Sierpniowe mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
ingelita wrote:Chyba się wreszcie wycisza, bo od 7 minut nic nie było. Mam szansę na przespanie nocy, o ile emocje pozwolą. Tak czy siak już długo w ciąży nie pochodzę, więc trzymajcie za mnie kciuki...
ingelita lubi tę wiadomość
-
Postanowiłam że w tygodniu max do połowy następnego muszę mieć torby spakowane. Nigdy nie wiadomo co się wydarzy a ja nawet ani jednej koszuli nie mam. Mam niby częściowo spakowaną torbę ale trochę rzeczy brakuje.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2018, 00:47
-
nick nieaktualny
-
d'nusia wrote:Ingelita obudziłam się i sprawdzam od razu co u Ciebie. 36 skończony tydzień to już nie jest źle. Trzymam kciuki! Może jeszcze wytrzymasz. Tzn może dzidziuś przystopuje
.
35 skończony, ale ja się cały czas trzymam teorii z moimi krótkimi cyklami i starszą ciąża
skurcze nie dają mi spać. Jak zaczynam odpływać, to nadchodzi skurcz.
-
Ojej. Mocne te skurcze? Ja wczoraj zaliczyłam 12 w ciągu godziny na ur taty. Przegielam. Edit : doczytałam . Jak wody odeszły to spotkasz się z dzieckiem niedlugo.
Mam już dość ciąży
.wieczorami wszystko mnie już boli. Pełny pęcherz zawsze budzi między 2 a 3 . Zwykle nie dobiegam do wc. Potem jem pije kawe i może uda się usnąć koło 7ej.
Ehhh....Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2018, 03:33
10.08. Irenka. 3700 i 56
9m -9kg. 2 zabki.
13m - 10.300 kg. 6 zabkow 80r -
nick nieaktualny
-
Ingelita powodzenia. Jakby co dzidzia sobie już poradzi. Trzymam kciuki.
Mnie właśnie obudził sen w którym odszedł mi czop. Pierwszy raz śniło mi się coś związanego z porodem i obudziłam się przerażona. Teraz znowu nie zasne.ingelita lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ingelita wrote:Zaraz Was nadrobię, ale chciałam poinformować, że ok. 21:00 miałam mega skurcz i chlusnęły ze mnie wody. Jestem na patologii ciąży i czekam, co się wydarzy dalej. Teraz mam skurcze, co 3 minuty, ale nie zapisują się na ktg, a szyjka długa i trzyma. Dostałam lek na wyciszenie skurczy i mam obserwować sytuację. Na szczęście miałam torby spakowane, tylko żarcia nie zdazyłam włożyć, a jestem mega głodna. W dodatku niedziela niehandlowa i maz nie miał gdzie na szybko kupić...
-
nick nieaktualny
-
cos sie stalo i nie moge pisac z mojego telefonu na forum... gow**.
mnie jak zwykle obudzila mała. punkt 3.00 dziewczyna sie budzi. chyba chodzi o to ze zasypia ze mna i w nocy sie obudzi i mnie nie ma. jutro bede spac z nia cala noc i się przekonam.
mnie boli brzuch teraz bo tak mi sie siku chcialo a czekalam az zasnie...
-
Ingelita trzymam kciuki,żeby wszystko przebiegło dobrze. Powodzenia kochana!
Mnie obudził właśnie mocny ból w dole brzucha , coś jak na okres..
Zdarza mi się już to coraz częściej. Ciekawe ile jeszcze pochodzę w tej ciąży..
Dziś idę zrobić badanie na GBSa.
Nie wiecie jak długo czeka się na wynik?
Lekarz wskazał bym poszła na badanie w tym tygodniu ale czuje że to jest dość późno. Może dlatego, że przewiduje mi porod w terminie stąd ten brak pośpiechu u niegoWiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2018, 06:02
ingelita lubi tę wiadomość