Sierpniowe mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
U nas postanowione, jeśli dziewcznka to Helenka (po mojej babuni), a jeśli chłopiec to albo Adrian albo Antoni
Flowwer lubi tę wiadomość
Nasz cud ANTOŚ 24.06.2018 (33tc +2) 52cm, 2200g
trombofilia-niedobór białka S, dodatnie ANA
Aniołki 06.2016 9tc, 12.2016 9tc , 03.2017 9tc
"Dla Boga bowiem nie ma nic niemożliwego" ŁK 1,37 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBeata wrote:Dziewczyny kiedy widzialyscie serduszko?
Wszystko zależy ile tak na prawdę dzieciątko ma.
Jeśli ma się wczesna owulacje to jasne że widać wcześniej.
Ja mam późną owulacje i 12.12 nie było jednoznacznie widać.
Więc 19.12 będzie wizyta. Koniec 6 tyg.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2017, 11:39
Beata lubi tę wiadomość
-
Lavendova wrote:Ja mam w domu Olivię i Nicolette, ponieważ mieszkamy za granicą to możemy trochę poszaleć z imieniem ale nie przesadnie znowuz. Dla dziewczynki podobają mi się Mia, Emma, Milana, Anastazja, Liliana, Elena, Leonie i duzo więcej moglabym tak wyliczać
Dla chłopca to narazie chyba tylko Sebastian podchodzi ale znowu kojarzy sie z synem znajomego to nie wiem. O, Eligiusz mi sie podoba ale to niestety zbyt wymyślne.
Z wagą u mnie bez zmian, mdłości brak co mnie cieszy bo w poprzedniej ciąży miałam okropne mdłości do 6 miesiąca a przy tym dosc silne bóle brzucha gdyż macica sie rozciagala z blizna po cc, to bylo okropne! Oby bez powtórki chociaż lucze sie z tym również
Z Elim (Eligiuszem) studiowałam - bardzo fajny facet
Wojtuś 09. 03. 2013
Kasia 20. 05. 2015
Kubuś 13. 11. 2016
Aniołek Bogusia 24.01.2018 [*] 10 tc
Tęczowe Dziewczynki 1k1o - Zosia i Oleńka - 15.01.2019 -
Dooti wrote:U nas postanowione, jeśli dziewcznka to Helenka (po mojej babuni), a jeśli chłopiec to albo Adrian albo Antoni
Adrian to twarde imię, ale zawsze może być Adi Helenka i Antoś bardzo mi się podobają
Moja szwagierka dała córce na imię Ania i całe życie (20 lat) wołają na nią Antośka. A koleżanka z klasy miała na imie Marysia, ale wszyscy wołali ją Kaśka, do tego stopnia, że kiedy do niej zadzwoniłam, telef.odebrała jej mama i stwierdziła, że to pomyłka, bo tutaj nie mieszka żadna MarysiaWojtuś 09. 03. 2013
Kasia 20. 05. 2015
Kubuś 13. 11. 2016
Aniołek Bogusia 24.01.2018 [*] 10 tc
Tęczowe Dziewczynki 1k1o - Zosia i Oleńka - 15.01.2019 -
nick nieaktualny
-
PLPaulina wrote:Z mężem mamy dla dziewczynki.
Dla chłopca nie możemy nic wymyślić.
A doświadczone mamusie. Kiedy płeć wiadomo ??? -
nick nieaktualny
-
Beata wrote:Witajcie chce dołączyć
Stres mnie dopada... O niczym innym nie myślę jak tylko kiedy zobaczę serduszko.
Powiedzcie mi przy jakiej becie powinno być widoczne?
W poniedziałek mogą beta wyniosła 1418 dziś powtórzyłam. Zastanawiam się czy iść jutro na usg. Po moich przejściach nie wiem co ma sens... Pomóżcie -
nick nieaktualny
-
PLPaulina wrote:O jejku. To późno wiadomo.
-
Lavendova wrote:Przy teście Nifty płeć jest dodatkiem do wyników. Można go robić juz od 10 tyg chyba tylko cholernie to drogie bo ponad 2 tys zł. Zastanawiam się czy to zrobić, może wystarczy usg prenatalne (mam zajebistego specjaliste od tego we Wrocławiu jakby któraś z was była zainteresowana). Zrobię ten test chyba dopiero jak będą jakieś niejasności co do zdrowia płodu. A wy będziecie robiły?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U nas płeć była możliwa do podejrzenia dopiero ja usg połówkowy około 22 tygodnia. Wcześniej panicz wypinał tylko tyłek przy każdym badaniu ale znam przypadki gdzie pierwsze trafne podejrzenia co do płci padają juz około 12-13 tygodnia.
Ja dla świetego spokoju planuje zrobić Nifty No i oczywiście wcześniejsza wiadomość kto mieszka w brzuszku jest bardzo na plus !