Sierpniowe mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Mnie rozłożyło. Złapałam jakieś paskudztwo od męża i córki.
Kłucia i ciągnięcia na dole mam takie, że mam wrażenie, że zaraz urodzę. Brzuch twardy jak kamień. W poprzedniej ciąży tak nie miałam. Jeśli mnie kiedyś najdzie na trzecie dziecko, to chyba wynajmę surogatkę, jak Kim Kardashian albo inna celebrytka... A tak serio, to tamtą ciążę wspominam bardzo dobrze. Tęskniłam za tym stanem, zazdrościłam każdej brzuchatej, jaką widziałam na ulicy. Ludzie przepuszczali w kolejkach, ustępowali miejsca, mąż skakał wokół mnie, miałam czas na odpoczynek, prace manualne, siłę na pięć wypadów dziennie na grzyby, a teraz nic z tych rzeczy. Smutno mi przez to. A z drugiej strony głupio, że tak narzekam, bo mam ciążę bez żadnych komplikacji i to już drugą, z takim odstępem między dziećmi, o jakim zawsze marzyłam, a mam jeden jajnik i żyłam w przeświadczeniu, że z moim chorobskiem nigdy nie będę miala dzieci. -
pumka1990 wrote:Ja Wam współczuję. Mój mały jest aktywny kopie, przeciąga się - szczególnie wieczorem - teraz mam wręcz dyskotekę w brzuchu. Jednak to bardziej nieprzyjemne, Ale nie boli. W żebra w ogóle nie dostaję - No chyba, że to jeszcze zbyt wcześniej i za jakiś czas dostanę. Jak myślicie?
Widać że chłopak ma więcej siły bo jego ruchy są bardziej bolesne
pumka1990 lubi tę wiadomość
-
Kolejna noc nieprzespana
do tego ciśnie mnie coś od góry burza, nie wiem czy żołądek czy mała coś wbija. Brzuch to mam twardy już chyba z zasady choć nie boli jedynie dyskomfort naciągniętej skóry i tylko od góry także sama nie wiem czy to przypadkiem nie dziecko się wypina bo już głową w dół.
-
Witam się i z rana. Dziś dzieci nam naprzemiennie w nocy marudziły, najpierw córka chciała spać z nami, potem jednak nie, i tak w kółko. Jak się opamiętała po siku i kupię koło 3 w nocy to syn o 5 przyszedł do łóżka i się rozwalał na wszystkie strony. Eh przygotowanie na trzecie dziecko w toku7w3d 💔
-
nick nieaktualny
-
justyna14 wrote:Witam się i z rana. Dziś dzieci nam naprzemiennie w nocy marudziły, najpierw córka chciała spać z nami, potem jednak nie, i tak w kółko. Jak się opamiętała po siku i kupię koło 3 w nocy to syn o 5 przyszedł do łóżka i się rozwalał na wszystkie strony. Eh przygotowanie na trzecie dziecko w toku
Pod koniec sierpnia przylatuje mój brat z Anglii z moją 1,5 roczna chrzesniaczka i bratowa. Się cieszę bo widzimy się raz na rok góra dwa.
-
To ja melduję z rana że odłączyli mi dziś synka od CPAP, oddycha już bez wspomagania. Dziś zrobią mu kontrolne badania płuc i w kierunku żółtaczki. Trzymajcie kciuki za tego małego wojownika
Marta..a, ingelita, Flowwer, marcela123, Lavendova, Zolza_, nesssssa, Ania241188, e_mii, vanilia120, PLPaulina, d'nusia, Existenz, Kasiaja, kozalia, justyna14, alenka89, justa8902, misia-kasia, Cccierpliwa, Qumish, Eilleen, DobrejMysli, pumka1990, Ithildin, katka/85, chabasse, Anuleczek, Leticia, Iva79, Carolline lubią tę wiadomość
Nasz cud ANTOŚ24.06.2018 (33tc +2) 52cm, 2200g
trombofilia-niedobór białka S, dodatnie ANA
Aniołki 06.2016 9tc, 12.2016 9tc , 03.2017 9tc
"Dla Boga bowiem nie ma nic niemożliwego" ŁK 1,37 -
No to już się obudziłam więc witam się w nowym tyg, teraz to już z górki. Ciąża donoszona za 3 tyg. Z Polkosia chyba wszystko ok bo sie udziela na grupie sierpniowej na FB.
Dooti no to już niedługo bedziecie mogli wyjśća badania wyjdą napewno dobrze.
d'nusia, Dooti, pumka1990, ingelita lubią tę wiadomość