Sierpniowe mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dooti wrote:Ja leżę pod pompą magnezową. Zaczęło się od lekkiego krwawienia, na szczęście to się uspokoiło, byłam na badaniu i szyjka dalej zamknięta. Zlecili mi dodatkowe ktg i wyszły mi regularne skurcze których nawet nie czułam. No to zasztrzyk z nospy i pompa magnezowa na 10h...7w3d 💔
-
Lavendova wrote:Dziewczyny jeszcze czas prosze sie nie rozpakowywac
Jak szyjka zamknięta to wycisza te skurcze.
7w3d 💔 -
Agania trzymam kciuki żeby wszystko u Ciebie było dobrze i żebyś szybko była razem z maluszkiem. Jak sie dowiedziałam co sie stało to również juz spakowałam torbę dla siebie.
A ja dziś byłam na sesji brzuszkowej. Fajna zabawa, jednak odpowiedni ludzie na stanowisku robią super robotę bo trochę byłam spięta na początku ale bez problemu udało im sie mnie rozluźnić i miło spędziłam ten czasTeraz czekam na efekty.
Odnośnie facetów to ja tez nie mam co narzekać trafił mi sie całkiem dobry egzemplarzi odnośnie wyjazdów to właśnie ustaliliśmy że w następny weekend jedzie z chłopakami na szkolenie i pewnie imprezę jak to zwykle bywa na takich wyjazdach a pózniej bedziemy juz w gotowości. No ale to była wspólna decyzja, a ja w tym czasie będę z rodzicami i siostra
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2018, 16:38
-
Byłam niedawno w toalecie, praktycznie czysto, żadnej krwi, brzuch też w miarę miękki. Odłączają mnie od pompy jak chcę do toalety, dostanę też pięć minut wolności na prysznic.
Już się trochę uspokoiłam ale na początku to wpadłam w panikę.Nasz cud ANTOŚ24.06.2018 (33tc +2) 52cm, 2200g
trombofilia-niedobór białka S, dodatnie ANA
Aniołki 06.2016 9tc, 12.2016 9tc , 03.2017 9tc
"Dla Boga bowiem nie ma nic niemożliwego" ŁK 1,37 -
nick nieaktualnyangelika1995 wrote:kochane gdzie kupujecie staniki do karmienia ?
koronkowe. (Beżowy/biały; siwy/czarny) po promocji 2-paki były.
Duże mam piersi. Rewelacji w piękności nie ma. Ale nie wiszą, trzyma. Wygodny.
Brafiterka 2 tyg po porodzie kazała przyjść po taki normalny, wyjściowy..Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2018, 17:47
-
Dooti wrote:Byłam niedawno w toalecie, praktycznie czysto, żadnej krwi, brzuch też w miarę miękki. Odłączają mnie od pompy jak chcę do toalety, dostanę też pięć minut wolności na prysznic.
Już się trochę uspokoiłam ale na początku to wpadłam w panikę.
Ja w szpitalu też dostałam 2x magnez dożylnie ale trwało to 2h tylko za każdym razem..
U mnie na ktg napięcie było cały czas na poziomie 20-30 ale było stałe, nie miałam skurczy i skoków. Jeszcze trochę leż i trzymaj, nie dotykaj brzucha żeby nie prowokować skurczy6cs: 08.2018 - synek
5cs.: 06.2020 - córeczka 9tc nasz aniołek 👼
2cs.: 12.2021 - córeczka
-
Ja staniki na razie chcę kupić bez fiszbin żadnych na allegro do karmienia do szpitala, a jak się okaże że mam pokarm i karmię to dopiero kupię jakieś takie na co dzień do noszenia.
Mam jeden tylko zwykły z Lidla jak kiedyś tam były w razie co. To samo bluzki do karmienia zamówię sobie jakieś jak faktycznie będą potrzebne, na razie nie chcę inwestować jak nawet nie wiem czy będą potrzebne6cs: 08.2018 - synek
5cs.: 06.2020 - córeczka 9tc nasz aniołek 👼
2cs.: 12.2021 - córeczka
-
nick nieaktualny
-
U nas fryzjerzy jak ktoś chce tak obciąć włosy to chcą zgodę rodziców :p
Kiedyś chciałam w Lidlu kupić stanik, ale nie mają w moim obwodzie... Potrzeba mi 75D, takiego nie było, 75 są, ale tylko do C. Muszę 2 do szpitala mieć... Będę szukać dopiero. W lipcu ruszam z zakupami, bo teraz brak gotówki :p
Zamówienie w Gemini też wisi w koszyku, ale ja mam na 180 zł i już nie mam co więcej tam wrzucić :p -
nick nieaktualny
-
Lavendova wrote:Jeju moja starsza córka wpadla na pomysl ze sobie obetnie włosy na chłopaka a ma do pasa
Odnośnie biustonoszy to tez mam dylemat co z tym fantem zrobić. Słyszałam dobre opinie o tym: MAMA EASY MWiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2018, 18:26
-
PLPaulina wrote:U mnie w gemini było sporo 600 zł.
Aż mi szczęka opadła gdy przyszło do płacenia. -
Zolza_ wrote:Dooti dobrze że się wyciszyło ale raczej sobie tam już polezysz. Dziewczyny nie śpieszmy się tak, pierwsze powinny rodzić po 14-15 lipca najwcześniej
więc zaciskać nogi.
Tak, teraz to już nie mam złudzeń, nie wyjdę, ale to nic, byle jak najdłużej wytrzymać.Nasz cud ANTOŚ24.06.2018 (33tc +2) 52cm, 2200g
trombofilia-niedobór białka S, dodatnie ANA
Aniołki 06.2016 9tc, 12.2016 9tc , 03.2017 9tc
"Dla Boga bowiem nie ma nic niemożliwego" ŁK 1,37