Sierpniowe mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Paulinaaa wrote:A co myślicie dziewczyny o tym materacu https://www.ceneo.pl/27549963 HEVEA MATERAC PIANKOWY DUO ACTIVIA 120X60 ?
?
Kupiłam ten materac, dostałam go w poniedziałek. Wygląda porządnie, wydaje się odpowiednio twardy, nie ma go jeszcze kto przetestować więc na wyrobienie sobie opinii muszę poczekać do sierpnia
Trochę czytałam o materacach, wybór padł na ten, mam nadzieję, że się sprawdzi.
Paulinaaa lubi tę wiadomość
-
Ja dziś tylko morfologię robiłam. Od wczoraj mała jest strasznie ruchliwa. W nocy chyba spała bo nie czułam ale od rana szaleje, wczoraj też cały dzien. Jak się nie rusza źle jak się rusza to też się zastanawiasz czy coś nie tak. Nie dogodzi mi się chyba.
-
Ja w sobotę mialam dość intensywny dzień i poza porankiem nie czułam ruchów, pózniej cała niedziele wyczekiwałam do wieczora bo aż sie zmartwiłam. Wieczorem tak sie rozszalała ze szybko mi ulżyło
Wtedy pierwszy raz pomyślałam ze szkoda ze nie mam detektora
-
Ostatnio właśnie nawet zaczęłam pisać na forum czy u was też są przestoje w ruchach. Wczoraj chyba mały świętował, bo prawie wcale nie skakał, ale za to po południu się rozszalał i dzisiaj rano też. Kamień spadł mi z serca, wczoraj nawet jak go zaczepialam puknięcia mi w brzuch to też kopał po jakimś czasie
-
Ja też mam takie dni. Ostatnio miałam nawet jechać na IP ale po obiedzie na szczęście zaczęła się ruszać jak ja tatuś poprosił.Ja na nią nie dzialam, tylko ojciec ma taki wpływ.moja nawet nie reaguje na puknięcia w brzuch-indywidualistka
. A wczoraj miala ADHD, cały dzień się wierciła kręciła kopała aż myślałam że może coś jej jest coś chce mi powiedzieć. Byleby do niedzieli dotrwać i będzie wizyta to się zapytam lekarza. Ogólnie mam krzywy brzuch. Ułożyła się ewidentnie po lewej stronie.
-
U mnie tańczy po całym brzuchu, a czasem największym zainteresowaniem cieszy się mój pęcherz
Czasem mam wrażenie, że jest jak trampolina, bo czuję takie puknięcia, które kończą się szybką wizytą w toalecie
Filip się uspokaja jak mąż rękę położy i teraz nie chce nawet dotykać brzucha
Czasem układa się nogami dość nisko, bo czuję w środku go i tak na dole, a czasem jak trafi gdzieś to aż ja podskakuję. -
U mnie to czesto jest nagly spokoj nawet jak ja sama brzucha dotkne
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
-> 16.06.2021 (39+5) synek
⬇️ moja lista wyprawkowa ⬇️
http://walkaorodzicielstwo.blogspot.com/2018/11/lista-wyprawkowa.html?m=1 -
Zolza_ wrote:Ja też mam takie dni. Ostatnio miałam nawet jechać na IP ale po obiedzie na szczęście zaczęła się ruszać jak ja tatuś poprosił.Ja na nią nie dzialam, tylko ojciec ma taki wpływ.moja nawet nie reaguje na puknięcia w brzuch-indywidualistka
. A wczoraj miala ADHD, cały dzień się wierciła kręciła kopała aż myślałam że może coś jej jest coś chce mi powiedzieć. Byleby do niedzieli dotrwać i będzie wizyta to się zapytam lekarza. Ogólnie mam krzywy brzuch. Ułożyła się ewidentnie po lewej stronie.
U mnie to samo, jak młody leniwy to wołam męża i zaraz jest dyskoteka, maluch zawsze na niego reaguje
Aplikacja pokazuje mi dziś 100 dni do porodu, mamy studnioweczkę.
Dziś też kończymy nasz majowy weekend, mąż musi jutro być w pracy.Nasz cud ANTOŚ24.06.2018 (33tc +2) 52cm, 2200g
trombofilia-niedobór białka S, dodatnie ANA
Aniołki 06.2016 9tc, 12.2016 9tc , 03.2017 9tc
"Dla Boga bowiem nie ma nic niemożliwego" ŁK 1,37 -
Ja na razie czuje Olka o w miarę stałych porach. Zawsze rano przypomina mi się że mogłabym coś zjeść. W ciągu dnia jak zjem coś słodkiego to też kopie. I wieczorem jak się położę na plecach to mu chyba to nie pasuje bo daje czadu. Ale jeszcze nie są to takie mocne ruchy żeby mój M. je wyczuł. Mi się zdarzyło że poczułam pod ręką kopniaka.