Sierpniowe mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, a ja się pochwalę wczoraj złapaliśmy okazję i kupiliśmy wózek
Baby design husky. Muszę przyznać, że jestem bardzo zadowolona, bo pomimo tego, że używany to w bardzo dobrym stanie, z wszystkimi bajerami i w bardzo dobrej cenie
ingelita, kozalia, Dooti, DobrejMysli, Leticia lubią tę wiadomość
Emil - 28.07.2018 r - godzina 22.18 - 2530 gram i 50 cm szczęścia do kochania
[/link]
24+0 - 692 g/29+0 - 1392 g/32+6 - 2233 gramy szczęścia
-
pumka1990 wrote:Dziewczyny, a ja się pochwalę wczoraj złapaliśmy okazję i kupiliśmy wózek
Baby design husky. Muszę przyznać, że jestem bardzo zadowolona, bo pomimo tego, że używany to w bardzo dobrym stanie, z wszystkimi bajerami i w bardzo dobrej cenie
ja wprawdzie mam obiecany nowy ale i tak czasami patrzę czy gdzieś ktoś sprzedaje używany
-
Ostatnio z mężem zakładaliśmy się o kształt uszu
strasznie jestem ciekawa, ale najpierw maleństwo będzie podobne samo do siebie, później jeszcze kilka razy się zmieni i wtedy będzie wiadomo
no chyba że ktoś ma jakieś bardzo charakterystyczne cechy, albo urodzi małego klonika
-
Eilleen wrote:To super
ja wprawdzie mam obiecany nowy ale i tak czasami patrzę czy gdzieś ktoś sprzedaje używany
Mi się udało kupić za 900 złotych Za gondole plus spacerówkę, z adapterami do fotelika, przewijakiem, parasolką, pompką, śpiworkiem na zimę, pojemnikiem termicznym na butelki, torbą, mufkami, materacykiem i pewnie jeszcze czymśa jeszcze praktycznie zero śladów użytkowania
Eilleen, AnkaK90, Dooti, Ania241188, Lavendova, DobrejMysli, LondyńskieSerduszko lubią tę wiadomość
Emil - 28.07.2018 r - godzina 22.18 - 2530 gram i 50 cm szczęścia do kochania
[/link]
24+0 - 692 g/29+0 - 1392 g/32+6 - 2233 gramy szczęścia
-
pumka1990 wrote:Mi się udało kupić za 900 złotych Za gondole plus spacerówkę, z adapterami do fotelika, przewijakiem, parasolką, pompką, śpiworkiem na zimę, pojemnikiem termicznym na butelki, torbą, mufkami, materacykiem i pewnie jeszcze czymś
a jeszcze praktycznie zero śladów użytkowania
u mnie w okolicy nikt nie sprzedaje. A przynajmniej nie w tym kolorze co chce.
pumka1990 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa kupuje wszystko nowe. Niestety nie mam nikogo kto mógłby mi odsprzedac..
A w ogłoszeniach od obcych nie znalazłam nic co mnie interesuje.
W pobliżu mnie albo same trzy kołowe wózkialbo x-landery czy adamex.. I ceny też z kosmosu.
A już szukać mi się nie chce dłużej. W poniedziałek zamawiamy już wózek i mebelki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2018, 13:10
-
nick nieaktualnyU mnie jak patrzę na ceny używanych wózków np 700-900 euro to sie zastanawiam gdzie ci ludzie zostawili swoje mózgi:D
A mam dwa własne wózki w rowerowni na dole więc kupię i tak nowy dla małej a będę mieć możliwość wyboru którym sobie dzisiaj pojedziemy
Ciekawa sprawa, zamowilam ten kosz lozeczko z niemiec i oni to wyslali do francji hahah dobrze ze nie place za przesyłkę. Może do sierpnia dotrze do nas -
Witam.. Ja po wizycie z usg. Dzidzua strasznie bryka na tych seansach i ciężko ja dokładnie pomierzyc. Udało się ustalić wagę mniej więcej na 330gramow. A wiec odpowiada wuekowii ciąży..
szybka ponoć dobrze trzyma i długa. Jedynie z lozyskiem się zdziwiłam, bo dotychczas było wszystko ok a teraz Pani dr powiedziała ze jest raczej nisko położone. Na szczęście bez ryzyka przodowania. I chyba właśnie dlatego ruchy zsczelam czuć dość późno mimo, ze to druga ciąża. No i nie wiem czy to normalne ale ja kopniaki czuje bardzo nisko. Właściwie nad samym łonem. Na razie żadnych badan nie robiłam. Krzywa cukrowa dopiero przede mną. Pod koniec kwietnia. Polowkowe z reszta też. Chyba tylko ja tak późno będę miała te badania ?!
Meneksze lubi tę wiadomość
-
Lavendova wrote:Ja chciałam leciec na wakacje ale mój uznał ze to niedobrze dla dziecka. Nie mam informacji czy to może byc niebezpieczne takie zmiany ciśnienia ale raczej nie?
ja w 12tc leciałam do Hiszpanii na tydzień a na tegoroczną majówke lecimy do Włoch.
W ciązy nie ma żadnych przeciwskazań do latania a w drugim trymestrze jest na to najlepszy czas. Stewardesy niektóych linni lotniczych pracują w ciąży do 7 miesiącamisia-kasia, LondyńskieSerduszko, Leticia lubią tę wiadomość
-
gosia.kak wrote:ja w 12tc leciałam do Hiszpanii na tydzień a na tegoroczną majówke lecimy do Włoch.
W ciązy nie ma żadnych przeciwskazań do latania a w drugim trymestrze jest na to najlepszy czas. Stewardesy niektóych linni lotniczych pracują w ciąży do 7 miesiąca
Odnośnie krzywej cukrowej to ja mam wizytę 11.04 i pewnie dopiero po niej dostanę skierowanie na to badanie także i ja dość późno będę je robić
-
chabasse wrote:Witam.. Ja po wizycie z usg. Dzidzua strasznie bryka na tych seansach i ciężko ja dokładnie pomierzyc. Udało się ustalić wagę mniej więcej na 330gramow. A wiec odpowiada wuekowii ciąży..
szybka ponoć dobrze trzyma i długa. Jedynie z lozyskiem się zdziwiłam, bo dotychczas było wszystko ok a teraz Pani dr powiedziała ze jest raczej nisko położone. Na szczęście bez ryzyka przodowania. I chyba właśnie dlatego ruchy zsczelam czuć dość późno mimo, ze to druga ciąża. No i nie wiem czy to normalne ale ja kopniaki czuje bardzo nisko. Właściwie nad samym łonem. Na razie żadnych badan nie robiłam. Krzywa cukrowa dopiero przede mną. Pod koniec kwietnia. Polowkowe z reszta też. Chyba tylko ja tak późno będę miała te badania ?!
ja też bardzo nisko czuję kopniaczki, ale że nigdy czegoś takiego nie czułam to na bank wiem że tam ma nogi czy ręce czy coś tam
-
Zolza_ wrote:Dziewczyny z Warszawy myslalyscie już o szpitalu na poród?
d'nusia lubi tę wiadomość
Aniołek 17.10.2017- 8t5d