Sierpniowe mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
To już 8 MSC chyba zaczynasz tak? GratulacjeZolza_ wrote:No to ja dziś witam się w nowym tygodniu
jeszcze tylko 6 tygodni do donoszonej.
Edit. Ja u siebie mam już niby 8 MSC więc nie wiem jak ten bbf liczy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2018, 09:22
7w3d 💔 -
nick nieaktualny
-
Mam dzisiaj dobry humor, więc nie chciało mi się, a że trwało to tylko chwilę, to nawet nie było kiedyjustyna14 wrote:Justa głupich niestety nie sieją
dramat, trzeba jej było powiedzieć coś uprzejmego bo widać nie wie co to dobre wychowanie.
Która dziś wizytuje?
Mąż tylko się śmiał, że babka wzięła rower i szybko pojechała obrażona 
Ja jutro mam wizytę
Nie mogę się doczekać!
-
Mi też raźniejingelita wrote:No to ja, sądząc po tym, ile zabrakło miarki, mam ze 120 cm...
Edit: ale jestem dwa tygodnie przed Tobą z terminem, może mie dogonisz
W każdym razie raźniej mi 
bo ja sama mam wrażenie że mam duży brzuch i mam obawy co będzie dalej bo co by nie było to jeszcze trochę tygodni zostało.

-
Ja już prawie 4 tygodnie w szpitalu, nie wiem kiedy to zleciało. Czas tu chyba inaczej biegnie. Muszę się wkręcić w jakiś serial żeby czas jeszcze szybciej płynął.Nasz cud ANTOŚ
24.06.2018 (33tc +2) 52cm, 2200g

trombofilia-niedobór białka S, dodatnie ANA
Aniołki 06.2016 9tc, 12.2016 9tc , 03.2017 9tc
"Dla Boga bowiem nie ma nic niemożliwego" ŁK 1,37 -
Dooti podziwiam Cię. Ja się panicznie boję szpitala, a Tu już miesiąc tam siedzisz.Dooti wrote:Ja już prawie 4 tygodnie w szpitalu, nie wiem kiedy to zleciało. Czas tu chyba inaczej biegnie. Muszę się wkręcić w jakiś serial żeby czas jeszcze szybciej płynął.
Mnie czas się wlecze. Już bym chciała być po.
Dooti lubi tę wiadomość
-
Ja wreszcie wypakowałam kartony z ciuszkami po córce, bo w przyszłą sobotę jedziemy na urlop i dopiero 4 lipca będę z powrotem. A tu NIC nie przygotowane

Jakoś miałam w pamięci, że było zbyt mało ciuszków na najmniejsze rozmiary, a tu wygląda na to, że z kartonów opisanych 0-2 miesiące to wyjdzie z 5 prań

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny