Sierpniowe mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny pomocy.
Wrocilam dzis z pracy mega zmeczona, bolal mnie brzuch i bylo mi slabo. Położyłam się, z brzuszkiem lepiej, dzidziuś fika koziolki. ale mam mega dreszcze i jest mi zimno. Na polu 29st a ja leze pod kocem w skarpetach zimowych, dresach i polarze... co to moze byc? Strasznie się wystraszylam. -
Kupiłam sobie takie wkładki w aptece żeby sprawdzić, czy ten nadmiar wydzieliny, którą ostatnimi czasy miewam, czasami wodnistej, to nie żadna infekcja albo gorzej wody płodowe. Nosiłam cały dzień i nie zabarwiła się na niebiesko więc uspokoiłam się wreszcie
siuLa, justyna14, Eilleen lubią tę wiadomość
🌸 ❤️ sierpień 2018
🐻❤️ maj 2021 -
siuLa wrote:Dziewczyny pomocy.
Wrocilam dzis z pracy mega zmeczona, bolal mnie brzuch i bylo mi slabo. Położyłam się, z brzuszkiem lepiej, dzidziuś fika koziolki. ale mam mega dreszcze i jest mi zimno. Na polu 29st a ja leze pod kocem w skarpetach zimowych, dresach i polarze... co to moze byc? Strasznie się wystraszylam.7w3d 💔 -
squirrel wrote:Kupiłam sobie takie wkładki w aptece żeby sprawdzić, czy ten nadmiar wydzieliny, którą ostatnimi czasy miewam, czasami wodnistej, to nie żadna infekcja albo gorzej wody płodowe. Nosiłam cały dzień i nie zabarwiła się na niebiesko więc uspokoiłam się wreszcie7w3d 💔
-
Leticia wrote:na szczęście nie, ale muszę przestać być takim bezmózgiem i nosić ze sobą chociaż batona na takie sytuacje7w3d 💔
-
nick nieaktualnymyszka 30 wrote:Jakie butelki dla niemowląt polecacie? chodzi mi o takie z ktorych miarka, czy nadruki nieścieraja sie po kilku użyciach. U nas maly upodobal sobie butelki z babyono, maja symetryczny miekki smoczek ( inne nie wchodza w gre), ale co miesiac musze wymieniac bo sie scieraja te nadruki. Malemu odrazu chcialabym kupic i przyzwyczajac do butelki, ktora bedzie mogl uzywac dluzej niz miesiac.
Ja z polecenia kupuje:
MIMIJUMI
-
nick nieaktualny
-
justyna14 wrote:Zmęczenie. Ja takie miałam po ciąży jak się nie wyspałam byłam zmęczona to właśnie dreszcze poty i to wszystko ze zmęczenia. Organizm daje znać żeby zwolnić.
-
nick nieaktualnyAnia241188 wrote:A kto polecił Ci? Bo się ciagle nad nią zastanawiam. Bo mało nie kosztuje. Ani smoczki do niej
2 koleżanki + znajoma z pracy, że to jedyna butelka którą jej syn akceptuje. I ładnie łączy to z kamieniem piersią.
Bo przy poprzednim dziecku gdy dokarmiała butelką to potem nie chciał już cycka.
Oj jest droga.. Ale mam nadzieję że faktycznie się sprawdzi.