Sierpniowe mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Jak dobrze, że u mnie brak takich imprezek póki co. Ostatnio do miasta szłam ze swoim to w garażu wpadłam w histerię, że wyglądam jak mamut.
Dzisiaj mnie nosiło, nosiło to wyszłam w miasto i poszwendałam się 3 godziny. Teraz padłam jak trup w łóżku i już nic nie robię dzisiaj.
-
nick nieaktualnyZa mną już takie imprezy.
Wśród znajomych już wszyscy po ślubie i z dzieciakami..
Jedynie co może mnie czekać to pogrzeby.
Ale humorkow nie mam.i raczej fizycznie oprócz bólu krocza który mi dokucza to nie jest tak źle.
pielęgnuje ogród codziennie. Czasami trudno mi się podnieść. Ale właśnie te bóle są takie. Bo gorzej się czuje po odpoczynku. Hehe
☆ jutro na 12 wizyta i nie mogę się doczekać.
Dziś strasznie gorąco. Spacer mnie bardzo zmeczyl a jeszcze sprzątanie mnie dzisiaj czekało. Więc padnieta jestem..wszystko czyste w domu więc jeszcze pieska by się przydało wykąpać.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2018, 21:27
Ania241188 lubi tę wiadomość
-
I wróciliśmy do domu. Mała wykąpana najedzona i poszłam z tatą spać.
Popołudniu mąż poprzepraszal
40 km przed domem mała musiała w pampa zrobić niespodziankęjezny ;p
Ale lepsza taka niespodzianka niż te co były dotychczas
Nie ma jak w domu !
misia-kasia lubi tę wiadomość
-
Jejku to ja chyba powinnam sie cieszyc bo nie mam takich problemow..Generalnie robie wszystko a nawet duzo wiecej, nie latwo mnie zmeczyc, dzis bylam nad morzem z rodzinka- gralismy w frisbee objadlam sie lodami i goframi a po powrocie ogarnelam szybkiego grilla z sasiadami..4 sierpnia mamy wesele chestnej mojej corki i poki co nie zamierzam rezygnowac chyba ze lekarz mi zabroni bo po ostatniej wizycie termin mi sie przesunal na 10.08 wiec pewnie urodze miedzy terminami...Co do stroju- nie planuje nic kupowac- mam jedna ladniejsza sukienke typowo na lato i nadzieje ze sie w nia w sierpniu jeszcze zmieszcze.A w czerwcu jedziemy do krakowa potem do zakopca na wakacje..nie wspominajac ze dopiero co ogarnelismy ogrod, taras, i poki co 3 ray dziennie podlewam wschodzaca w koncu trawe..No i raczej nie wpadam w histerie z byle powodu wrecz przeciwnie- jade na totalnym luzie...czego i Wam zycze;-)
Paulinaaa lubi tę wiadomość
Aniołek [*] 6 tc 5.07.2017
Moje serduszko Olcia 12.03.2014
Aniołek [*] 6 tc 2011 -
Lavendova, nesssssa, PLPaulina, Kasiaja, Eilleen, jej odbicie, misia-kasia, pumka1990, Flowwer, Ania241188, Dooti, agania, Zuuziia, chabasse lubią tę wiadomość
10.08. Irenka. 3700 i 56
9m -9kg. 2 zabki.
13m - 10.300 kg. 6 zabkow 80r -
nick nieaktualny
-
Miałam nie kupować wanienki tylko sam leżaczek do wanny ale natknęłam się na to... https://m.ceneo.pl/44406153?utm_campaign=Rodzice&utm_source=Facebook&utm_medium=Social#tab=reviews Jak myślicie, praktyczna jest taka wanienka? Spodobała mi się bardzo i do tego taka fajna bo mała i ten leżaczek miękki. Mam dylemat
na ceneo zbyt wielu opinii nie ma
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b75d3bbfb5a4.png
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7ba06905df01.png
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3317e40a3fe8.pngWiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2018, 23:20
[/url]
-
Ania241188 wrote:I wróciliśmy do domu. Mała wykąpana najedzona i poszłam z tatą spać.
Popołudniu mąż poprzepraszal
40 km przed domem mała musiała w pampa zrobić niespodziankęjezny ;p
Ale lepsza taka niespodzianka niż te co były dotychczas
Nie ma jak w domu !
