Sierpniowe mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja też 7,5 od wagi wyjściowej
brzuch+cycki+lekko uda u mnie
może lepszy termofor niż ten plaster?
Kilka razy miałam tak, że leżąc na lewym boku nagle mnie młody tak kopnął, że aż podskoczyłam.. kopie tak daleko jak kość biodrowa (od kości w górę jakby po boku), więc leżąc na boku dociskam tam do łóżka i normalnie się boję, że mu coś połamię! Ale to chyba nie możliwe co?6cs: 08.2018 - synek
5cs.: 06.2020 - córeczka 9tc nasz aniołek 👼
2cs.: 12.2021 - córeczka
-
PLPaulina wrote:Hmm. Zauważyłam dziś śluz zabarwiony na różowo.. .Nasz cud ANTOŚ
24.06.2018 (33tc +2) 52cm, 2200g
trombofilia-niedobór białka S, dodatnie ANA
Aniołki 06.2016 9tc, 12.2016 9tc , 03.2017 9tc
"Dla Boga bowiem nie ma nic niemożliwego" ŁK 1,37 -
Hej hej.. Ale sjw rozpisalyscie. Trzy dni przerwy i 2 godziny czytania
Widzę ze u was przygotowania pełna parą. Ja niestety daleko w tyle. Oprócz kilku ciuszkow nie mam nic. Ciągle myślę ze jeszcze czas. A przecież to zaraz zleci. Jejj.
Za to mam dobre wieści o dzidzi. Byłam w szputalu u doktora, który wykrył jakieś 2 tyg temu anomalie w budowie klatki piersiowej przy tchawicy. I ns szczęście nic już nie było widać na ostatnim usg. Albo się zroslo albo schowalo. W kazdym razie wszystko już wygląda normalnie. Odetchnelam.. Uff.
Wczirah mialam przyjemność byc na krzywej cukriwej i... Niestety zasłabł am. Dziwne.. Mialam juz takie badanie 3 razy i zawsze bez problemu, a tu taka niespodzianka. Na szczęście mąż przyjechał i ze mną siedział do końca. Musiałam przy otwartym oknie siedziec, bo chyba bym zeszła tam. Dotrwalam do końca i teraz tylko czekam na wyniki.. Oby wszystko dobrze było.
No poza wszystkim to podobnie jak wiekszosc chyba z was dopadło mnie chronicznie zmęczenie. Ciężko sie oddycha i ogólnie bajchetniej bym wypoczywaka. Ale przy dziecku to nie takie proste. Ehh.. Oby do jesieniAnuleczek, Eilleen lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
justyna14 wrote:Plastrów w ciąży nie można, maści niestety też nie. Jedynie apap lub coś na bazie paracetamolu.
03.08.2017 [*] Aniołek 8tc+3
mthfr677, Pai1-4G, Vr2 —> metyle+ heparyna 0,4mg
Hashimoto, niedoczynność—> euthyrox 75/100 -
nick nieaktualny
-
PLPaulina wrote:Mam przyjechać do lekarki.. I sprawdzi.
będzie dobrze, może to naczynko małe tylko, albo po depilacji coś?
Mnie o zawał moja mama przyprawiła, jak u nich byłam i korzystałam z toalety to zanim nacisnęłam spłuczkę kątem oka spojrzałam na kibelek a tam czerwono.. nogi się pode mną ugięły bo nie zauważyłam nic na papierze.. po chwili dłuższej do mnie dotarło, ze to wina kostki toaletowej.. a woda była fioletowa tylko nie widziałam tego bo mają taki malutki kibelek z ciemnymi płytkami i słabym światłem.6cs: 08.2018 - synek
-
Ja z waga stoję id miesiaca chyba. Jakies 6 na plusie. A mloda wg ostatniego usg wazy niecale 800 gramów. I chociaż wydaje mi sie ze jakos strasznie nie przytylam to zastanawiam sie gdzie te kg. Wchidze w spodnie sprzed ciazy, jedynie musze zwijac pod brzuch. No fakt, ze biust jest dużo większy, ale żeby kilka kg ??..
-
Zuuziia wrote:Kochane kupowalyscie już może proszki/ płyny do prania ubranek naszych maluchów ? Co polecacie ?
ja kupiłam lovela bo ma kapsułki bez podziału na białe/kolor a jestem dosyć leniwabratowa też używała
Zuuziia lubi tę wiadomość
6cs: 08.2018 - synek
-
Dla dziewczyn które się borykają z niską hemoglobiną. Porada od dietetyka: koktajle na bazie naparu z pokrzyw. Z dodatkiem zielonych warzyw.
A ode mnie pytanie czy łykacie paracetamol i w jakiej dawce? Tak mnie głowa boli dzisiaj, że to chyba się zaczyna trzydniówka standardowa u mnie. Nie wiem czy to pomoże, ale mam już dość.Marta..a, kozalia lubią tę wiadomość
-
Stosowałam apap przy chorobie 3 razy dziennie po 1 tabletce zalecenie lekarza. Co do amoku ja smarowalam głowę jak bolała i stopy w zimie jak zmarzłam. Lekarz mówił że nie ma problemu zewnętrznie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2018, 11:37
LondyńskieSerduszko lubi tę wiadomość