Sierpniowe mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
ingelita wrote:A ja właśnie pomalowałam paznokcie u stóp, a dokładniej palce, i przy okazji trafiłam też w paznokcie
ja dzisiaj będę zmywać swoje i się zastanawiam czy nakładać lakier czy sobie już darować. Ostatnio się solidnie już namęczyłam przy tym
-
nesssssa wrote:Czy któraś z was zna te majty poporodowe? Na youtube babeczka poleca bardzo.
https://www.aptekagemini.pl/majtki-higieniczne-poporodowe-38-40-2-sztuki.htmlzastanawiam się jakie gacie poporodowe noszą dziewczyny które mają rozmiar 48+.
-
agania wrote:Mi też ciąża ciąży przez ograniczenia. W pierwszej ciąży robiłam co chciałam do końca, więc nie czułam żeby mi ciążyła. A teraz jest trochę inaczej. Ale wiecie co, większość z nas ma już trójkę z przodu, jeśli chodzi o tydzień ciąży, musimy dać radę.
Zazdroszczę Wam tej trójki z przodu! Ja dopiero 28+1Emil - 28.07.2018 r - godzina 22.18 - 2530 gram i 50 cm szczęścia do kochania
[/link]
24+0 - 692 g/29+0 - 1392 g/32+6 - 2233 gramy szczęścia
-
justa1509 wrote:Kiedy chodzę, to boli mnie kręgosłup, ale jak siedzę to puchną mi nogi... Czy kompromisem jest leżenie z nogami w górze? :p a tak poważnie to cudowne uczucie włożyć nogi do wody i dosypac soli do kąpieli
-
Existenz wrote:Ja nie ściągam hybryda ani na stopach ani u rak mimo że nie można. Obetne krótko i jasnym.bezem pomaluje. Jednego zostawię A po porodzie domaluje
-
nick nieaktualnyJa dzisiaj wreszcie przekroczyłam +7 kg od wagi sprzed ciąży i jakoś od razu wydaje mi się, że brzuch jest większy, więc świętuje moje małe zwycięstwo w przybieraniu
ale od tego bezruchu i ogólnie braku sportu odkąd jestem w ciąży, nogi i dupa mi tak schudły, że żal patrzeć
cierpię na totalne bezdupie, jak patrzę na siebie z tyłu to czuję się jak chłopiec
Zamówiłam sobie majtki ciążowe z canpolu, rozmiar s, dla mnie są ogromneaż się boję co z tymi siateczkowanymi będzie. Tak kończąc marudzenie, to ile par ich kupujecie? jak długo się je nosi?
Zmieniając temat, na rzeczy do spania - mam już rożek dla małej i jeden śpiworek, ale myślę, czy nie przydałby się drugi śpiworek na zmianę, jak to jest w praktyce?
Iva79 lubi tę wiadomość
-
kozalia wrote:Ja dzisiaj wreszcie przekroczyłam +7 kg od wagi sprzed ciąży i jakoś od razu wydaje mi się, że brzuch jest większy, więc świętuje moje małe zwycięstwo w przybieraniu
ale od tego bezruchu i ogólnie braku sportu odkąd jestem w ciąży, nogi i dupa mi tak schudły, że żal patrzeć
cierpię na totalne bezdupie, jak patrzę na siebie z tyłu to czuję się jak chłopiec
Zamówiłam sobie majtki ciążowe z canpolu, rozmiar s, dla mnie są ogromneaż się boję co z tymi siateczkowanymi będzie. Tak kończąc marudzenie, to ile par ich kupujecie? jak długo się je nosi?
Zmieniając temat, na rzeczy do spania - mam już rożek dla małej i jeden śpiworek, ale myślę, czy nie przydałby się drugi śpiworek na zmianę, jak to jest w praktyce?
Moj spal tylko w spiworkach, czasami przesikal to 2 byl potrzebny.