Wszystkie juz macie tą linie na brzuchu tj linea negra? Bo ja nie mam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2018, 23:26
Ania241188 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKasiaja wrote:Miałam nie kupować wanienki tylko sam leżaczek do wanny ale natknęłam się na to... https://m.ceneo.pl/44406153?utm_campaign=Rodzice&utm_source=Facebook&utm_medium=Social#tab=reviews Jak myślicie, praktyczna jest taka wanienka? Spodobała mi się bardzo i do tego taka fajna bo mała i ten leżaczek miękki.
Mnie się takie rzeczy podobają.
Ja kupuje wanienke shnuggle na stojaku + wkładkę do kąpieli skip hop- podobne do Tej wanienki co znalazłaś tylko to taki materacyk.
Mnie te duże wanienki przerażają.i je uważam za całkowicie nie praktyczne.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2018, 05:13
Kasiaja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja mam. Nie wiem kiedy zrobiła mi się wyraźna kreska.
Udało mi się wczoraj zrobić wszystkie wypieki w kuchni. Oczywiście jest pewien bilans strat... Spadła mi końcówka od blender i trafiła mnie w głowę, na szczęście nie mocno, połamałam miskę, rozcięłam sobie kolano i coś jeszcze ale nie pamiętam co :p -
Ja nie mam, choć dziwne bo w poprzednich ciążach dość szybko miałam. Kurczę mój młody oszalał dzisiaj i nie śpi od 5:45,
zapomniałam mu rolet zaciągnąć i chyba słońce go obudziło bo pokoik ma akurat od wschodniej strony. Mam nadzieje, że jeszcze zaśnie ale, póki co, szaleje w łóżku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2018, 06:28
[/url]
-
justa1509 wrote:Ja mam. Nie wiem kiedy zrobiła mi się wyraźna kreska.
Udało mi się wczoraj zrobić wszystkie wypieki w kuchni. Oczywiście jest pewien bilans strat... Spadła mi końcówka od blender i trafiła mnie w głowę, na szczęście nie mocno, połamałam miskę, rozcięłam sobie kolano i coś jeszcze ale nie pamiętam co :pwyzwanie kuchenne zaliczone.
Ja sie witam w nowym tygodniu i 3 trymestrzedo porodu zostało 90 dni. Plan na dziś posprzątać w takiej naszej małej klitce gdzie trzymamy wszystkie graty i znaleźć jeszcze odrobinę wolnego miejsca. Jak uda mi sie to zrobić to wszystkie wiosenne porządki będę miała zaliczone i będę mogła zabrać sie za urządzenie kącika dla małej
-
misia-kasia wrote:Też juz wróciliśmy do domu i utęsknieniem przytuliłam sie do swojego rogala na swoim łóżku
Wszystkie juz macie tą linie na brzuchu tj linea negra? Bo ja nie mam.7w3d 💔 -
Anuleczek wrote:Jejku to ja chyba powinnam sie cieszyc bo nie mam takich problemow..Generalnie robie wszystko a nawet duzo wiecej, nie latwo mnie zmeczyc, dzis bylam nad morzem z rodzinka- gralismy w frisbee objadlam sie lodami i goframi a po powrocie ogarnelam szybkiego grilla z sasiadami..4 sierpnia mamy wesele chestnej mojej corki i poki co nie zamierzam rezygnowac chyba ze lekarz mi zabroni bo po ostatniej wizycie termin mi sie przesunal na 10.08 wiec pewnie urodze miedzy terminami...Co do stroju- nie planuje nic kupowac- mam jedna ladniejsza sukienke typowo na lato i nadzieje ze sie w nia w sierpniu jeszcze zmieszcze.A w czerwcu jedziemy do krakowa potem do zakopca na wakacje..nie wspominajac ze dopiero co ogarnelismy ogrod, taras, i poki co 3 ray dziennie podlewam wschodzaca w koncu trawe..No i raczej nie wpadam w histerie z byle powodu wrecz przeciwnie- jade na totalnym luzie...czego i Wam zycze;-)
na razie jeszcze czuje się w miarę i sama wszystko ogarniam łącznie z koszeniem trawy, dużymi zakupami z córką plus dom porządki gotowanie prasowanie itd. mam nadzieję, ze tak mi zostanie bo mam wraznie że dzięki temu że się ruszam to lepiej znoszę ta ciążę. A na zastanawianiem się generalnie brak czasu bo ciągle coś z.dziecmi i remontami więc leci mi czas w tej ciąży jak.szalony. zaraz 30 tydzień zaczynamy.
7w3d 💔