Sierpniowe mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Zolza_ wrote:No to ja dziś witam się w nowym tygodniu
jeszcze tylko 6 tygodni do donoszonej.
Edit. Ja u siebie mam już niby 8 MSC więc nie wiem jak ten bbf liczy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2018, 09:22
7w3d 💔 -
nick nieaktualny
-
justyna14 wrote:Justa głupich niestety nie sieją
dramat, trzeba jej było powiedzieć coś uprzejmego bo widać nie wie co to dobre wychowanie.
Która dziś wizytuje?Mąż tylko się śmiał, że babka wzięła rower i szybko pojechała obrażona
Ja jutro mam wizytęNie mogę się doczekać!
-
ingelita wrote:No to ja, sądząc po tym, ile zabrakło miarki, mam ze 120 cm...
Edit: ale jestem dwa tygodnie przed Tobą z terminem, może mie dogoniszW każdym razie raźniej mi
bo ja sama mam wrażenie że mam duży brzuch i mam obawy co będzie dalej bo co by nie było to jeszcze trochę tygodni zostało.
-
Ja już prawie 4 tygodnie w szpitalu, nie wiem kiedy to zleciało. Czas tu chyba inaczej biegnie. Muszę się wkręcić w jakiś serial żeby czas jeszcze szybciej płynął.Nasz cud ANTOŚ
24.06.2018 (33tc +2) 52cm, 2200g
trombofilia-niedobór białka S, dodatnie ANA
Aniołki 06.2016 9tc, 12.2016 9tc , 03.2017 9tc
"Dla Boga bowiem nie ma nic niemożliwego" ŁK 1,37 -
Dooti wrote:Ja już prawie 4 tygodnie w szpitalu, nie wiem kiedy to zleciało. Czas tu chyba inaczej biegnie. Muszę się wkręcić w jakiś serial żeby czas jeszcze szybciej płynął.
Mnie czas się wlecze. Już bym chciała być po.Dooti lubi tę wiadomość
-
Ja wreszcie wypakowałam kartony z ciuszkami po córce, bo w przyszłą sobotę jedziemy na urlop i dopiero 4 lipca będę z powrotem. A tu NIC nie przygotowane
Jakoś miałam w pamięci, że było zbyt mało ciuszków na najmniejsze rozmiary, a tu wygląda na to, że z kartonów opisanych 0-2 miesiące to wyjdzie z 5 prań
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny