❤️ Sierpniowe mamusie 2020 ❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Mój maly ludzik dla odmiany powedrowal do gory. Nie mam czym oddychac, ale dzisiaj tylko 3 razy bylam w nocy w toalecie a nie nascie. Tez nie czuje takiego ciagniecia w dole brzucha jak zwykle, wiec dla blizny to bardzo kozystna zmiana mysle.
Mala caly czas ma kryzys i jest bardzo mamowa, ale udalo mi sie na razie ja przekonac do tulasków i zabaw na parterze a nie na rekach.
Mi po cc najlepiej karmilo sie na poczatku w takiej pozycji pollezacej, z mala na klatce piersiowej (tzw. Pozycja naturalna albo pod gorke). A jak widzialam, ze za bardzo sie juz meczy to na siedzaco ale spod pachy i zwykla poduszka wystarczyla calkowicie jako podpurka. Na lezaco dopiero pozniej bylo mi wygodnie, jak juz blizna tak nie ciagnela przy podnoszeniu sie. Ale to trzeba probowac i kombinowac na starcie ale w szpitalu zwykla poduszka na ktorej spimy wystarczy jako pomoc ew. Do ulozenia👧🏼 wrzesień 2018
🧒🏼 sierpień 2020 -
A rozek do szpitala biore, ale tylko dlatego, ze mam, a w ogole go nie uzywam, woec przyda sie na poczatku ew. Do mydelniczki, a potem go zostawie w szpitalu, bo oni pozniej piora i maja awaryjnie jakby byl jakis maluch bez swojego np. Zima.
agniecha2101, aniołkowa_mama, Kropka4, Madzko lubią tę wiadomość
👧🏼 wrzesień 2018
🧒🏼 sierpień 2020 -
my po wizycie- z Młodą wszystko super, szyjka długa i zamknięta. Waży już 2739 😍
niestety nadal głową na wątrobieZozo, Kagu3, Iskierka87, Asasa, Mirabelka02, Evli, Domi_, i_ka, m@rzenie, Kindoll, Aniołkowamama, YoYo85, ticia9, kasia_pra, megson91, pati_zuzia83, Paula2702, tym_janek, Kropka4, Madzko, Niki345 lubią tę wiadomość
Moje Aniołki 4tc i 13tc
Córeczka ♥️👶 🌈 08.2020
MTHFR_1298A-C w układzie homozygotycznym
PAI-1 4G w układzie heterozygotycznym
10.2018- zaczynamy z naprotechnologią
05.2019- laparoskopia+histeroskopia
09.2019- nietolerancje: m.in. mleko, jajka, pszenica, kukurydza
28.11.2019- bHCG- 422,1 -
aniołkowa_mama wrote:my po wizycie- z Młodą wszystko super, szyjka długa i zamknięta. Waży już 2739 😍
niestety nadal głową na wątrobie
Lubie za to, ze z cala reszta jest wszystko okaniołkowa_mama lubi tę wiadomość
👧 Córka 26. 08.2011
Starania od 09.2017
1 cykl na clo grudzień 2018
01.19 cb
12.05.19 [*] 8tc
2.12.19 blada kreska na teście🙏🏻
👶🏻 Synek 02. 08.2020 -
Molokay wrote:Jaka duża już! Lekarz wysyła Cię na cc? Obrót zewnetrzny nie wchodzi dla Ciebie w grę?
Moje Aniołki 4tc i 13tc
Córeczka ♥️👶 🌈 08.2020
aniołkowa_mama wrote:tak, dostałam dziś skierowanie. ja w ogóle nie biorę pod uwagę obrotu zewnętrznego
aniołkowa_mama lubi tę wiadomość
-
Molokay wrote:ja sie wciaz waham, ale za tydzien okaze sie czy mam nad czym rozmyslac. na ktory tc+d Twoj lekarz zarzadził ciecie? mowił cos o tym, co w sytuacji, gdyby skurcze przyszly wczesniej niz data cc (tzn. trzeba pędem na ip?)?
Moje Aniołki 4tc i 13tc
Córeczka ♥️👶 🌈 08.2020
Część dziewczyny, może mnie pamiętacie z bardziej z początków forum. Mam pytanie do dziewczyn, które mają już umówione CC. Czy wam skierowanie wystawił wasz lekarz prowadzący? I już to zostało zaakceptowane przez szpital, w którym chcecie rodzić? Mój lekarz prowadzący kieruje mnie na CC, byłam na kwalifikacji do CC w szpitalu i tam lekarz ocenił, że nie widzi podstaw do cc. U mnie problemem jest wąska miednica, ogólnie jestem bardzo drobna (lekarz, położna, nawet fizjoterapueta ocenia że mogę mieć problem z porodem naturalnym) a lekarz ze szpitala, że nie. Nie wiem teraz komu ufać, odpuścić CC czy szukać innego szpitala.
Najbardziej przeraża mnie wizja kilkunastu godzinnego porodu i tak zakończonego CC.... -
nick nieaktualny
-
ticia9 wrote:Sisi, jak tam po wizycie?
Szyjka trzyma na 10 mm, twarda i zamknięta.
Powiedziała że jak mała się obróci to możemy rodzić Waga wychodzi już na 3 kg 🙈 a miała być nie duża, w 10 dni przybrała 0,5 kg...
pati_zuzia83, tym_janek, Kropka4, ticia9, Asasa, madziab, aniołkowa_mama lubią tę wiadomość
-
Sisi86 wrote:Dostałam zgodę na rozruch, ale bez szaleństwa, na razie spacery po domu.
Szyjka trzyma na 10 mm, twarda i zamknięta.
Powiedziała że jak mała się obróci to możemy rodzić Waga wychodzi już na 3 kg 🙈 a miała być nie duża, w 10 dni przybrała 0,5 kg...
Super ❤
-
nick nieaktualny