g
trombofilia-niedobór białka S, dodatnie ANA
Aniołki 06.2016 9tc, 12.2016 9tc , 03.2017 9tc
"Dla Boga bowiem nie ma nic niemożliwego" ŁK 1,37 -
Dooti wrote:Ja znowu, od kilku dni budzę się ok. 5 rano na na siku, a potem już nie mogę zasnąć, próbuję ale takie dosypianie na siłę wywołuje u mnie ból głowy.
Dziewczyny u Was też tyle śniegu? Masakra jakaś.