Sierpniowe mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
justyna14 wrote:Odeslac mogą po zbadaniu jeśli poród się nie zaczął bo nie mają odpowiedniego stopnia referencyjnosci więc jeśli coś się dzieje to trzeba od razu jechać w odpowiednie miejsce a nie możliwe najbliżej żeby w razie co była odpowiednia opieka dla wcześniaka. O tym trzeba myśleć przede wszystkim. Co z tego że poród przyjmą jak potem dziecko ci będą musieli przewieść karetka do innego szpitala i ty tu a dziecko tam. Także wybierać od razu miejsce pod względem zaawansowania ciąży.
Co do imienia to mąż cały czas się upiera na Stasia a ja do końca nie mam pewności. Na początku chciałam Leona, ale masz znajomy zaczął wołać Leun i przestało mi się podobać. Myślę jeszcze nad Marcelem bo się aktualnie zwolnilo w naszym groniechyba po prostu poczekam do porodu i zobaczę które będzie pasowało mi do tego szkraba
Aniołek 17.10.2017- 8t5d
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
PLPaulina wrote:Ja mam w domu: izotoniczną wode - tylko do czyszczenia nosa. (Niebieska)
Hipertoniczna używam podczas jakiś przeziębien.(czerwona)
krótko mówiąc taka:
https://www.aptekagemini.pl/marimer-woda-morska-spray-izotoniczny-100ml.html
edit. O takiej mówisz PAULINA?Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2018, 14:42
PLPaulina lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, nie wiem czy był już taki temat, ale zdjęłyście już pierścionki, obrączki itd.? Ja niby bez problemu jeszcze wkładam, z córką ściągnęłam jakieś 2 miesiące przed urodzeniem, ale w sumie mi nie puchły palce. I teraz się zastanawiam czy już zdjąć... w sumie i tak idę zaraz do szpitala to mogłyby już zostać w domu...
-
nick nieaktualny
-
Ja w szpitalu swoje zdjełam. Mam tak umęczone dłonie od tych kroplówek, ciepło też swoje robi.
Nasz cud ANTOŚ24.06.2018 (33tc +2) 52cm, 2200g
trombofilia-niedobór białka S, dodatnie ANA
Aniołki 06.2016 9tc, 12.2016 9tc , 03.2017 9tc
"Dla Boga bowiem nie ma nic niemożliwego" ŁK 1,37 -
nick nieaktualny